Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sınav çalışması cd Grup GÜndoğarken Hayallerimi Bırak

nrqs

🌱Yeni Üye🌱
nrgsakkussnav3lx0.jpg
:smile:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle bu tarz çalışma yaparken araştırmalar çok önemli. Bu grubun tarzı nedir? Hedif kitlesi hangi tarz gruba girer vs. vs.
Bu tarz çalışmalar tıpkı kitap ve dergi kapağı çalışmalar şeklindedir. Raflarda daha binlerce rakibi ile karşı karşıya geleceği için albenisi olmak zorundadır.

Farz edelim ki ben caz müzik tutkunuyum ama cdleri dolaşırken gözüme bu çalışmanız takıldı grubun adını net okumam lazım bilmiyorum çünkü grup gündoğarken kim? Bilenler için O harfinde ki espriniz hoş ama ya ben o O harfini nasıl tamamlayacağım?
Arkadaki parça listeside tüm alanı kaplamış ve göze girme isteğinde savaş veriyorlar.
Fotoğraflarda kes yapıştırdan ziyade daha alternatifli alanlar deneyebilirsiniz.

Ayrıca cd nin ana kısmında neden albümün adı yazmıyor? Farzedin kapağını kaybettim ben adından başka birşeyi nerden görücem?

NOCRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben sevdim.Cd yi alıp evime getirmiş olsaydım kesinlikle tasarımı hoşuma giderdi:)

emmune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş bi tasarım olmuş eline sağlık :)

nrqs

🌱Yeni Üye🌱
tşk edrım..ayrıca albumun adıda yazıo :S ama yınede söyledıklerınızı dıkkate alırım..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
anlatılmak istenen algılanmamış
kastettiğim burasıydı
graphic1qb8.jpg

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayrıca o renklerin arasında sarı çok sırıtmış :(

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle bu tarz çalışma yaparken araştırmalar çok önemli. Bu grubun tarzı nedir? Hedif kitlesi hangi tarz gruba girer vs. vs.
Bu tarz çalışmalar tıpkı kitap ve dergi kapağı çalışmalar şeklindedir. Raflarda daha binlerce rakibi ile karşı karşıya geleceği için albenisi olmak zorundadır.

Farz edelim ki ben caz müzik tutkunuyum ama cdleri dolaşırken gözüme bu çalışmanız takıldı grubun adını net okumam lazım bilmiyorum çünkü grup gündoğarken kim? Bilenler için O harfinde ki espriniz hoş ama ya ben o O harfini nasıl tamamlayacağım?
Arkadaki parça listeside tüm alanı kaplamış ve göze girme isteğinde savaş veriyorlar.
Fotoğraflarda kes yapıştırdan ziyade daha alternatifli alanlar deneyebilirsiniz.

Ayrıca cd nin ana kısmında neden albümün adı yazmıyor? Farzedin kapağını kaybettim ben adından başka birşeyi nerden görücem?

Söylediklerine katılıyorum;

Kurumsal Kimlik cok önemlidir ticari basari yakalanması açısından.

nrqs

🌱Yeni Üye🌱
sınav esnasında önemını duşunecek vaktım yoktu tabi :) haklısınız

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel olmuş.Ellerine sağlık.:)