Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sport6

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
sporsonos5.jpg

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
öhöm öhöm...ben biliyorduuum...çok başarılı...renk uyumu çok güzel...herşey yerli yerinde...artık emeklemediğin aşikar ortada...sakın "offffff" deme...tipografi denilince artık aklıma gelen 3. kişisin...ve her gün dahada iyilerini görüyorum ve de çok ama çok mutlu oluyorum...eline sağlık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
El emeği göz nuru...:p
Çok uğraşıldıgı belli, öncelikle emeğine sağlık.

YoŞa' cım typo da aştın sen, ne zaman yeni bir çalışmanı görsem, bir öncekinden çok daha iyi bir çalışma görüyorum karşımda; ve sadece izlemek ve tadını çıkartmak kalıyor.
Tebrik ederim canım, yine başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.

İyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık çok güzel bir çalışma

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
gene baarılı e uyum içinde bir çalıma tebrikler

Teşekkür ederim...

öhöm öhöm...ben biliyorduuum...çok başarılı...renk uyumu çok güzel...herşey yerli yerinde...artık emeklemediğin aşikar ortada...sakın "offffff" deme...tipografi denilince artık aklıma gelen 3. kişisin...ve her gün dahada iyilerini görüyorum ve de çok ama çok mutlu oluyorum...eline sağlık...

of:) teşekkür ederim Funda'cım...Ama çalışmada sorun olduğunu düşünüyorum...Sorunun kaynağı hakkında bir fikrim yok...

El emeği göz nuru...:p
Çok uğraşıldıgı belli, öncelikle emeğine sağlık.

YoŞa' cım typo da aştın sen, ne zaman yeni bir çalışmanı görsem, bir öncekinden çok daha iyi bir çalışma görüyorum karşımda; ve sadece izlemek ve tadını çıkartmak kalıyor.
Tebrik ederim canım, yine başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık.

İyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

Canım estafurullah , ne aşması...Güzel yorumun için teşekkür ediyorum...

eline sağlık çok güzel bir çalışma

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorunun kaynağı çalışma alt tarafa doğru yıkılıyor. Ağırlık merkezini tekrardan gözden geçir.
S nin üzerindeki beyaz alanı parmağınla kapatıp birde öyle bak. Nedemek istediğimi anlayacaksın. Çok hızlı gelişiyorsun. Sen ve cengiz sitenin yeni kazanımları oldunuz tipo
konusunda. Tebrikler.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorunun kaynağı çalışma alt tarafa doğru yıkılıyor. Ağırlık merkezini tekrardan gözden geçir.
S nin üzerindeki beyaz alanı parmağınla kapatıp birde öyle bak. Nedemek istediğimi anlayacaksın. Çok hızlı gelişiyorsun. Sen ve cengiz sitenin yeni kazanımları oldunuz tipo
konusunda. Tebrikler.

Derim bir oh çektim...Sorunun kaynağını öğrendiğim için.

Aslında alttaki ST6 'yı biraz yukarı alıp 3/1 oranında ufalttıktan sonra altına beyaz bir alan yapmıştım , sanırım o haliyle ağırlık merkezi dengelenmişti. Ama nedense sonrasında bu hale getirdim...Ne yaptıysam içime tam sinmemişti.

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim Sayın Xavalon....

Eleştiriniz doğrultusunda ufak bir düzenleme yaptım;

20918526pg6.jpg

Son düzenleme:

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Azim, istek, yoğun çalışma ile bu işin hakkını verdiğini düşünüyorum hocam. Keşke herkes senin gibi işini hakkıyla yapma çabasında olsa. Çalışmaya yorum yapacak kapasitede olmadığım için, ben layıkıyla güzel olduğuna inaniyorum. Imm.. ünlü Ablamız ne der? ''Fevkaledenin fevki'' bir çalışma. :) Başarılarının devamını dilerim hocam. Saygılar.

Son düzenleme:

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok akıllıca ama bir okadarda zekice bir çözüm bulmuşsun. Soldan üçgen parçayı kadrajdan taşırarak yapılacak en iyi hamleyi yapmışsın. Şimdi gel birde sağda ST6'nın üzerindeki sarı parçayı kadrajın dışına taşır. Sonucu ben gördüm. Dene istersen.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Azim, istek, yoğun çalışma ile bu işin hakkını verdiğini düşünüyorum hocam. Keşke herkes senin gibi işini hakkıyla yapma çabasında olsa. Çalışmaya yorum yapacak kapasitede olmadığım için, ben layıkıyla güzel olduğuna inaniyorum. Imm.. ünlü Ablamız ne der? ''Fevkaledenin fevki'' bir çalışma. :) Başarılarının devamını dilerim hocam. Saygılar.

Onure edici yorumun için teşekkürler Yunus'um...Herzaman söylediğim gibi, düşüncelerin benim için çok önemli...Eksik olma.

Çok akıllıca ama bir okadarda zekice bir çözüm bulmuşsun. Soldan üçgen parçayı kadrajdan taşırarak yapılacak en iyi hamleyi yapmışsın. Şimdi gel birde sağda ST6'nın üzerindeki sarı parçayı kadrajın dışına taşır. Sonucu ben gördüm. Dene istersen.

