Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

simge reklam logo çalışması

yılmaznas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sssstsg.jpg

sonunda ekleyebildim.
değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
neden 4 renk var diyecem cmyk renkler diyeceksiniz.Ama ben çalışmada Magenta göremiyorum.Kırmızı var.Sıradan bir logo olmuş.1. Çalışmada yazıyı iyi kullanmışsın ama çok kalın bir font.Üst kısmı olmamış bence.Daha çarpıcı birşeyler olmamlı .2 çalışmadaki karenin içindeki yuvarlakların da ne anlama geldiğini anlamadım biçimsiz olmuş bence.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum...

yılmaznas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden 4 renk var diyecem cmyk renkler diyeceksiniz.Ama ben çalışmada Magenta göremiyorum.Kırmızı var.Sıradan bir logo olmuş.1. Çalışmada yazıyı iyi kullanmışsın ama çok kalın bir font.Üst kısmı olmamış bence.Daha çarpıcı birşeyler olmamlı .2 çalışmadaki karenin içindeki yuvarlakların da ne anlama geldiğini anlamadım biçimsiz olmuş bence.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum...
kırmızı magenta olacaktı.
teşekkür ederim.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Emeğine Sağlık :) fontlar çok göze çarpar şekilde büyük gözükmekte biraz daha gözden geçir logo çalışmanada estetik kat derim :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de göremiyorum ne yazık ki :S

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
nedense bende resim açılmadı..

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
şuanda gördüm resmi 1. daha güzel olmuş ama biraz daha üstünde çalışsan daha şahane olur ..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Aslında bu cymk 4 renk kullanımı matbalar ve baskı işleriyle ilgilenen yerler için daha uygundurlar.. Öncelikle merak ettiğim şu benim aklıma simge reklam deyince direk tv reklamları yani video ve rgb yle çalışıyorlarmış izlenimine kapıldım herhangi bir bilgilendirme olmadığı için.. eğer bu tarz reklam işleriyle ilgileniyorlarsa cymk uyumlu bir espri olmamışş.. onun dışında.. bence logoytpe amblemin altına sıgacak şekilde yazılmalı.. ? böyle logo çok uun gözüküp göz dağıtıyor.. emeğinize sağlık..

yılmaznas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şuanda gördüm resmi 1. daha güzel olmuş ama biraz daha üstünde çalışsan daha şahane olur ..
yoruımunuz için teşekkür ederim.
Güzel bi logo çalışması olmuş Sanırım amacına ulaşmış.
Başarılar tebrikler...
teşekkür ederim.
Aslında bu cymk 4 renk kullanımı matbalar ve baskı işleriyle ilgilenen yerler için daha uygundurlar.. Öncelikle merak ettiğim şu benim aklıma simge reklam deyince direk tv reklamları yani video ve rgb yle çalışıyorlarmış izlenimine kapıldım herhangi bir bilgilendirme olmadığı için.. eğer bu tarz reklam işleriyle ilgileniyorlarsa cymk uyumlu bir espri olmamışş.. onun dışında.. bence logoytpe amblemin altına sıgacak şekilde yazılmalı.. ? böyle logo çok uun gözüküp göz dağıtıyor.. emeğinize sağlık..
teşekkür ederim yorumunuz için ,
logo reklam/tabela işleri için hazırlanmış.

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence daha iyisini yapabilirsin yeniden dene kolay gelsin

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
reklam, matbaa, grafik... bu sektörde iş yapanların logolarında illaki 4 renk kullanmaları şart mı!? :S

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
haklısınız aslında ama cmyk sanki logoya daha güzel bir görünüm verir.

neye göre güzel? afiş çalışması yapıyor olsanız anlarım, ama logoda 4 renk...size katılmıyorum. önemli olan şeklin işletmeyi temsil edebilmesi ki bunu tek renkle de gayet güzel yansıtabilirsiniz.

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende S'deki renklere takılmış durumdayım CMYK değil RGB Değil ama zaten bir matbaa firması da değil Reklamcılık diyorsun bence oradaki renkleri sadeleştirerek 1.logotype'i kullan