r.yildirim
🌟Usta Tasarımcı🌟
Bayıldım bayıldım bayıldım tek kelimeyle harika. Büyüyünce ben de böyle çizimler yapacağım...
Forumdaki gezenler azaldı bu sıralar ondandır yorum olamaması. 3D anlamamda bu sketch up ile yapılanlar arasında güzel olardan. Mount&Blade deki grafiklere benzemişelinize sağlık.
forumda gezenlerin azalmasının sebebi başta ben olmak üzere forumun dil konusunda sıkıntıları var tükçe karakterler görünmüyor ingilizce türkçe karışık görünüyor artı forum error veriyor çoğu zaman bu nedenle benim gibi bu sorunlardan dolayı girmek istemeyenler vardır şu an gezmek bile işkenceye dönüşüyor forumda yetkililere duyrulur!!!...
bu konuyla ilgili yetkililere sesimizi duyurmak için konu açmak istedim fakat nereye açacağımı bilememdiğim için yapamadım aslında forumun gelişmesi ile ilgili dilek ve şikayet bölümü oluşturulsun varsa bildiğin bir bölüm oraya açalım blue![]()
forumda gezenlerin azalmasının sebebi başta ben olmak üzere forumun dil konusunda sıkıntıları var tükçe karakterler görünmüyor ingilizce türkçe karışık görünüyor artı forum error veriyor çoğu zaman bu nedenle benim gibi bu sorunlardan dolayı girmek istemeyenler vardır şu an gezmek bile işkenceye dönüşüyor forumda yetkililere duyrulur!!!...