Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorum için teşekkürler. Tamamen kafamdan çizdiğim bir karakter. Siyah beyaz gölge çalışmalarını oldukça sevdiğimden bu tarz çizgiromanları çok inceledim doğru gölgelendirme yapabilmek için ama dediğim gibi karakter tamamıyla kafamdan oluşturduğum bir tip.
Yorum için teşekkürler. Tamamen kafamdan çizdiğim bir karakter. Siyah beyaz gölge çalışmalarını oldukça sevdiğimden bu tarz çizgiromanları çok inceledim doğru gölgelendirme yapabilmek için ama dediğim gibi karakter tamamıyla kafamdan oluşturduğum bir tip.
Cizgi romanlar cok eğitici olabiliyor bende çok inceledim severimde okumayı karakter güzel olmus bunun renkliside iyi olur hatta renklendğinde farklı bir tip bile çıkabilir
gerçekten de izbandut gibi olmuş hayal gücüne sağlık...karşısında saygı ve birazcık korkuyla eğiliyorum by izbandut'un)) eline sağlık arkadaşım...başarılı ve bi okadarda etkileyici olmuş...bu işe olan saygını ve disiplinini biliyorum...ve verilen emek boşa çıkmıyor bunun için...başarılı çalışmalarını devamını diliyorum...