Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sivil Toplum ve Reklam Afişleri

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
eleştrileriniz gerçekten çok yapıcı ve çoğu yerde okuduğum gibi "olmamış" "yapamamışsın" "bu ne yaaa" gibi bir yorum değil... açıklamalarınız için de teşekkürler... söylediklerinizin hepsini dikkate alacağım

çalışmalarınızı çok beğendim. hepsini hayranlıkla inceledim. tebrik ederim.

bu arada cahit hoca çok iyi bir eğitimcidir. onun değerli fikirlerinden hepimiz çok faydalanıyoruz.

eleştiri yapabilmek kadar, eleştiriye açık olabilmek de pek çok kişinin eksiği.
size gelen bütün eleştirilere, yapıcı olarak yaklaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

çalışmalarınızın devamını da görmek dileğiyle...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaların çok güsel tek gördügüm hata nokia morph daki yazılar hiç estetik durmuyor daha farklı bir font denemelisin bence eline sağlık diğerleri kusursuz olmuş.

wino

🌱Yeni Üye🌱
çalışmaların çok güsel tek gördügüm hata nokia morph daki yazılar hiç estetik durmuyor daha farklı bir font denemelisin bence eline sağlık diğerleri kusursuz olmuş.

teşekkürler... yorumların çok yapıcı :smile:

burcubalaban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mesela sonuncuda telefonun formunu biraz fazla bozmuşsun gibi. insanınkini daha fazla bozsaydın çok daha uyumlu olurdu. Tamam öne çıkarmak istiyorsun ama keşke daha az kıvırsaydın. Emeğine sağlık canım

wino

🌱Yeni Üye🌱
Mesela sonuncuda telefonun formunu biraz fazla bozmuşsun gibi. insanınkini daha fazla bozsaydın çok daha uyumlu olurdu. Tamam öne çıkarmak istiyorsun ama keşke daha az kıvırsaydın. Emeğine sağlık canım

telefonun formuna hiç dokunmadım ben.o telefon nokia nın yeni çıkartacağı nano teknolojiyle ürettiği modeli.o şekilde kıwrılabiliyo yada katlanabiliyo.kıwrılma olayına gelince bana açıları çok uyumlu geldi aslında ama farkında olmayadabilirim.neyse sonuç olarak yorumun için sağol =)

Çok güzel yaratıcı çalışmalar.

teşekkürler =)

eylem_3

🌱Yeni Üye🌱
kadın haklarındaki kadın ın yara izleri pek gerçekci deil

duledu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
super farklı çalışmalar ellinesağlık

canerdersim62

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar elinize emeğinize sağlık paylaşım için çok teşekkür ederim

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Artık saklanmada mesela, dümdüz durmuş bütün objeler.
Perde biraz daha önde gibi olmalı, kadın daha arkada gibi, perdenin gölgesi hiç düşmemiş kadının yüzüne :emo1:
:D aynı şeyleri görmüşüz.. perspektif hatası var... ve arkadaşımın dediği gibi gölge hiç düşmemiş , dümdüz iniyor ve resim çok solukkken perde canlı duruyor. kadının gözündeki morarıklık ve kanlanma daha detaylı çalışışabilird v.s. v.s.

absolute gradient ler keşke siyaha doğru kaymasaydı hafif mavi yogunluklı pastel gri tonda kalsaydı saçlardaki gölge ile daha uyumlu dururdu gibi geliyor..

nokia içince ben geçen sen bu morhp modelinin trailer'ini izlemiştim sanada tavsiye ederim.. çalışmaların devamını dilerim...iyi çalışmalar.

wino

🌱Yeni Üye🌱
@eylem_3
haklısın ben de farkındayım ama o zamanlar çok iyi bilmiyordum photoshopta makyaj yapmayı :D sağol uyarın için...

@duledu
teşekkürler

@mewta_zk
teşekkürler

@Guwencin
söylediklerinde haklısın.makyaj,gölge,perde vs çok batıyor göze ama dediğim gibi onları yaptığımda o kadar da iyi bilmiyordum bazı şeyleri.daha doğrusu pratiğim çok yoktu... bu arada izlemiştim zaten trailer ı...

@ozgur_tutsaq
teşekkürler