Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce hangisi ? Master Kariyer Merkezi

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
33289380.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kırmızı her zaman daha caziptir..

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
katılıyorum. kırmızı daha etkileyici olur her zaman ve bu tasarımda da öyle olmuş. başarılar

akabe

🌱Yeni Üye🌱
"kariyer merkezi"
içi beyaz, çizgi koyu kırmızı veya bordo olan renkte olsa süper olurdu.

"seminerlerimiz"
altındaki çizgi uçları sivri ve geçişli/degrade olsa güzel olurdu

içerik bölümündeki yazı dizilimi beni çok rahatsız etti :S

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle soldaki kullandığınız resimde slogana daha uygun orda

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesinlikle kırmızı.. Hoş bir çalışma olmuş

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kırmızı bilindiği gibi ilgi çekicidir ve canlılık verir...yapmış olduğunuz iştede kırmızı olan, ele aldığınız konuyu daha iyi anlatmanızda büyük rol oynamış...

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumlarınız için

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kırmızı çalışman kesinlikle dikkat çekici renk özelliğinden,

ama dekubelerini kontrol et hatalarını göreceksin !
iyi çalışmalar dilerim, emeğine sağlık

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya ben şekil olarak değil de afişlerdeki mana adına birşeyler söylemek istiyorum. Öncelikle tasarım çok iyi ona söyleyecek bir lafım yok. Gereksiz detaylar yok ve son derece anlaşılır ama resimlere gelince...

Kariyer planlaması sanırım belli aşamalardan geçmiş, belirli bir eğitim sahibi insanlara hitap eden bir durum. Mesela herhangi bir lisans programını bitirmiş, bir şirketin halkla ilişkiler departmanın başına geçicek veya bir şirkete yönetici olacak veya işi insanlar ile iletişim kurma üzerine; Bankacılık olabilir, yaşam koçluğu olabilir vs. Ama oradaki adam doğal bir afet yaşamış da yardım isteyen birini andırıyor. Sokakta o şekilde bir adam görsek kaç kişi bu bir kariyer planlaması düşünüyor diyebiliriz?

Sol kısımdaki resme gelince.Bir bayan, etrafında erkekler ve onu omuzlarına almışlar. Ve bayan bir şeyleri başarmış olmanın sevindirmişliğinden çok sanki poz vermenin derdinde gibi geldi bana. Ne biliyim ısınamadım da denilebilir bu duruma.

Belkide haksızlık ediyorumdur. Kusura bakma ben sadece ilk bakışta gözüme çarpan bazı ayrıntılara değinmek istedim.

İyi çalışmalar.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya ben şekil olarak değil de afişlerdeki mana adına birşeyler söylemek istiyorum. Öncelikle tasarım çok iyi ona söyleyecek bir lafım yok. Gereksiz detaylar yok ve son derece anlaşılır ama resimlere gelince...

Kariyer planlaması sanırım belli aşamalardan geçmiş, belirli bir eğitim sahibi insanlara hitap eden bir durum. Mesela herhangi bir lisans programını bitirmiş, bir şirketin halkla ilişkiler departmanın başına geçicek veya bir şirkete yönetici olacak veya işi insanlar ile iletişim kurma üzerine; Bankacılık olabilir, yaşam koçluğu olabilir vs. Ama oradaki adam doğal bir afet yaşamış da yardım isteyen birini andırıyor. Sokakta o şekilde bir adam görsek kaç kişi bu bir kariyer planlaması düşünüyor diyebiliriz?

Sol kısımdaki resme gelince.Bir bayan, etrafında erkekler ve onu omuzlarına almışlar. Ve bayan bir şeyleri başarmış olmanın sevindirmişliğinden çok sanki poz vermenin derdinde gibi geldi bana. Ne biliyim ısınamadım da denilebilir bu duruma.

Belkide haksızlık ediyorumdur. Kusura bakma ben sadece ilk bakışta gözüme çarpan bazı ayrıntılara değinmek istedim.

İyi çalışmalar.

içten yorumların için teşekkür ederim eyvallah