Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spectrami Seikomu

hakanxxx

🌱Yeni Üye🌱
hangi marka makine kullanıyorsun bilmiyorum ama.
kabaca yardımcı olmaya calışıyım.
makineyi açtığında, ilk yarım saatte(birkaç metre baskı yapıncaya kadar)
ne yaparsan yap kesme yapıcaktır. o nun çözümü yok.
ilk açtığında voltajla oynamak. sana sadece zaman kaybettirir ve kafanı karıştırır.
dediğim gibi bir süre sonra kesme devam ederse voltajla oynayabilirsin.
voltaj da kafa sıcaklığı( ortam sıcaklığına da bağlı olarak) ile ters orantılı dır.
sıcaklık düştükçe voltajı arttır. ısı yüksek se voltajı düşür.
kafanın üzerinde yazan voltajın altına indiğinde pek sonuç alamazsın.
kolay gelsin

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
seiko ve konika kafalar sıcaklık ve nem oranına göre cok fazla voltaj ayarı istiyo ama yeni nesil makinelerde bu olayı cözdüler ortam şartlarına göre otomatik voltaj ayarlayabiliyo

askvegercek

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaş ben makina satıcısıyım sana seiko tavsiye ederim aynı zaman da kullanıcıyım spectrada kullandım xaar da kullandım ama seiko nun yerini tutamuyorlar

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
mrb arkadaşlar dış mekan baskı yapacaksan bu işin çözümü spectra 256 kafalardır
hem hızı hem kailtesi ortada şunu sorgulatın bence nden vutek seiko yada konica kullanmıyor. Saygılar

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Xaar zemini izsiz basamaz delikleri çabuk tıkanır.
Spectra zemini problemsiz basar noktaları büyüktür. Delikler xaara göre daha geç tıkanır ama Konica ya göre daha çabuk tıkanır.
Seiko kafa 35pl dir ve delikleri büyüktür. Baskı sırasında çok boya keser.
Konica Minolta 14 Pl en iyi baskı kafasıdır. Zemini problemsiz basar. 14 pl olduğu için baskı kalitesi photo kalitesidir. Delikleri en geç tıkanan kafadır. Boya kalitesi çok önemlidir.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Spectra 4 kafalı makinadan ucuz. Xaar 12 kafadan az pahalı. 320 cm.
8 adet Konica Minolta 14 pl kafa kullanıyor. Öyle voltaj ayarı falan yok. 4 pass da saatde 40 metrekare hiç boya kesmeden ruloyu bitiriyor. Sabah makineyi açtığınızda öyle baskıya girebilmek için saatler harcamak yok. Açar açmaz izsiz, dış mekan photo kalitede baskı.
2 sene sonra aynı baskı garantisi. Şuan birçok vutek operatörü bu makineyi kullanıyor. Vutekle aynı hızda ondan daha kaliteli ve fiyatı 5 te biri.
Maxima gerçek solvent kullanıyor.

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dış mekana yönelik baskılar yapacaksanız Spectra kafalı makinaları öneririm. Boya maliyetleri kalitesine göre litresi 20$-45$ aralığındadır. Mesafe 1 metreyi geçtikten sonra kaç pL kafayla baskı yaptığınızın bir önemi kalmaz. Yeri geldiğinde iç mekana yakın baskılar yapmak isterseniz Seiko, epson veya konica kafa kullanan eco-solvent benzeri makina tercih edebilirsiniz.

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha ucuza daha kalitelisi varken niye insanlar spectrayı terci etsinki?

Forum bilgilendirme amaçlıdır. Ucuzu , kaliteliyi , pahalıyı veya kalitesizi tercih etmek kişilerin tercihidir. Herkes bir MAXİMA alsın konu kapansın. Bilgiden çok reklam işiyle uğraşıp alakalı alakasız bütün konuların sonuna maxima yazmak çok iyi paylaşım emeğine sağlık.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Forum bilgilendirme amaçlıdır. Ucuzu , kaliteliyi , pahalıyı veya kalitesizi tercih etmek kişilerin tercihidir. Herkes bir MAXİMA alsın konu kapansın. Bilgiden çok reklam işiyle uğraşıp alakalı alakasız bütün konuların sonuna maxima yazmak çok iyi paylaşım emeğine sağlık.

