Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

slider konusunda yardım ltf.

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi geceler arkadaşlar...tamamıyla statik bir site hazırladım css kullanmadan..fakat görüntüler için slider geçişli görüntüler yapmak istiyorum.nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..Slider konusunda hiç bir bilgim yok nasıl yapılacağı konusundada..yardımcı olun lütfen..tşkler iyi forumlar..

yeakca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yeakca.com
Flash slider yapabilirsiniz. Ama en çok Jqeury-CSS ile oluşturulan slider kullanılmakta. İnternetten arama yaparsanız güzel ve kullanışlı slider örnekleri bulabilirsiniz.

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siteyi tamamen Dreamweaver da hazırladım..css bilgim çok fazla yok...int.te arama yaptım ama çok fazla sonuç çıkınca kafam karıştı..sizce en kolay ve basit bir slider nasıl yapabilirim.önereceğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız çok sevineceğim. tşkler..

yeakca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yeakca.com
CSS bilginiz olmadan kendiniz slider hazırlayamazsınız. CSS bilgisinin yanında Javascript bilgiside gerekli (efekt,animasyon için). İnternette hazır slider örnekleri mevcut. Örnek olarak arama motoruna Jquery Nivo Slider yazınız. Kullanışlı ve hoş bir slider uygulamasıdır. Kaynak dosyalarını indirdikten sonra yapmanız gereken JS ve CSS dosyalarını sayfanıza çağırmak ve slider kodlarını sayfanıza entegre etmek.

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam çok tşk ederim verdiğiniz bilgiler için..deneyeceğim bakalım ..inşş başarabilirim..tekrar saolun..iyi geceler..

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar slider codları nereye ve nasıl entegre edeceğimi bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim..yada bu konuda bir forum konusu varsa beni yönlendirirseniz çok sevinirim.tşkler.