Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce hangi renk

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yeşilin bu tonu daha güzel duruyor gibi...yeşil olmalı yeşil...

dandy

🌱Yeni Üye🌱
valla yaptıklarından mavi iyi sarı yeşil uyumunuda dene bence :) saygılar

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
kımya sırketı kuruyorsun sende galıba? dostum grafıkten bahsedıyoruz bu logoların amacı nedır ne anlatıyor keske yazsaydın? bırde R ve A da gobekler yok bılerekmı koymadın daha creative calısmalar beklıyoruz. 10/4

basarılarının devamını dılerım

ernesto che

🌱Yeni Üye🌱
kımya sırketı kuruyorsun sende galıba? dostum grafıkten bahsedıyoruz bu logoların amacı nedır ne anlatıyor keske yazsaydın? bırde R ve A da gobekler yok bılerekmı koymadın daha creative calısmalar beklıyoruz. 10/4

basarılarının devamını dılerım

logonun bişey anlattığı yok sadece görsel bir logo ki her logo bişey anlatıcak diye bi kuralda yok örnekmi ;

NIKE : Nike’ın ilk çalışanlarından Jeff Johnson bir gece rüyasında Yunan tanrıçası Nike’yi görür. Patronu Phil Knight “Dimension 6″ adını düşünüyordur. Logoyu 35 dolara bir öğrenciye yaptırırlar. Kanca olarak adlandırıldığı da oluyor.

NIKE kanca imalıtımı yapıyor sevgili dostlar yoksa benmi yanlış biliyorum...:eek::

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle bir şey sormak istiyorum. Bunlar hayali logolar mı? Gerrçekse hiç yorum yapmayalım....

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
logonun bişey anlattığı yok sadece görsel bir logo ki her logo bişey anlatıcak diye bi kuralda yok örnekmi ;

NIKE : Nike’ın ilk çalışanlarından Jeff Johnson bir gece rüyasında Yunan tanrıçası Nike’yi görür. Patronu Phil Knight “Dimension 6″ adını düşünüyordur. Logoyu 35 dolara bir öğrenciye yaptırırlar. Kanca olarak adlandırıldığı da oluyor.

NIKE kanca imalıtımı yapıyor sevgili dostlar yoksa benmi yanlış biliyorum...:eek::

ozaman belkı senın fabrıkandan cıkan logolarda ılerıde para edebılır veya sanada nıke gıbı bırılerı gelıp logo cızdırebılır.

yolunda devam et basarılar

grafiteck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasamreklam.net
bence mavi güzel.. yalnız grafik değişmeli.. gözü yoruyor. font da farklı olursa olacak.. eline sağlık.

grp38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grpturk.net
mavi güzel olmuş volkanı çalışması ama bence oraya uymayan tek şey grafik yazısının rengi.. çok fazla parlak.. bence ana temada kullanılan maviye uygun bir renk daha iyi olur.. grafik yazısında kullanılan cyan kadar parlak olmayacak mesela füme daha hoş durur kanısındayım

design77

🌱Yeni Üye🌱
Sitedeki ilk yorumum olucak :) Bence mavi ,font degişmeli

eser

🌱Yeni Üye🌱
valla renklerin hepsi güzel....bazen sıcak renkler (kırmızı vs) veya soğuk renkler (buz mavisi vs) dışında ara renkler yeşil meşil gibi, sizi diğerlerinden ayırır...1998 idi galiba yayın tarihi...dünya gazetesi reklam ilavesi çıkarmış...dünya ile çalışan reklamcılarda hatıra binaen reklam vermişler...birbirlerini tanımayan hatta rekabet içerisinde mücadele eden bu reklamcılar sanki sözleşmiş gibi, bir kaç tanesi hariç gerisi hep boş bir sayfanın içine 9-10 puntoluk yılarla toplamı 3-5 kelimeyi geşmeyen mesajlar içeren reklam hazırlamışlar... hepsi birbirinin aynı 30a yakın reklam var idi...kısaca bazen farklı renkleri de kullanmakta faide var derim...

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mavi iyi fakat bişey sorucam grafik yazısında niye degradeli bi geçiş denemedin.

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xenwn3.gif

Bende nacizane bir kaç oynama ile bu hale getirdim logolarınızı. Bende bu ikisinden biri diyorum. Aslında ilk baktığımda yeşil demiştim. Ama sonradan kararım değişti.

katılıyorum 2 ve 4 ten biri sarı ve yeşili unut bence kırmızı ve mavi hem canlı hemde amaca yönelik gösteriyor..

nvn

🌱Yeni Üye🌱
mavi bir numara yazı fontunu degıstır am
hiç olmamış