Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce iyi bir logo nasıl olmalıdır

joyo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.joyologo.com
Bir de nasıl birşey istiyorsunuz, şöyle bir karalayıverir misiniz ?
deseydiniz mesele kalmayacaktı.
Şaka bir yana, sanatçı nabza göre şerbet veren mi olmalı yoksa kendi birikimlerini
herşeye ve herkese rağmen sunan kişi mi olmalı?
sorusu geldi aklıma.

Kemal bey, sizin sorunuz da gerçekten düşünmeye değer. ancak ben özellikle logo ve tasarım söz konusu olduğunda genelde istesem de nabza göre şerbet veremeyeceğimin farkındayım. çünkü birikim ve deneyimim önce müşterimi bilgilendirmem yönünde beni zorluyor. daha sonra baktım müşteri illa ki de birşeye takmış, ben de kendi görüşüme göre (onlardan aldığım bilgiler doğrultusunda) onlara yakışanı, bir de kendilerinin illa ki istedikleri işi yapıyor önlerine sunuyorum. sonuç ne dersiniz? genelde benim onlar için hazırladığım çalışma kazanıyor :)

Nihal316

🌱Yeni Üye🌱
İlk önce bende teşekkür etmek isterim.
Merak ettiğim bir konuda sadece logo tasarımı için yazı fontları varmı?

cloves

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafikerler logo tasarladığında logodan maksimun ne kadar fiyat koyuyorlar ? Ve ne ye göre veriliyor bu fiyat açıklarsanız sevinirim :)

selant

🌱Yeni Üye🌱
Bir logo tasarımı bazen milyon dolarlarla da ifade edilebiliyor. maksimum fiyat diye bir olay yoktur bence, çünkü ucu açıktır.. Logo tasarımı yapılan şirketin iş potansiyeli, iş hacmi, ne kadar köklü olduğu, ulusal & uluslararası olması fiyatı belirleyen kriterlerden olabileceği gibi, tasarımı yapan kişi veya kişiler bütünün portfolyosu ve geçmiş referansları fiyatı belirler diye düşünüyorum.