Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

studyo dream logo

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Neden se benim hoşuma gitmedii... cOk acılmıs:(

AhmetDURGUT

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ahmetdurgut.com
öncelikle ömerayar 'a daha sonra doghan'ın TR - ENG tespitine katılıyorum.

Çok fazla karışık asi bir ruhu daha sade şeylerlede yansıtabilirsin tabi bu benim görüşüm ama çok çok çok ne olmuş onuda çözemedim ama biraz daha çalış derim tipo seçimine dikkat etmelisin yani şöyleki ream kalk gidelim diyor stüdyo ne işin var otur oturduğun yerde gibi umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir saygılar kolay gelsin

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tespit ve yorumlarınız için teşekkür ederim..prova stüdyoları için eskiz tarzında font kullanan bir daha ne olsun diyorum kendi kendime:)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
3 ayrı font kullanılmış insanların ilgisini stüdyoya vereceği belli fakat derinleştikçe logo farklılık çarpıyor gözüne insanın, benim çok hoşuma gitmedi. since 2008, komik durmuş adeta, muhallebiciler falan eskidir 1925'ten beri falan yazarlar hakediyorlarda, 2008 dediğin bugün, neden since 2008? neden ingilizce ayrıca?

bahsedeceğim bazı konulardan diğer aradaşlar da bahsetmiş bu yüzden değinmiyorum.

kolay gelsin..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3 ayrı font kullanılmış insanların ilgisini stüdyoya vereceği belli fakat derinleştikçe logo farklılık çarpıyor gözüne insanın, benim çok hoşuma gitmedi. since 2008, komik durmuş adeta, muhallebiciler falan eskidir 1925'ten beri falan yazarlar hakediyorlarda, 2008 dediğin bugün, neden since 2008? neden ingilizce ayrıca?

bahsedeceğim bazı konulardan diğer aradaşlar da bahsetmiş bu yüzden değinmiyorum.

kolay gelsin..

cok tesekkür ederim yorumuna..beğenime sunmaktan ziyade sadece yapılan bir işi koydum buraya:) sonuc olarak since(..yıldan beri demek komik geldi..)muhabbetini şirket sahibi kendi istemişti..bu uzun yıllar ayakta kalabilecek bir stüdyo olduğu için yapılan iş üzerinde başka bir değişiklik yapmadan devam edicekler yollarına..aslında benim bunu buraya koyuş amacım yaptığım iş ahanda budur değilde kanatlardaki degrade (Gradient), ve tipo üzerinde basit uygulamanın hoş durabileceğini göstermekti..elbetteki tasarımcıya uygun görsellikte değil ama kişiye uygun tasarım olduğu kanısındayım..yinede teşekkürler yorumuna..

güzel çoh harıka gorunuyor..tebrık ederım

sağolasın özkan..teşekkür ederim..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ee baska yokmu?

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma başarılı ama derim ki kenardaki kanatları dream'de kullan birde daha hoş olabilir ve stüdyo ile daha bağımsız hale gelir ve gerçer bir rüya olabilir. iyi çalışmalar.

ranstyle

🌱Yeni Üye🌱
güzel iş. kırmızı ve gri uyumlu renklerdir ancak kırmızının tonu yanlış.. ve kuyruk olacaksa fontla da oynasan iyi olur..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel iş. kırmızı ve gri uyumlu renklerdir ancak kırmızının tonu yanlış.. ve kuyruk olacaksa fontla da oynasan iyi olur..

kırmızın tonu M=100, Y=100, bayrak kırmızı... ton olarak nesi yanlış onu anlamadım

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar gereken uyarıları yapmışlar emeğine salık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
saolasın baykal:) uyarıları aldım:))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok estetik gözüküyor özellikle kanatlar çok güzel

Bu logoyla alakalı yazmayalı uzun zaman olmuştu.:p Logo daki kanatta metal tonları sevdiğimden kullanmıştım..Degradede 3-4 kanallı tonlama güzel duruyor.. İlgine teşekkürler fairylike

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Kanat ve kuyruk fikri gayet hoş ve başarılı olmuş. Yanlız Stüdyo fontunun köşeleri çok keskin olduğu için kuyruğa tom oturmamış. Daha oval ve esnek bir font bulsaydın, kuyrukla bütün olup daha güzel durabilirdi. Ellerine sağlık...)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kanat ve kuyruk fikri gayet hoş ve başarılı olmuş. Yanlız Stüdyo fontunun köşeleri çok keskin olduğu için kuyruğa tom oturmamış. Daha oval ve esnek bir font bulsaydın, kuyrukla bütün olup daha güzel durabilirdi. Ellerine sağlık...)

Aslında Okul(schooltype) fontlarının arasında fazla dolaşmadan bulduğum bir fonttu. Maksat prova olduğundan mantıklı gelmişti bana. Oval denemedim değil. Kuyrukta tombişlik hoş olabilirdi ama kanatlardaki bütünlüğü bozuyordu.
Teşekkürler ilgine bigmuntha.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
kuyruk bütünlük kuyruğu olmuş, renkler de iyi, daha yakın fontlar kullanılsa ya da tek tip çok daha bangır bangır olurmuş gibi geliyo bana yannız.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kuyruk bütünlük kuyruğu olmuş, renkler de iyi, daha yakın fontlar kullanılsa ya da tek tip çok daha bangır bangır olurmuş gibi geliyo bana yannız.

Daha yakın fotnları kullanmama sebebim prova stüdyosu olduğundandı..Hani herkes ayrı telden çalıyor mantığı..
Bangır bangır yerine sadece kanat ve kuyrukla bütünlük sağlamak istemiştim..
Yorumun için teşekkürler tamerim.