Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce nasıl???

Benzer konular

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
afiş mi bu? ne oldğunuda açıklarsanız daha net yorumlar gelecektir.

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım afiş:D waow harbi güsel olmuş:) begendim..renk uyumları yazı fontları itibariyle hoş bi tasarım..:angel:başarılarınzn devamını dilerim.darısı bana..:D

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
youtubeda değil youtube'de olması gerekir

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
youtubeda değil youtube'de olması gerekir

hayır gayeT doğru YouTube diye direk okunmuyor YuğTub diyim daha açık sana :D:D:D:D biras Tuhaf oLdu ama böLe daha iyi anLamşsndr e'yi okumuyosn YouTube'da...p.içn teşekkürler

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım afiş:D waow harbi güsel olmuş:) begendim..renk uyumları yazı fontları itibariyle hoş bi tasarım..:angel:başarılarınzn devamını dilerim.darısı bana..:D

gerçekten siz bir grafik öğrencisi olarak " waow harbi güsel olmuş " diyecek kadar başarılı bir çalışmamı sizce?

çok basarılı işte ,olay budur ,waow harbi güsel olmuş gibi yorumlar yaparsak eğer böyle çalısmalara çalışmayı yapan kisiye kötülük yapmış oluruz...

bu alandaki çalışmaları incelerseniz daha iyi çalışmalar çıkaracaksınızdır...

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tasarıma iyi bir çalısma dersek yapan arkadasımıza hıc bı yararı olmaz bu sekılde devam eder ama kötu olmus ve suralarını duzeltmen gerekıyor dersen daha yardımcı olmus oluruz

kırılmaca darılmaca yok arkadasım ama daha uzerınde ugrasman gerekn bı calısma cok bastan sagma yapmıssın

font secımın kötu
karakterlerın fotolarının çözunurluklerı kötu
o masanın altındakı gölgeye ne deseem azdır
tabelaları bıraz daha perspektif yapsaydın daha guzel olurdu
facebookla ilgilli yazdıgın yazının fontu hıc alakasız birsey
o en alt sol kösedekı karakter fırt diye yerden fırlamıs eger yarımsa elındekı foto kesildigi yerin altına birseyler getır mesela o tabelaları

sert elestırmıs olabılırım ama zamanında bende cok kötu elestırıldım amacım intikam almak degıl tabıkı. ama benım suankı sevıyeme gelmemın sebebıde bu sekılde elestırılıp hatalarımı anlamamdır 2 3 tane calısmamı yayınladım onlara bakıp bu iştekı sevıyemı görup yorumumu degerlendırebılırsın

basarılar

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşşkürler kendimi geliştirmek dileğiyle....bu arada ben bu konunu başlığını değiştiremedim..nasıl yapıcam onu

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tasarıma iyi bir çalısma dersek yapan arkadasımıza hıc bı yararı olmaz bu sekılde devam eder ama kötu olmus ve suralarını duzeltmen gerekıyor dersen daha yardımcı olmus oluruz

kırılmaca darılmaca yok arkadasım ama daha uzerınde ugrasman gerekn bı calısma cok bastan sagma yapmıssın

font secımın kötu
karakterlerın fotolarının çözunurluklerı kötu
o masanın altındakı gölgeye ne deseem azdır
tabelaları bıraz daha perspektif yapsaydın daha guzel olurdu
facebookla ilgilli yazdıgın yazının fontu hıc alakasız birsey
o en alt sol kösedekı karakter fırt diye yerden fırlamıs eger yarımsa elındekı foto kesildigi yerin altına birseyler getır mesela o tabelaları

sert elestırmıs olabılırım ama zamanında bende cok kötu elestırıldım amacım intikam almak degıl tabıkı. ama benım suankı sevıyeme gelmemın sebebıde bu sekılde elestırılıp hatalarımı anlamamdır 2 3 tane calısmamı yayınladım onlara bakıp bu iştekı sevıyemı görup yorumumu degerlendırebılırsın

basarılar

eleştirilen için teşeküür ederim kırılmak değil aksine böyle eleştiriler alıp kendini geliştirmek daha güzel bu yüzden tekrar teşkkür ederim.bende kendimi geliştirmek istiyorum öncelikle şunu sorar başlayabilirmiyim masanın altına gölgeyi nasıl verebilirm daha önce hiç gölge üzerine bir ders ne bileyim mo yönde hiç bir bilgim yok gölge konusunda yardımcı olursan sevinirim.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alttaki tabelalar, yazı fontu gözü oldukça rahatsız ediyor..
Genel olarak çalışmanızı pek başarılı bulmadım açıkçası...
Sanırım biraz incelemeniz fayda getirecektir.
Emeğe saygı yine de.

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirilen için teşeküür ederim kırılmak değil aksine böyle eleştiriler alıp kendini geliştirmek daha güzel bu yüzden tekrar teşkkür ederim.bende kendimi geliştirmek istiyorum öncelikle şunu sorar başlayabilirmiyim masanın altına gölgeyi nasıl verebilirm daha önce hiç gölge üzerine bir ders ne bileyim mo yönde hiç bir bilgim yok gölge konusunda yardımcı olursan sevinirim.

brush tool sayesınde hayal gucunu kullanarak nereye nasıl gölge gelecegını dusunerek verebılırsın brush toolla gölgeyı çizdikten sonra opacitysini düsürebilirsin

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam birde ben fon konusunda sıkıntı çekiyorum googda bulduğum fonların çözünürlük sorunu falan oluyor fon için önerebileceğiniz bir adres var mı?

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
brush tool sayesınde hayal gucunu kullanarak nereye nasıl gölge gelecegını dusunerek verebılırsın brush toolla gölgeyı çizdikten sonra opacitysini düsürebilirsin

tamam size özelden mesaj attım ama fark etmediniz galiba bir kontrol eder misin mesaj kotunu buradan adres vermek istemeyebilirsin...

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamam size özelden mesaj attım ama fark etmediniz galiba bir kontrol eder misin mesaj kotunu buradan adres vermek istemeyebilirsin...

eğitim verebılecek zamanım yok üstad kusura bakma ya buradan elımden geldıgınce yorum yaparım

BuRaQ1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim gözüme ilk gördüğüm anda takılan 2 şey vardı 1. kişilerin olduğu resim daha net daha güzel bi resim olabilirmiş 2. tabela daha perspective olabilirmiş.

crab_8_9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim gözüme ilk gördüğüm anda takılan 2 şey vardı 1. kişilerin olduğu resim daha net daha güzel bi resim olabilirmiş 2. tabela daha perspective olabilirmiş.

tabela persfektifi derken daha mı yandan görünen bir açı mı vermeliyim kii.nasıl dana uygun olur çözemedim..