Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

song to say şarkı yarışması afiş

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
songtosaydy1.jpg

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
çetrefilli bir çalışma olmuş
sanırım sizin tarzınız bu
ama bana hiç çekici gelmedi
renkler malzemeler stil vs.vs.
şık bir iş olmamış amatörce görünüyor
bir mantığı sistemi yok...
ben sizin daha doyurucu çalışmalar yapacağınıza inanıyorum
o nedenle bu çalışma beni tatmin etmiyor... kolay gelsin

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet insanların beğenileri farklıdır yaptığın bir işin toplumun tamamının beğenmesini tabiki bekleyemesin bende oyle yapıyorum bu çalışma seni doyurmamış saygı duyuyorum ama belkide başkalarına istek olculeri içinde olmuş bir iş olarakta gorebiliriz demi. örneğin bundan 20 gun once bir broşur çalışması yaptım ismi lazım değil bir giyim firmasına bu şirket müdürü tarafından cok beğenildi ama iş yeri sahibi affınıza sığınıyorum ama ukala bi adam ve dediği laf şu''ben buna para veriyorum her tarafını yazıyla doldurun'' boyle bir yaklaşım sizce doğrumu bence değil her çalışmanın bir kuralı işi yapan kişinin de bir tarzı vardır ama yorumun için teşekkurler

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok fazla hazır materyal kullanılmamış mı?
İyi çalışmalar.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerinize sağlık... hazır materyal konusuna katılıyorum ve diyorum acaba daha sade olsa? çok mu karmaşık yoksa; tekrar bir baksanız?

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok fazla değil sadece insan siluetketi ve mikrofon o şekilde kullanıldı bu kadarda olr yorum için teşekkurler.

efoja aslında başta banada kalabalık geldı ama sanki bişey cıkardığımda da cıplak gıbı gorundu çalışma o yuzden fazla dokunmak istemedım olduğu gibi ettım buraya

emgsport

🌱Yeni Üye🌱
çok gereksiz brushlar kullanmışsın. üstteki sang to say yazısı çok amatör olmuş.. ve çok karışık bi görünüm var afişte... unutma; en iyi tasarımcılar boşlukları iyi kullanan tasarımcılardır !

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok gereksiz brushlar kullanmışsın. üstteki sang to say yazısı çok amatör olmuş.. ve çok karışık bi görünüm var afişte... unutma; en iyi tasarımcılar boşlukları iyi kullanan tasarımcılardır !

bu calısmada brush kullanılmadı vektorel bır calısma ıllustratorle yaptıgım calısmam 3 adet hazır vekyor kullandım gerısı tarafımdan cızılmıstır herhangı bır photoshop veya vektorel brush kullanılmadı calısma yoruma acıktır herkesın begenme yetısı farklıdır sıze uygun olmayan calısmalar baskaları tarafından begenılmıs olabılır oyle degılmı yorum ıcın tesekkurler

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence hoş olmamış herşeyi hazır alıp rasgele atmış gibisin

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu çalışma beni doyurdu :) afiyet olsun :p emeğine sağlık ama üstteki yazıyı birazda olsun aşağıya indirebillirsin şahsi fikrim

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
müşteri herzaman haklıdır mantığına katılmıyorum ben arkadaşım...yaptığımız işlerde her ne kadar serbest çalışamıyorsak da, bişileri kabullendirnmek ve ikna etmekte bizim elimizde...bunu ilk yoruma bakarak yazıyorum...buda müşteri isteğine bağlı bi çalışmaysa diye düşünmek istiyorum...herşey karışmış birbirine, gözün odaklandığı hiç biyer yok...renk uyumu yok...yazılara verdiğin anlamsız efektler çalışmaya iticilik katmış..."song to say" yazısını 3 yerde kullanmışsın...tek başına ve can alıcı bi biçimde kullanmalıydın...kısacası...tekrar gözden geçirmeni tavsiye edebilirim...her yoruma senin zevkin öle benim ki böyle diye bakamıyorum kusura bakma...gördüklerimi yazmazsam iyilik yerine kötülük etmiş olurum...kolay gelsin...

emrahozdemir

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cizimatolyesi.com
Tasarımın en üst noktaya ulaşabileceği yer SADELİKTİR

Bu afişin bilboardlarda otomobille geçen biri tarafından 3-4 saniyede sence okunup anlaşılabilir mi ? Bence Daha sade ve hızlı okunabilir bir tasarım yapman gerekiyordu.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
ço ama çok kalabalık . Biraz sadecelştirin