Denedim, buyrun sonuç....Umarım söylediğinizi doğru algılamışımdır...Tekrar teşekkürler Sayın Xavalon...

sonsunumle9.jpg

Son düzenleme:

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel konsept hoş renkler ve başarılı bir çalışma eline sağlık ;)

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Doğru anlamışsın. Bu çalışma gerçekten örnek alınası bir çalışma oldu.
Sonraki çalışmaların bu görselliğin altına inmemeli.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel konsept hoş renkler ve başarılı bir çalışma eline sağlık ;)

Teşekkür ederim Sayın Kopukhasan...

Doğru anlamışsın. Bu çalışma gerçekten örnek alınası bir çalışma oldu.
Sonraki çalışmaların bu görselliğin altına inmemeli.

Örnek alınası bir çalışma olması sizin sayenizde oldu.
Bir sonraki çalışmada da elimden geleni yapıp gerekli özeni göstereceğimden şüpeniz olmasın...
Teşekkür ederim Sayın Xavalon....

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
xavalon a teşekkür etmek istedim. İlgi alanları konusunda başarı gösteren prof. üyelerimizin yardımlaşmasına hasretken sizin yoşa ile düzenlemeler yapmanız inanın çok hoşuma gitti.

sonsunumle9rb7.jpg

Ben olurları hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama genelinde ki yuvarlak içine almış olduğum keskin hat gözüme hoş gelmedi en azından diğer kısımlar gibi sivri gelse daha hoş görünebilir diye düşünüyorum.

Emeğine sağlık...

Son düzenleme:

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elimizden geldiği kadar sahip olduklarımı paylaşmaya, eksiklerim varsa tamamlamaya çalışıyorum. Tabi yosa tipografik olarak düşünmeyi öğrenmiş. Mantığı ve ilerlemeyi başarılı bir şekilde sürdürebiliyor. Klasik tabirle içinde bir cevher var. Kimisinde o cevher yok maalesef.
Bu işler sanıldığı gibi kolay değil. Tutoril okumakla yazılara bevel vermekle tasarımcı olunmuyor. Bu işin birazda filozofisini görmek ordan bakmakta fayda var.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
xavalon a teşekkür etmek istedim. İlgi alanları konusunda başarı gösteren prof. üyelerimizin yardımlaşmasına hasretken sizin yoşa ile düzenlemeler yapmanız inanın çok hoşuma gitti.

sonsunumle9rb7.jpg

Ben olurları hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama genelinde ki yuvarlak içine almış olduğum keskin hat gözüme hoş gelmedi en azından diğer kısımlar gibi sivri gelse daha hoş görünebilir diye düşünüyorum.

Emeğine sağlık...

Teşekkür ederim İrem...Çalışmada sivri kesimler,keskin hatlar zaten yeterince fazla, dengeyi sağlamak amacıyla o kısmı düz kesmiştim...

Elimizden geldiği kadar sahip olduklarımı paylaşmaya, eksiklerim varsa tamamlamaya çalışıyorum. Tabi yosa tipografik olarak düşünmeyi öğrenmiş. Mantığı ve ilerlemeyi başarılı bir şekilde sürdürebiliyor. Klasik tabirle içinde bir cevher var. Kimisinde o cevher yok maalesef.
Bu işler sanıldığı gibi kolay değil. Tutoril okumakla yazılara bevel vermekle tasarımcı olunmuyor. Bu işin birazda filozofisini görmek ordan bakmakta fayda var.

Yapan kişinin bakışının yanında birde inceleyen kişinin bakışı var.Oda başka bir sorun...Tipografik çalışmalara bakıp " bu ne" diyen birsürü insan var çevremde...Ne olduğunu bilmiyorken bakıp birşeyler görmeleri çok zor...Bu sorun nasıl çözülecek , o daha zor.

Bu işin filozofisini anlamak için yapan ve bakan kişi olarak çaba sarfetmeleri, kendilerini geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum...İyi bir tiyatro oyunu sergilemek için iyi bir oyuncu ve anlamak için iyi bir seyirci olabilmek gibi...

Sahneye çıkınca oyuncu,koltuğa oturulunca seyirci olunmuyor malesef...

Son düzenleme:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikler Yosa gerçekten her geçen gün çokd aha iyi işler çıkarıyorsun imrendim çalışmanı doğrusu :) bende uğraşıyorum bazen ama sizler kadar iyi açlışmalar çıkaramıyorum...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikler YoŞa gerçekten her geçen gün çokd aha iyi işler çıkarıyorsun imrendim çalışmanı doğrusu :) bende uğraşıyorum bazen ama sizler kadar iyi açlışmalar çıkaramıyorum...

Teşekkür ederim grafikerkartal...Senin çok başarılı işler yapacağına eminim :)sadece çalışmak ve gerekli özen(yanında mezesi, mezeyi saymıyorum zaten)...
Sende biliyorsun ki başka bir espirisi yok...Çok teşekkür ederim...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim grafikerkartal...Senin çok başarılı işler yapacağına eminim :)sadece çalışmak ve gerekli özen(yanında mezesi, mezeyi saymıyorum zaten)...
Sende biliyorsun ki başka bir espirisi yok...Çok teşekkür ederim...

eyvallah saolasın....;)