Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce hangi renk

blacksnow

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben yeniyim

arkadasim degerlendirme yapacagim ama calismayi goremiyorum.. nerden görecegiz nereye tiklayacagiz..( mac kullanisiyim) bi el atarsan sevinirim

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ezbere konuşmayalım, unutmayalım sanatta ne kadar duygularımızla hareket etsekte bu aynı zamanda bir bilimdir, pozitif verilerle, neden o renklerde olması gerekiyor açıklanması lazım.

kımya sırketı kuruyorsun sende galıba? dostum grafıkten bahsedıyoruz bu logoların amacı nedır ne anlatıyor keske yazsaydın? bırde R ve A da gobekler yok bılerekmı koymadın daha creative calısmalar beklıyoruz. 10/4

basarılarının devamını dılerım

Kesinlikle cahit hocama ve mmpower arkma katılıyorum.Yorumları yazarken biraz düşünelim bence,ve logoların amacı nedir_? hangi sektörde kullanılacak gibi açıklamalar sunsaydın bizlere daha iyi bi yorum yapabilirdik.Pembe,yeşil,mavi dierek bi cevap senin önünü ne kadar açabilir veya ne gibi fikir alabilirsin bilmem.Ama bence çalışmalardan kullanılacaksa volkanın yaptığı çalışmaları göz önünde bulundur derim ve fontların üzerine dursan iyi olur.Emek verilmiş emeğine sağlık...

Faro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence mor yap arkadaşım bu renklerin modası geçti ;)

ama x harfini değiştir zehirli atık logosu gibi olmuş :)

Kesinlikle cahit hocama ve mmpower arkma katılıyorum.Yorumları yazarken biraz düşünelim bence,ve logoların amacı nedir_? hangi sektörde kullanılacak gibi açıklamalar sunsaydın bizlere daha iyi bi yorum yapabilirdik.Pembe,yeşil,mavi dierek bi cevap senin önünü ne kadar açabilir veya ne gibi fikir alabilirsin bilmem.Ama bence çalışmalardan kullanılacaksa volkanın yaptığı çalışmaları göz önünde bulundur derim ve fontların üzerine dursan iyi olur.Emek verilmiş emeğine sağlık...

Zaten logodan belli Grafik sektöründe kullanılcak :D:D

yaa sezer abi burdadamı sen yaa :D:D bence moryapsın valla alışılmışın dışında
radikal olmak lazım zaten

Moderatör tarafında düzenlendi:

Black_Majesty

🌱Yeni Üye🌱
tercihim sarıdır. Bu tip logolarda ideal bir renk, ön plana çıkartıcı

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kirmiziiiyi kullan ustaa

dark_aknc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkentekinin düzenlediği haliye + magenta:) katılıyorum

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Valla zor bi soru sormussun :) hepsi oluyo ama bence o yeşil fikrimce daha hoş ve guzel duruo mavi klasikleşmiş bi renk oldu yanı yeşil tasarım bakımından bence daha guzel duruor...

mutlugrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş illaki bunlardan birisi olacaksa bence baştaki yani yeşili çok iyi durmuşbenim fikrim buu

planetvega

🌱Yeni Üye🌱
evet font çok kötü olmuş logo güzel ama daha değişik şeyler de çıkabilir.x bunun için güzel bi karakter.
grafik yazısındaki iç doldurmalara gelince, bence gereksiz detay olmuş. göz yormaktan başka bi anlam ifade etmedi bana

sentetik

🌱Yeni Üye🌱
Mavi güsel benjede fontu değiştirmelisin