Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

siyahlı güzel

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
82347944.jpg

arkadaşar yorumlarınızı bekliyorum.
özellikle saçların uç kısımlarını nasıl düzeltebilirim
görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Benzer konular

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çok hızlı ilerliyorsun tebrik ederim,göğüs kısmında ve kollarda verdiğin gölgelendirmeler biraz sorunlu saçların uçlarını smudge tool ile % ayarları, ince ve kalın uç ayarları ile,oynayarak çekersen güzel bir görünüm yakalarsın emeğine sağlık kolay gelsin :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim, çalışmalarınızı takip ediyorum çok büyük bir gelişim var :)
Fakat; omuzlar, bir bayan göre geniş olmamış mı? :)
Saçlar,yüz, renkler ve tonlamalar çok başarılı. Fakat dudak kenarında proplem var ve kollar da yumuşak geçişler uygulasanız daha hoş görünür...hatlar çok keskin.
Onun dışında başarılı bir çalışma, emeğinize sağlık.

Diğer çalışmalarınıza görmek isterim.
Kolay gelsin...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar ayrıntıları söylemişler çok hoş bir çalışma olmuş eline sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Birkaç gündür çalışmalarınızı forumda görüp inceliyorum ama yorum yazma fırsatım olmuyordu..her çalışmanızda bir çıta yükseliyorsunuz bu çalışmanında genelinde birçok sorun var ama azimle ilerlediğinizi gördüğüm için eminim düzelecektir..Birde sanırım mouse ile çiziyorsunuz buda bir dezavantaj..Saçlara çok özenmişsiniz ama sizinde gördüğünüz gibi saç uçları biraz kaba bitmiş benim tavsiyem uçlara fluluk vermesseniz daha hoş durucaktır..Gözleri çok begendim ben ama gögüs kısmı ile daha fazla uğraşmalısınız..Başarılar..

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet iyi gidiyor. Hataları arkadaşlar zaten söylemiş tekrarlamıyacağım.
Zamanla hepsi düzelecektir. Eline sağlık...

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok hızlı ilerliyorsun tebrik ederim,göğüs kısmında ve kollarda verdiğin gölgelendirmeler biraz sorunlu saçların uçlarını smudge tool ile % ayarları, ince ve kalın uç ayarları ile,oynayarak çekersen güzel bir görünüm yakalarsın emeğine sağlık kolay gelsin :)

teşekkürler . şaçların uç kısımları konusunda baya çalışmam gerekiyor. önerinizi mutlaka deneyeceğim. gölgelendirme konusunda biraz daha denemeler yapmam gerekiyor galiba
iyi çalışmlar

Tebrik ederim, çalışmalarınızı takip ediyorum çok büyük bir gelişim var :)
Fakat; omuzlar, bir bayan göre geniş olmamış mı? :)
Saçlar,yüz, renkler ve tonlamalar çok başarılı. Fakat dudak kenarında proplem var ve kollar da yumuşak geçişler uygulasanız daha hoş görünür...hatlar çok keskin.
Onun dışında başarılı bir çalışma, emeğinize sağlık.

Diğer çalışmalarınıza görmek isterim.
Kolay gelsin...
teşekkürler yorum için.
genellikle keskin çizgiler hatlar çıkıyor ortaya sanırım acemilikten.
dudak kenarlarındaki problem üzerine de yoğunlaşmam gerekiyor.
denemelere devam :rofl:
iyi çalışmlar

arkadaşlar ayrıntıları söylemişler çok hoş bir çalışma olmuş eline sağlık
teşekkürler. iyi çalışmlar

Birkaç gündür çalışmalarınızı forumda görüp inceliyorum ama yorum yazma fırsatım olmuyordu..her çalışmanızda bir çıta yükseliyorsunuz bu çalışmanında genelinde birçok sorun var ama azimle ilerlediğinizi gördüğüm için eminim düzelecektir..Birde sanırım mouse ile çiziyorsunuz buda bir dezavantaj..Saçlara çok özenmişsiniz ama sizinde gördüğünüz gibi saç uçları biraz kaba bitmiş benim tavsiyem uçlara fluluk vermesseniz daha hoş durucaktır..Gözleri çok begendim ben ama gögüs kısmı ile daha fazla uğraşmalısınız..Başarılar..
tamamını mause ile çalışıyorum.
zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler.
önerilerinizi dikkate alacağım.
iyi çalışmlar

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerinize sağlık,bende detaylara girmicem,arkadaşlar bahsetmiş gerekli yerlerden.Çizmeye devam,eliniz alıştıkça düzelecektir.Başarılar.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
yüz giderek oturuyor ellerine sağlık ama anatomide sorun var.özellikle göğüs kısmı hoş durmuyor.ama onları da kısa sürede oturtacağına eminim.kolay gelsin.tuval tarzı tekniğine devam:)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Anatomide problemler var onu arkadaşlar zaten belirtti. Benim takıldığım nokta saçlar oldu. saçın sınırları hep flu nedense. bence o fluluk düzeltilmeli. çünkü bu haliyle saç sanki biryerden etrafı yumuşak silgiyle silinerek dekupe edilmiş gibi bir izlenim veriyor.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ellerinize sağlık,bende detaylara girmicem,arkadaşlar bahsetmiş gerekli yerlerden.Çizmeye devam,eliniz alıştıkça düzelecektir.Başarılar.
teşekkürler. iyi çalışmlar

yüz giderek oturuyor ellerine sağlık ama anatomide sorun var.özellikle göğüs kısmı hoş durmuyor.ama onları da kısa sürede oturtacağına eminim.kolay gelsin.tuval tarzı tekniğine devam:)
yorum için teşekkürler.
tarz konusunda ısrarlıyım:rofl:
iyi çalışmalar

Anatomide problemler var onu arkadaşlar zaten belirtti. Benim takıldığım nokta saçlar oldu. saçın sınırları hep flu nedense. bence o fluluk düzeltilmeli. çünkü bu haliyle saç sanki biryerden etrafı yumuşak silgiyle silinerek dekupe edilmiş gibi bir izlenim veriyor.
yorum için teşekkürler
denemeler yapıyorum sürekli saçlar konusunda sorunum var
nasıl düzeltebileceğim konusunda önerilerinize açığım
denemelere devam ediyorum.
saygılar
iyi çalışmalar