Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şırnak Belediyesi Su Broşürü

aKaatiz

🌱Yeni Üye🌱
sirnakbelediyesi.jpg

Ben daha çoookk yeniyim.... Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat sayesinde yaptığım bir çalışma (geneli ordan burdan alıntı yaparak oluşturduğum bir çalışma) eleştrilerinizi bekliyorum... biliyorum ki beni daha iyi seviyelere taşıyacak olan siz değerli üyelerimizin değerli eleştrileridir. Şimdiden Herkese Teşekkürler

Saygılar,

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Musluktan mavi boya akıyor su akması lazım..
yazıları orantısız büyüttüüğün için çirkinleşmişler...
renk uyumsuzluğu var, kullanılan resimlerde uyğunsuz.
belediye başkanınımı yoksa şırnağımı tanıtıyorsun? Su broşürümü?
olmamış , çok çalışman gerekli , üretmelisin . herşeye çiçek deseni koyarak bu işler olmaz.
grafiker olmadığın için üzülme yorumuma..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık olmuş.El ilanı broşür vs. işlerde amaç tanıtılan ürünü en iyi şekilde ön plana çıkarmaktır.Yukarıda yorum yapan arkadaşımızın da dediği gibi bu su tanıtım broşürü mü yoksa belediye başkanını tanıtım börüşürü mü?
Fotoğrafların uygun değil.Boyutlandırırken de bozmuşsun.özellikle sağ üst tarafta olanı.Yazıların da çok karışmış.Daha güzel gösterecem diye olmadık şekillere bürümüşsün.
Bir diğer konu neredeyse bulduğun tüm vektörleri kullanmaya kalkışmışsın.
Unutma sadelik her zaman en iyi sonucu verir.Benim de sana tavsiyem sadelikten yana ol.Şıklığı ve sadeliği birleştirebildin mi çok mükemmel çalışmalar çıkartabilirsin.Sitede sade ve bir o kadar da güzel çalışmalar mevcuttur.Onları incelemeni öneririm.
Bu yazılan eleştiriler senin moralini bozmasın.Çalışmaya devam.
Unutma bütün grafikeler daha önceleri senin bulunduğun seviyedeydi.
Başarılar dilerim.

aKaatiz

🌱Yeni Üye🌱
Nihat Baysal ve grafik 34 Arkadaşıma değerli Eleştrileri için çok tşk eder.... Önerdikleri doğrultuda daha iyi çalışmalara yer vereceğimi bilmelerini isterim....

Saygılar...

aKaBeY