arkadaşım amacım reklam yapmak değil doğru bilgilendirmek sebebi ise makineyi dizayn eden benim. o benim çocuğum sonuçta kim çocuğunu sevmezki. Benim iddaa ettim herşeyi makineyi kullananlara sorabilirisin.
Bu ülkedeki encad proe, encad600, encad700, encad850, encad1000, encad1200, mutoh toucan, mutoh falconII, mutoh draft station, mutoh valuejet, roland, perfectjet, seiko64S,seiko100s, hp, Lyric, optima, Maxima, aycam, opticolor görülceği gibi birçok iç mekan, solvent, uv, flatbed, sıvı laminasyon, soğuk laminasyon, cnc router, laser olmak üzere birsürü makinenin üretiminde bulunmuş ve kurmuş ve servisini vermekte olan bir makine mühendisiyim. Beni bu sektördeki birçok kişiye sorabilirsin.
Amacım reklam yapmak değil kişileri doğru bilgilendirmek.

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben maxima kötüdür demedim dikkat edersen. Bir sürü makineyi görmüş, kurmuş veya servis vermiş olmanın sonucunda bütün forumu sadece maxima mükemmel, konica kafa harika diye dolduruyorsun. Diğer bilgilerinide paylaşta forum amacına ulaşsın. Sadece kendi doğrularını yazarak bilgi verilmesi doğrumudur ? Mesela Vutek ten daha kaliteli demek için daha erken gibi geldi bana Türkiyede 10 yıldır çalışan Vutek olduğu bilinirken, saydığın listedeki makinelere bir bakarsan bir çoğunun devrini tamamladığını görürsün zaten.

ataline

🌱Yeni Üye🌱
Sayın Beyefendı şuan piyasalrda en iyi Cihaz PHAETON ATALINE SEIKO Bu Cihazın Üstüne cihaz yoktur bunu ispat kımse edemez tüm kullanıcılar memnun saygılar

santemedya

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 10 yıllık tecrübe dayanarak söylüyorum Konica Minolta 14 pl den şaşmayın. En azından baskı kalitesi ve hızını görmeden makina almayın.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben maxima kötüdür demedim dikkat edersen. Bir sürü makineyi görmüş, kurmuş veya servis vermiş olmanın sonucunda bütün forumu sadece maxima mükemmel, konica kafa harika diye dolduruyorsun. Diğer bilgilerinide paylaşta forum amacına ulaşsın. Sadece kendi doğrularını yazarak bilgi verilmesi doğrumudur ? Mesela Vutek ten daha kaliteli demek için daha erken gibi geldi bana Türkiyede 10 yıldır çalışan Vutek olduğu bilinirken, saydığın listedeki makinelere bir bakarsan bir çoğunun devrini tamamladığını görürsün zaten.

Başka bir bilgi yokki ortada.. Zaten bu firmanın finansörü piyasada büyük olan reklamlarını yaptıkları diğer firmaymış..Arif olan understand....

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Maxima'nin kalitesine ben de vakifim, gercekten guzel bir makine

Ela Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Güzelden öte. saatde 55 metrekare iç mekan kalitesinde baskı yapıyor maksima. Nerden mi biliyorum çünkü bende bir Maxima kullanıyorum.

cihat 28

🌱Yeni Üye🌱
sa lokman
Yukarıda açıklamaların tamamı doğru yanlız vanda bu makinalardan var
kimlerde olduğunu sen çok ii biliyorsun. Şu an vanın en önemli eksiği ve vanda
kalite hız ve daha bir çok özellikleri eksik olan KONİCA MİNOLTA KAFA makina yok
Seiko makina 8 kafasını 30.000 usd kdv hariç satıyoruz. Spetcra 45.000 usd
konica minolta makinanın fiyatı 8 kafa 4 renk 4 pass saatte 49 m2 baskı yapıyor
sana anlatılan makinların teknik özelliklerini bir araştır fiyatını araştır
kemal keleş e de sorabilirsin benim ismim cihat öztürk
optimum reklam
slamlar kolay gelsin