Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Site arka plan

juninho10

🌱Yeni Üye🌱
Mrb arkadaşlar ben dreamweaver ile hazırlmakta olduğum siteme arka plan olarak resim koymak istiyorum fakat bir türlü istediğim gibi olmuyor.Konacak resim ne ebatlarda olmalı çözünürlüğü kaç piksel olmalı , hangi formatta olmalı bunlar hakkında kısa bilgi verirseniz sevinirim...

Benzer konular

mhezar

🌱Yeni Üye🌱
pageproperties açıp backgroundimage den browse butonuna tıklayıp arkaplan olarak atayacağın resmi seçip ok tıklaman yeterli

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mrb arkadaşlar ben dreamweaver ile hazırlmakta olduğum siteme arka plan olarak resim koymak istiyorum fakat bir türlü istediğim gibi olmuyor.Konacak resim ne ebatlarda olmalı çözünürlüğü kaç piksel olmalı , hangi formatta olmalı bunlar hakkında kısa bilgi verirseniz sevinirim...

Eğer fotoğraf tarzı bişeyler olacaksa jpg formatında 60 quality ile kullanabilrsin, vectorel çizim veya az renk geçişi olan bir resimse png formatında enfazla 5 tane farklı renk ve renk geçişi olmayan tarzda ise png8 kullanabilrsn

juninho10

🌱Yeni Üye🌱
resim yüklemede problem yok , ama bazen resim 4 parça görünüyor veya resmin tamamı çıkmıyor.Resim birebir arka planda görünmüyor.O yüzden konacak resmin çözünürlüğü , formatı ve ebatları hakkında bilgi istiyorum ..

mrlonely718

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nurettinuslu.net
"Eğer fotoğraf tarzı bişeyler olacaksa" Esgraf arkadaşında dediği gibi tüm ekranlarda düzgün şekilde görünecek bi boyutta çalışmalısın. Standartlar arasında 1680px gibi bir değer var oda çok büyük... Bunun yerine kendini tamamlayan küçük patern tarzı bir resimde ekleyebilirsiniz...

Elbüz

🌱Yeni Üye🌱
Resmin ebetları diye bişey yok sayfa ne kadar uzarsa uzasın arkaplan sürekli tekrarlaması lazımki hata olmasın...eger hala anlamdıysan özel mesaj cek ben yardımcı olayım..