Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Afiş

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aklıma geldi yapayım dedim Yorumlarsanız memnun kalırım
çocuklarda kalite vectörel yaptığım için öyle görünüyorlar traceledim hoş da oldu bana göre
__al____ma_2.jpg

__al____ma_1.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci çalışma hoşuma gitti ancak yukradaki yazı karekteri hoş durmamış çalışmada.Birde orada Futura serisi deneyin daha uyumlu olacağı muhakkak.

İkinci çalışmada Basbakanlık yazısına dikkat.Ş harfinin noktası unutulmuş.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Birinci çalışma hoşuma gitti ancak yukradaki yazı karekteri hoş durmamış çalışmada.Birde orada Futura serisi deneyin daha uyumlu olacağı muhakkak.

İkinci çalışmada Basbakanlık yazısına dikkat.Ş harfinin noktası unutulmuş.

futura fontu bende yok ama indirir denerim

ş harfinide unutmuşum düzeltme için teşekkürler

ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim

neslisimge

🌱Yeni Üye🌱
Bence çocuk resmi kullansan daha iyi olur. Esirgeme kurumlarında bebekler de var ama çoğunlukla daha ileri yaşlarıdaki çocuklar oluyor ve de biz hep onları biliyoruz. Yani bir Türk'ün aklına Çocuk Esirgeme Kurumu deyince bebek gelmez. Bir de başlıkla slogan birbirleriyle yarışıyorlarmış gibi duruyor. Puntoları birbirlerine fazla yakın. T.C. Başbakalık ve........Kurumu yazısının o kadar büyük olmasına bence hiç gerek yok. Yaklaşık 14-16 puntoda yazman yeterli olur. Böylece sloganın daha çarpıcı görünür.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence çocuk resmi kullansan daha iyi olur. Esirgeme kurumlarında bebekler de var ama çoğunlukla daha ileri yaşlarıdaki çocuklar oluyor ve de biz hep onları biliyoruz. Yani bir Türk'ün aklına Çocuk Esirgeme Kurumu deyince bebek gelmez. Bir de başlıkla slogan birbirleriyle yarışıyorlarmış gibi duruyor. Puntoları birbirlerine fazla yakın. T.C. Başbakalık ve........Kurumu yazısının o kadar büyük olmasına bence hiç gerek yok. Yaklaşık 14-16 puntoda yazman yeterli olur. Böylece sloganın daha çarpıcı görünür.

yorumun için teşekkürler 1. çalışma ufak olanlara yönelik düşündüm 2 . çalışmada büykler ek işareti de büyük çocuk eli dikkat edersen 7 - 8 yaş

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel olmuş eline sağlık...

_Emsal_

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler finfik yorumun için üyeliğimde problem olduğu için konulara cvp yzamıyorum konu açamıyorum o yüzden yeni üyelikle yazmak zorunda kaldım

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iki çalışmada da tema hatası var... 1. neden sadece bebekler bunu destekleyen bir slogan yok orda..

2. neden elle stop yapılmış bunu destekleyen slogan ne

tasarlamak sadece grafik programını kullanmak ve yapılan işin güzel görünmesi değildir.. ordaki hatalara hiç girmiyorum .. tavsiyem şu ne yapmak istiyorsun ..onu düşün onu düşünürsen zaten 1 adet güzel çalışma yeter..

saygılar..

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki çalışmada da tema hatası var... 1. neden sadece bebekler bunu destekleyen bir slogan yok orda..

2. neden elle stop yapılmış bunu destekleyen slogan ne

tasarlamak sadece grafik programını kullanmak ve yapılan işin güzel görünmesi değildir.. ordaki hatalara hiç girmiyorum .. tavsiyem şu ne yapmak istiyorsun ..onu düşün onu düşünürsen zaten 1 adet güzel çalışma yeter..

saygılar..

1. doğru söylüyorsun destekleyen slogan yok çünkü slogan bulamadım :) :S

2. si slogan konusunda haklısın yine

Teşekkürler yorumun için

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
özellikle 2.sini çok beğendim ellerinize sağlık :alkis:

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlara katılyorum fakat bunlar çok küçük,kolaylıkla düzeltilebilecek noksanlıklar.(ş)harfi gibi.Netice de bildiğim kadarıyla bu çalışmalar deneme.Yanılıyormuyum?Zaten siparişli bir iş olsa herhalde teslim etmeden önce 40 defa kontrol eder (ş) harfindeki nokta probleminini de 40 defa görürdün.mmm_m nickli arkadaşım,stop yapılmış bunu destekleyen slogan nerde diye sormuş ama ben baktığımda aklıma elleri yüzleri boya içinde,yaramaz çocuklar geldi.Bu demekki birazda kişiden kişiye değişiyor.(Kimbilir arkadaşıma belki trafik polisleri sıksık stoppppppp diyordur.-Şaka sakın kızmasın mmm_m nickli arkadaş-Genele baktığım zaman dediğim gibi bir iki ufak tefek kusura bakmazsam,BENCE hem konu olarak hem işleyiş olarak hoş çalışmalar.
Hayırlı Çalışmalar...

