Neler yeni

Staj problemim..

GrapCrack

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar destekli tasarım ve animasyon okuyorum. 1. sınıf bitimi ile staj yapmam gerekiyordu. Naylondan staj yapmaya karar verdim. Staj çalışma alanımı da bir fotoğrafçı olarak belirttim ama şuan staj defterimi nasıl dolduracağımı pek bilmiyorum. Daha doğrusu elimde malzeme yok. Örneğin shoplanmamış bir vesikalık fotoğraf yok ki onu shoplayıp staj defterime ekleyeyim. bu tür malzemeleri bulabileceğim bir site falan var mı ? Yardım ederseniz çok sevinirim.

mrcyln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle "naylon staj" her neyse artık.. Öyle yapmanın sizin için ne kadar olumsuz bir durum oluşturduğunu görmüşsünüzdür. Stajlarda tam anlamıyla eğitim verilmese bile öğrenmek isteyen için çok fazla artısı olduğunu düşünüyorum.

internetten alacağınız fotoğraflar sorun olabilir.Firma görüşün onlardan yardım isteyin derim.
Yaptıkları işlerden size verirlerse ve imzalarlarsa naylon staj işleminiz tamamlanmış olur.

GrapCrack

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle "naylon staj" her neyse artık.. Öyle yapmanın sizin için ne kadar olumsuz bir durum oluşturduğunu görmüşsünüzdür. Stajlarda tam anlamıyla eğitim verilmese bile öğrenmek isteyen için çok fazla artısı olduğunu düşünüyorum.

internetten alacağınız fotoğraflar sorun olabilir.Firma görüşün onlardan yardım isteyin derim.
Yaptıkları işlerden size verirlerse ve imzalarlarsa naylon staj işleminiz tamamlanmış olur.

Stajı gerçek olarak yapmamın benim için oluşturacağı artıların farkındayım fakat bazı durumlardan dolayı bu şekilde yapmam gerekti. Firma ile görüşmek benim de aklıma geldi ama yine de önce internetten bulmak istedim. uygun fotoğraflar bulursam sorun olacağını düşünmüyorum. yorumunuz için teşekkür ederim

prosperity

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
naylon staj

Sadece merak ettiğim için soruyorum; Naylon staj ve internetten bulduğun "shoplanmış fotoğraflarla" bitirdiğin okul sonrası ünvanın ne olacak? Naylon tasarımcı mı?