Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spectra Polaris - 15 picolitre-

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu fuarda sergilenen makinalar hiç 3 metreye 5 mt gibi baskılar yaptımı yoksa küçük küçük baskılarmı yaptılar?

alkanboylu

🌱Yeni Üye🌱
evet bu konudaki tereddütlerin giderilmesi için özellikle uzun diyebileceğimiz baskılar yaptılar ve takip ettiğim kadarı ile herhangi bir problem olmadı baskılarda. ayrıca baskılarda oldukça iyiydi. kesinlikle gördügüm kadarı ile iyi bir makine.fakat dediğiniz gibi polarsin dimatixin sitesinde olmaması ayrıca makineninde ilgili firmanın sitesinde olmaması düsündürücü. anlamadığım nokta printerların bu kafalarla üretimi devam edicek mi. şayet etmeyecekse cinli firmalar bunu piyasaya nasıl sürebiliyorlar.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
polaris basın duyurusu heyecan yaptı ama tabiki beta testi yapılması lazım önceki sayfalarda yazıldıgı gibi günah keçiside çinli firmalar .özak neden infinity polarisi satışa sunmadı sizce allwinin konicasını infinity diye satıyor? polarisin oturması lazım

alkanboylu

🌱Yeni Üye🌱
polarisle ilgili bir paragraf
"The Spectra Polaris PQ-512/15 printhead utilizes the binary operating capability of Dimatix’ VersaDropTM jetting technology and Q-Class hybrid construction to deliver ink drop sizes from 15 to 30 picoliters from 512 individually addressable inkjet nozzles at continuous frequencies up to 45 kHz fired at 8 meters/second velocity with exceptional straightness.
burda bahsettiği 15-30 picolitre ikili çalışma yeteneği nedir.
ayrıca biraz önce belirttiğinize karşılık olarak seiko 35 pl mi tercih edilmelidir yada polarsin 35 pl lik kafasımı beklenmelidir. şimdiden teşekkürler.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Spectra polaris picolitre olarak geniş bir çalışma aralığına sahip 15-30 pc arası eğer aceleniz yoksa 2010 ortalarını bekleyin bu aralıgı 15-35 arasına çekecekler tam solvent mürekkeple 35 picolitre çalışacak seyreltilmiş mürekkeple ise daha düşük pico.. gibi seiko misyonunu tamamladı artık okeye dönüyor.

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sign fuarında optimum polaris kafalı makinasını sergiledimi?

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
SPECTRA POLARIS için olumsuz yorum yapan arkadaşların hepsini kınıyorum .
Bu makineyi bilmiyor tanımıyor ve baskısını görmemiş kişiler olarak düşünmek istiyorum ama malesef bu mümkün değil ,, çünkü fuarda POLARIS i herkez gördü ve herkez performansını taktir etti.
Çok konuşmak gereksiz , SPECTRA POLARIS makineler kuruldu GÜLEN REKLAM , METROPOL REKLAM , ESER BAYRAK ve isimlerini yazmadığım birçok firma FLORA SPECTRA POLARIS dediler.
SORUSU VE KAFASINDA SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR BU FİRMALARLA İRTİBATA GEÇSİNLER VE SORSUNLAR.

hakanulgen

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

Bende Ankaradan bu fuarı ziyaret ettim gerçektende bu Spectra Poleris beni mest etti, özellikle uzun mesafe baskılarda kesinlikle kesme yapmadığını gördüm. Spectra bir kafa daha çıkartacak sanırım ama 10 pikolitre olacakmış. Fakat 15 pikolitrenin altında olan bütün kafalar Eko solvent kullanıyor bu durumdada dış mekanda Laminasyon gerektiriyor çünkü düşük pikolitreli makineler kesinlikle tam solvent kullanamıyor. Polaris modelinde Tam solvent kullanıldıgı için bence maliyet daha düşük, ayrıca makinenin yapısıda oldukca saglam gözüküyordu...

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
ama malesef spectra bu polaris olayına bir çözüm getiremedi üretecekmii üretmeyecekmii

polarisi beklerken saphire cıktı bakalım onuda zamanla görcesss

DesignDijital

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

Bende Ankaradan bu fuarı ziyaret ettim gerçektende bu Spectra Poleris beni mest etti, özellikle uzun mesafe baskılarda kesinlikle kesme yapmadığını gördüm. Spectra bir kafa daha çıkartacak sanırım ama 10 pikolitre olacakmış. Fakat 15 pikolitrenin altında olan bütün kafalar Eko solvent kullanıyor bu durumdada dış mekanda Laminasyon gerektiriyor çünkü düşük pikolitreli makineler kesinlikle tam solvent kullanamıyor. Polaris modelinde Tam solvent kullanıldıgı için bence maliyet daha düşük, ayrıca makinenin yapısıda oldukca saglam gözüküyordu...

Bir yanlışı düzeltelim. Flora satmış olduğu mürekkepleri shiny colordan alıyor. Shinycolor mürekkeplerın ithalatçısı ise biziz ve shinycolor dış mekan dayanılılıkta kesinlikle ne polarise nede konica mürekkeplere garanti vermiyor.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
sergilemedilerse bir problem var o zaman optimumcu arkadaşlar neden sergilemediniz :surprised:

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
optimumdakiler yokkkk galiba büyük ihtimal fuarda sattıkları makineleri kuruyolardırr :D

bu arada troyun spectra sapphirele yaptığı makinenin baskılarıda cok güzeldiiiii bu kafa seiko ve xaarı bayaaa zorlar gibi görünüyooo

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
optimumdakiler yokkkk galiba büyük ihtimal fuarda sattıkları makineleri kuruyolardırr :D

bu arada troyun spectra sapphirele yaptığı makinenin baskılarıda cok güzeldiiiii bu kafa seiko ve xaarı bayaaa zorlar gibi görünüyooo

saphir geldimi ne oluyor ya?

babayorgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar fuarda makınalar hep yüksek pas baskı yapıyordu ben 1yıldır konika kullanıyorum daha 3pastan başka baskı yapmadım çok memmunumm

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saatçioglu seiko 12 pikolitreleri getirmiş baskılar muhteşem.