Ya ben şekil olarak değil de afişlerdeki mana adına birşeyler söylemek istiyorum. Öncelikle tasarım çok iyi ona söyleyecek bir lafım yok. Gereksiz detaylar yok ve son derece anlaşılır ama resimlere gelince...
Kariyer planlaması sanırım belli aşamalardan geçmiş, belirli bir eğitim sahibi insanlara hitap eden bir durum. Mesela herhangi bir lisans programını bitirmiş, bir şirketin halkla ilişkiler departmanın başına geçicek veya bir şirkete yönetici olacak veya işi insanlar ile iletişim kurma üzerine; Bankacılık olabilir, yaşam koçluğu olabilir vs. Ama oradaki adam doğal bir afet yaşamış da yardım isteyen birini andırıyor. Sokakta o şekilde bir adam görsek kaç kişi bu bir kariyer planlaması düşünüyor diyebiliriz?
Sol kısımdaki resme gelince.Bir bayan, etrafında erkekler ve onu omuzlarına almışlar. Ve bayan bir şeyleri başarmış olmanın sevindirmişliğinden çok sanki poz vermenin derdinde gibi geldi bana. Ne biliyim ısınamadım da denilebilir bu duruma.
Belkide haksızlık ediyorumdur. Kusura bakma ben sadece ilk bakışta gözüme çarpan bazı ayrıntılara değinmek istedim.
İyi çalışmalar.