Sosyal Medya Videoları
Program/Seviye: Adobe; After Effect, Premier, Photoshop.
Edius
Final Cut
Avid.
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: İletişim halinde paylaşılacaktır.
İşle ilgili açıklama: Selamlar,
Sosyal Medya'da yani Instagram, Facebook ve Youtube kanallarınızda yayınlamak istediğiniz videolar için size hızlı çözümler sunabilecek bir ekibiz.
Bilindiği üzere küçük ve büyük işletmeler artık sosyal medya reklamlarını aktif bir şekilde kullanıp rakiplerine oranla daha çok ön plana çıkıyor ve tercih ediliyorlar. Bu noktada sadece bir fotoğraf yeterli olmuyor, videonun gücü keskin bir biçimde öne çıkıyor. Viral reklamlar, kaliteli senaryolar daha akılda kalıcı bir etki oluşturuyor.
Yaptığımız işin tanımı şu şekilde;
- Kişilere ve şirketlere sattıkları ürünün veya hizmetin tanıtım-reklam filmi hazırlamak.
- Çekim gerektiren ya da imajlardan oluşan bir tanıtım filmini bütün halinde tamamlayıp sizlere sunmak.(Çekim, Müzik, Kurgu, Seslendirme ve yayın)
Bunun yanısıra kişisel Vlog, Sosyal Sorumluluk Filmleri, Event (etkinlik) Videoları da iş tanımımızın içerisinde bulunuyor.
Freelance veya sözleşmeli olarak iş akışı sürdürebiliriz.
Dilerseniz Şişli'deki ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.
İletişim için iletişim bilgilerini ekliyorum.
E-posta: onuralefe@gmail.com
Telefon: 541 626 50 74
Program/Seviye: Adobe; After Effect, Premier, Photoshop.
Edius
Final Cut
Avid.
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: İletişim halinde paylaşılacaktır.
İşle ilgili açıklama: Selamlar,
Sosyal Medya'da yani Instagram, Facebook ve Youtube kanallarınızda yayınlamak istediğiniz videolar için size hızlı çözümler sunabilecek bir ekibiz.
Bilindiği üzere küçük ve büyük işletmeler artık sosyal medya reklamlarını aktif bir şekilde kullanıp rakiplerine oranla daha çok ön plana çıkıyor ve tercih ediliyorlar. Bu noktada sadece bir fotoğraf yeterli olmuyor, videonun gücü keskin bir biçimde öne çıkıyor. Viral reklamlar, kaliteli senaryolar daha akılda kalıcı bir etki oluşturuyor.
Yaptığımız işin tanımı şu şekilde;
- Kişilere ve şirketlere sattıkları ürünün veya hizmetin tanıtım-reklam filmi hazırlamak.
- Çekim gerektiren ya da imajlardan oluşan bir tanıtım filmini bütün halinde tamamlayıp sizlere sunmak.(Çekim, Müzik, Kurgu, Seslendirme ve yayın)
Bunun yanısıra kişisel Vlog, Sosyal Sorumluluk Filmleri, Event (etkinlik) Videoları da iş tanımımızın içerisinde bulunuyor.
Freelance veya sözleşmeli olarak iş akışı sürdürebiliriz.
Dilerseniz Şişli'deki ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.
İletişim için iletişim bilgilerini ekliyorum.
E-posta: onuralefe@gmail.com
Telefon: 541 626 50 74