Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Siverek Belediyesi Logo

KeRNeL

🌱Yeni Üye🌱
Değerli arkadaşlar uzun zamandan beridir forum sayfasını takip ediyorum. Şimdide görüşlerinize sunacağım logo Siverek Belediyesi için tasarlanmış bir logo. Eksikler mutlaka olacaktır bu eksiklikleri burada sizinle paylaştıktan sonra sizlerin yardımı ile gidereceğimi düşünüyorum sevgilerle....

YENİ LOGO

16805949402262430551821.jpg

ESKİ LOGO

images4fk.jpg

ELeştirileriniz için şimdiden teşekkürler.

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık ve çok fazla obje kullanmışsınız birazdaha sadeleştirin bence

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
estetik gelmedi bana pek, arkadaşın dediği gibi çok karışık.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Açıkcası ben çalışmada pek eksik göremedim. :) Aksine çok çok çok fazlalık var. Ama bu çalışmaya bakınca şu uyarıyı yapmak zorunda hissettim kendimi.. Logo resim değildir. Logo bize en kısa yoldan en sade şekilde hizmet ettiği sektörü ve ya yeri anlatan çalışma olmalıdır. Bu çalışma logoluktan çıkmıştır. Bu güne kadar hangi logoda 6 tane insan silüeti, tuğlalarının minnacık ayrımlarına kadar çizilmiş bir bina gördünüz?.. Özellikle bu bir belediye logosuysa kullanım alanlarını biraz düşünelim derim.. Belediyenin yaptığı alt geçit üst geçit gibi yerlerde taşa oyulacak bir logo olabilir mi sizce bu? Yada belediyenin kendi evraklarının üstünde kullanıldığını maximum 3 cm boyutunda kullanıldığı zaman kim görebilecek tuğlaların arasındaki çizgileri?.. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

İyi Çalışmalar

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açıkcası ben çalışmada pek eksik göremedim. :) Aksine çok çok çok fazlalık var. Ama bu çalışmaya bakınca şu uyarıyı yapmak zorunda hissettim kendimi.. Logo resim değildir. Logo bize en kısa yoldan en sade şekilde hizmet ettiği sektörü ve ya yeri anlatan çalışma olmalıdır. Bu çalışma logoluktan çıkmıştır. Bu güne kadar hangi logoda 6 tane insan silüeti, tuğlalarının minnacık ayrımlarına kadar çizilmiş bir bina gördünüz?.. Özellikle bu bir belediye logosuysa kullanım alanlarını biraz düşünelim derim.. Belediyenin yaptığı alt geçit üst geçit gibi yerlerde taşa oyulacak bir logo olabilir mi sizce bu? Yada belediyenin kendi evraklarının üstünde kullanıldığını maximum 3 cm boyutunda kullanıldığı zaman kim görebilecek tuğlaların arasındaki çizgileri?.. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

İyi Çalışmalar
bence cok dogru bu hususlari kesinlikle goz onunde bulundurman lazim.yok bu logo ile devam dersen benim fikrim:alttaki yazilarin acilari dogru degil ve cok birbiri icine gecmis,ayrica genel olarak biraz daha sadelestirmenden yanayim,kolay gelsin basarilar diliyorum..

WHooBAY

🌱Yeni Üye🌱

İyi Çalışmalar

Arkadaşa katılıyorum. Logonda çok fazla obje var. bunları azaltmalısın.

KeRNeL

🌱Yeni Üye🌱
Görüş ve önerileriniz İçin Teşekkür ederim dikkate aldım yeni çalışmaları sunacağım.

cihan_ofset

🌱Yeni Üye🌱
Logo az öz ve akılda kalıcılık bırakan sembol demektir. Bunu bizim insanlara anlatamadık. Yönetici amir konumundaki insanların da bu işe müdahil olmalarına da anlam veremiyorum.
Kedy rumuzlu Dilara Gençyılmaz arkadaşımızın dediklerine aynen katılıyorum. Yıllarını bu işe vermiş bir vatandaş olarak nacizane bende yayın ve basım sektöründe kullanılabilecek formatta hazırladım. İddialı da değilim belirteyim. Bizzat elimle teslim etmeye çalıştım. Ismarlama bir yarışma olduğunu, herkesin bilmeden yorum yaptığını, komisyon önünde bu işin ehli insanlar tarafından değerlendirilmesi gerekirken canlı canlı yorumlar yapıldı, dosya açıldı. Yani prosedöre uygun bir yarışma değildi. Eğitimli insanlarıyla övündüğümüz "Siverek bu muydu?" diye kahroldum. Pek yakında dosyamı buraya aktarıp, güzel yorumlarınızı okuyacağım. Saygılar.

Erkut2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoya benzemiyor resim çalışması bu. logoda mümkğn oldukça 3b perspective olmamamalı tabi logoyu sadece baskı yapıp kullancaklarsa olabilir.

okant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en üstte kullandığın çatı ile birşeyler yapabilirsin.siverek için önemli bir simgeyse şayet. ışık çatı ve fon bu kadar.