Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Studio Live

Benzer konular

petitjoueur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.iletişim bilgileri gerçek değil..

1,5.istanbulda st. michael bulvarı diye bir yer de yok bu arada ;)

2.logo değil kartvizit şeklinde yapmaya çalıştım

2,5."bu bir logo mu??" diye sorgulamak yerine bu tür bir paylaşımı şuraya açacaksın diyerek bilgilendirmeniz daha iyi olur.

2,7.ki bunun logo olmadıgı her haliyle ortadadır kanaatimce ;)

3.kartvizit diye bir bölüm göremediğim için buraya açtım

4.studio live benim bildiğim kadarıyla fotoğraf studyosu..tabi benim bildigim kadarıyla

5.herhangi bir kâr güdecek olsam reklamı buraya bu şekilde vermez üstte görünen bannerler yardımıyla yapardım ;)

umarım sorularınıza cevap bulmussunuzdur :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.iletişim bilgileri gerçek değil..

1,5.istanbulda st. michael bulvarı diye bir yer de yok bu arada ;)

2.logo değil kartvizit şeklinde yapmaya çalıştım

2,5."bu bir logo mu??" diye sorgulamak yerine bu tür bir paylaşımı şuraya açacaksın diyerek bilgilendirmeniz daha iyi olur.

2,7.ki bunun logo olmadıgı her haliyle ortadadır kanaatimce ;)

3.kartvizit diye bir bölüm göremediğim için buraya açtım

4.studio live benim bildiğim kadarıyla fotoğraf studyosu..tabi benim bildigim kadarıyla

5.herhangi bir kâr güdecek olsam reklamı buraya bu şekilde vermez üstte görünen bannerler yardımıyla yapardım ;)

umarım sorularınıza cevap bulmussunuzdur :)

O zaman buyrun; bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp!
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Kartvizitte ne kullanılır, logo? Tamam yanlış topige açılabilir, o zaman sonuna kadar şahsım adına yardımcı olurum. Ama kalkıpta açıklama yapılmaz ve bu topige açılırsa, logo sanmamız normal değil mi? :)!

"2,7.ki bunun logo olmadıgı her haliyle ortadadır kanaatimce "
Demişsiniz, hmm... o zaman kartvizit diye tabir ettiginiz şeyde kullanıdıgınız "Studio Live" nedir, kartvizitte logo kullanmıyorsunuz sanırım...ya da kullanıyorsunuz da bilmiyorsunuz.

Biz genel de isim için "xxxx" telefon için "benzer rakamlar(222 222 22 22...) kullanıyoruz ki; iletişim adresleri, reklam niteliği taşımasın.Sonuçta bu bir sunumdur öncelikle bunu yapmanız gereklidir.İletişim bilgilerin doğrulugunu kontrol etmek için; kalkıpta telefon numarasını arayamayız değil mi?
Siz kalkıpta açıklama yapmadan logo topigine bir çalışma koyarsanız, istisnasız; olan yorumlanacaktır.
ve bu görünüm olarak kartvizit olsada, kriterlere uymuyor..hmm derseniz ki SERBEST deneme ÇALIŞMASI, o zaman:
https://www.grafikerler.net/odevler-ve-deneme-calismalar-f231.html

Ki üstüne basa basa söylüyorum; "bu bir logo mu" kavramını neden sordugu mu görüyorum ki, siz hariç herkes gayet net anlamış.
ve tekrar söylüyorum ki nereye açarsanız açın konuyu, başlığa ne yazarsanız çalışma odur!açıklama yapmazsanız biz olanı görürüz, olmayan bir şeyi görmemiz imkansız değil mi? ve lütfen yanlış birşeyleri savunma gereksinimi duymak yerine düzeltme gereksinimi duyun.Hani bir söz vardır ya "hem suçlu hem güçlü"...

Neyse bu konuyu uzatıpta tartışma ortamı yaratmaya gerek yok...yine de ÇALIŞMANIZ için emeğinize sağlık.

Saygılar.
İyi çalışmalar.

Son düzenleme:

petitjoueur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ettim açıklamalar için :)
gordugum kadarıyla benden cok cok daha deneyimlisiniz bu konuda.
tartısma olmaz merak etmeyin.dediginz gibi "bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" :)