Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spectra Polaris - 15 picolitre-

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Spectra polaris önemli bilgi

ARKADAŞLAR ,
SPECTRA POLARIS , KENDİ SAYFASINDA POLARIS İLE ALAKALI BİLGİLENDİRMEYİ YAPMIŞTIR , AŞAĞIDAKİ ling DEN BU BİLGİYE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Bu siteden yazı yazan , Diğer makine satıcısı olan firmaların ve firma çalışanlarının daha onurlu bir satış için uğraşmalarını temenni ediyorum.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu siteden yazı yazan , Diğer makine satıcısı olan firmaların ve firma çalışanlarının daha onurlu bir satış için uğraşmalarını temenni ediyorum.

Şu aşağıdaki satırları yazan bir adamın onurlu satışdan bahsetmesi çifte standartmı yoksa buralarda çengelköy badeeemmi koktu...:rofl:

ARKADAŞLAR, BU BİLGİYİ HERKEZE ULAŞTIRIN

ARKADAŞLAR BEN KONICA MAKİNELERDEN ÇOK KORKUYORUM AÇIKÇASI , 30.000$ + KDV DEDİKLERİ MAKİNEYİ NERDEYSE PARASIZ VERME DURUMUNA BİLE GELİYORLAR , FİRMANIN ELİNDEKİ 2.EL MAKİNEYİ BAŞ DÖNDÜRÜCÜ BİR RAKKAMA ALIYORLAR VE YERİNE KONİCA VERİYORLAR , SİZCE BU SATICI FİRMALAR BİZE MERHAMETMİ EDİYORLAR ? HAYIR ARKADAŞLAR HAYIIIIIR LÜTFEN AÇIN GÖZLERİNİZİ !...

KONICA 14 PICOLIT LIK BOYA / LT FİYATI NE ?
80$/LT mi , 70$/LT mi , 60$/LT mi , 50$/LT mi BU BOYADA NET BİR RAKKAM YOKMU KARDEŞİM , MALESEF YOK .

GELİN KÜÇÜK BİR HESAP YAPALIM BERABER :
KONICA MAKİNE ALDINIZ DİYELİM , MAKİNEYİDE UCUZ ALDINIZ : 20.000$
BOYASINI ANLAŞTINIZ : 75$/LT
AYDA 40LT BOYA KULLANDINIZ , 40X75$=3.000$/ AYLIK X 24 AY=72.000$
72.000$X 1.50TL ( KUR ) = 108.000 TL 2 YILDA VERCEĞİNİZ BOYA PARASI.

ARKADAŞLAR 2 YIL EVLİ KALACAĞINIZ BU ALIŞ VERİŞDE HESABINIZI DOĞRU YAPIN .

BUKADAR ZENGİNMİSİNİZ ? KAÇ MAKİNE PARASI ÖDÜYORSUNUZ 2 YILDA ?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kardeş sen ne kadar çok biliyorsun ya, bu bilgiyle kafa bile üretirsin sen birader burada kendini tüketme, Spectra internet sitesinde yayınlıyor bütün kafalarını gir bak göreceksin göremezssen doktora gitmende yarar var,

Ateşin var galiba sana bir fitil yapmakta fayda var.:rofl:

hakanulgen

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş kimin ateşi çıkmış belli, konuşma tarzın senin nasıl bir insan olduğunu gösteriyor, bu arada adresini yolla bana bakalım bu fitilini yedireyim sana

sssbul

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba, ben folyo üzerine baskı yapmak istiyorum ve metrajlı bi iş. bana önereceğiniz hızlı ve fotoğraf kalitesinde bir baskı makinesi varmı??
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar , FLORA LJ 320P SPECTRA POLARIS kafa makine için fazla söze gerek yok.
TRABZON BİRYAN REKLAM , SİVAS ŞENER REKLAM , MERSİN TARZ REKLAM firmaları yaklaşık 6 aydır bu makineyi kullanmaktadır , ADANA MUDİL REKLAM , ANKARA AYMA REKLAM çok yakında FLORA LJ 320P SPECTRA POLARIS makineleriyle hizmet verecekler.
İstanbulda çok sayıda kullanıcıları vardır , Hem dış mekan hemde iç mekan baskılarınızda gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu makineyi yukarıda adı geçen firmalara telefon açıp sorun , bu makineyi bilmeyen tanımayan insanların sözleriyle hareket etmeyin.
Saygılarımla.

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özakın makinasından bahseden yok fuardan önce bir makina alıcam ama kararsız kaldım mimakimi yoksa özakın sattığı pq makinalarmı ?

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dış mekan baskılarda picolitre düştükçe dışmekana dayanıklılık düşüyor malzemeye boyanın yapıştığı alan ve miktar küçülüyor. evet keskinleşiyor ama malzemede dış mekana dayanım azalıyor. o yüzden çok küçük picolitreli makinalarda pas adetinin artmasını gerektiriyor. ben kendi adıma yaptığım tabelalar en iyi ihtimal 3 mt mesafeden görünüyor ve kimse eline büyüteç alıp baskılara bakmıyor. o yüzden bence sorunsuzluk temizleme bozulduğunda yerine alacağım kafanın fiyatı. az bakım gerektirmesi uzun baskılarda renk sorununyaşatmaması kesikik yapmaması önemli. ben 25 yıllık tabelacı olarak şunu söyleyebilirim dış mekanda bu kadar picolitreye takmamak lazım.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
dış mekan baskılarda picolitre düştükçe dışmekana dayanıklılık düşüyor malzemeye boyanın yapıştığı alan ve miktar küçülüyor. evet keskinleşiyor ama malzemede dış mekana dayanım azalıyor. o yüzden çok küçük picolitreli makinalarda pas adetinin artmasını gerektiriyor. ben kendi adıma yaptığım tabelalar en iyi ihtimal 3 mt mesafeden görünüyor ve kimse eline büyüteç alıp baskılara bakmıyor. o yüzden bence sorunsuzluk temizleme bozulduğunda yerine alacağım kafanın fiyatı. az bakım gerektirmesi uzun baskılarda renk sorununyaşatmaması kesikik yapmaması önemli. ben 25 yıllık tabelacı olarak şunu söyleyebilirim dış mekanda bu kadar picolitreye takmamak lazım.

+1 katılıyorum..

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟

çok doğru... ayrıca bence kendi işini yapan piayasaya fason baskı yapmayan rekllamcıların olması gereken 320 bir 8 kafaa zaar makine ve ince işleri yapmak içinde roland veya mimaki tarzı eco solvent bir makine bu ikisi işimizin %90 ını rahat bir şekilde görüyor... yani bir konica alıp hem iç hem dış işlerimi yapayım işi biraz ikaye hiç bir zaman bir dış mekan baskı kafalı (konica-seiko-spectra) makineler epson kafalı eco solvent makinenin yerini tutmaz

dmatutsak0

🌱Yeni Üye🌱
spectra shappire 10 pl. makine satıcısı varsa bu makineyle ilgileniyorum.bilgisi olanların cevabını bekliyorum ve hangi makine kulanıyorsa yorum yazabilir mi ?