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çok kaliteli olmuş.
Teşkkürler

Yorumlara katılyorum fakat bunlar çok küçük,kolaylıkla düzeltilebilecek noksanlıklar.(ş)harfi gibi.Netice de bildiğim kadarıyla bu çalışmalar deneme.Yanılıyormuyum?Zaten siparişli bir iş olsa herhalde teslim etmeden önce 40 defa kontrol eder (ş) harfindeki nokta probleminini de 40 defa görürdün.mmm_m nickli arkadaşım,stop yapılmış bunu destekleyen slogan nerde diye sormuş ama ben baktığımda aklıma elleri yüzleri boya içinde,yaramaz çocuklar geldi.Bu demekki birazda kişiden kişiye değişiyor.(Kimbilir arkadaşıma belki trafik polisleri sıksık stoppppppp diyordur.-Şaka sakın kızmasın mmm_m nickli arkadaş-Genele baktığım zaman dediğim gibi bir iki ufak tefek kusura bakmazsam,BENCE hem konu olarak hem işleyiş olarak hoş çalışmalar.
Hayırlı Çalışmalar...

:) :D ş harfini düzelttin çalışmayı attıkdan sonra fark ettim geç saatlere kadar çalıştığım için ş harfini görmedim düzenletim ama o çalışmayı atma gereği duymadım ş harfi göze batmadığı için doğru diyorsun deneme amaçlı deneme amaçlı olmasa idi ben görmesem bile müşteri görürdü zaten ama ben son kontrollerini yaptım çalışmanın arşivime ekledim :) stop olarak koymamışdım 2. çalışmada ki eli ama o arkadaş stop diyince kafam karıştı doğru kişiden kişiye değişiyo benim ama cım da elleri yüzleri boyalı çocukların akla gelmesiydi ama karşı tarafıda düşünmek lazım o arkadaşa tekrar teşekkür ederim farklı görmeksi de benim aklımı karıştırdı ama olumlu olarak :) erkanibrahim_;723948 yorumun için teşekkürler ederim

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
iki çalışmada amacına uygun olmuş.çalışmalarında ne anlatılmak istendiği gayet açık.ama ilkindeki bebeklerle beraber onların bi kaç yaş üssünde olan resimlerde olsaydı farklı olurdu diye düşünüyorum.yani her yaştan uygun birer çocuk resmi.ama yinede güzel.elinize sağlık.devamını diliyorum.

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eğer orada sadece bir el o şekilde(stop) dursaydı mmm_m nickli arkadaşa katılırdım.Ama ellerin üzerindeki rengarenk boyalar kesinlikle olaya anlam katmış.Dediğim gibi direk olarak afişe bakar bakmaz,aklıma,eli yüzü boyalı,yada dondurma yerken,yüzü gözü batan yaramaz çocuklar aklıma geldi.Ve genel olarak insanlar bunu görebilmişse,dediğim gibi bence oldukça başarılı bir çalışma olmuştur...

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki çalışmada amacına uygun olmuş.çalışmalarında ne anlatılmak istendiği gayet açık.ama ilkindeki bebeklerle beraber onların bi kaç yaş üssünde olan resimlerde olsaydı farklı olurdu diye düşünüyorum.yani her yaştan uygun birer çocuk resmi.ama yinede güzel.elinize sağlık.devamını diliyorum.

Teşkkür ederim portfolyalarımın içinde dediğiniz çalışmadan mevcut ama aradığım görselleri bulamadım çok aradım istediğim gibi bişi bulamadım kafamdakini bulsaydım daha güzel olurdu :)

eğer orada sadece bir el o şekilde(stop) dursaydı mmm_m nickli arkadaşa katılırdım.Ama ellerin üzerindeki rengarenk boyalar kesinlikle olaya anlam katmış.Dediğim gibi direk olarak afişe bakar bakmaz,aklıma,eli yüzü boyalı,yada dondurma yerken,yüzü gözü batan yaramaz çocuklar aklıma geldi.Ve genel olarak insanlar bunu görebilmişse,dediğim gibi bence oldukça başarılı bir çalışma olmuştur...

:D :)