Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Şu Çılgın Türkler" Tiyatro Afişi

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm fatihtemel burda şu çılgın türkler diyince espirik yaklaşımı çağrıştırıyor ama sizin yaptığınız daha çok barbar bir konu ele almış gibi yorumlamaya çalıştım kolay gelsin...

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
Slm fatihtemel burda şu çılgın türkler diyince espirik yaklaşımı çağrıştırıyor ama sizin yaptığınız daha çok barbar bir konu ele almış gibi yorumlamaya çalıştım kolay gelsin...
eser espri anlamında kullanmamış ama
eseri okumadan bu şekilde yaklaşılabilir haklısınız ama bu bir kahamanlık öyküsünü anlatıyor.
bahsettiğiniz şeyi bliyorum :)

harbiden_cilgin_turk.jpg

şu kitabın arasına terlik koyulmuş bi foto var nette dolaşıyor oradan böyle bi düşünceye kapılmış olabilirsiniz fakat kitap ta esprili bir anlatım yok aksine sert bir anlatım var
teşekkür ederim.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ortadaki harita ve içindeki resmin genelinin küçültülmüşü olmasa daha sade, anlaşılır ve hoş olacak sanırım. İki resim arasındaki geçiş olmamış gibi geldi bana. Resimler çizim mi yoksa hazır mı acaba. Hazır gibi duruyor çünkü bazı bölümlerde çözünürlük azalmış gibi. Kolay gelsin...

Hat-Min

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma çok güzel ama birşey soracaktım.

oradaki insan figürlerini çizdiniz mi ?

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok Güzel Olmuş Milliyetci Tarafım Kabardı..

esraunal

🌱Yeni Üye🌱
afişe diyecek bir şeyim yok... gayet güzel. fakat amatör bir tiyatrocu ve daha önce defalarca tiyatro afişi yapmış bir grafiker olarak bir iki şey söylemek istiyorum!
"bir turgut özakman eseri" yazılmış. tıpkı sinemada olduğu gibi. bir tiyatro oyunu bu.. son zamanlarda tiyatro afişleri, sinema afişleri havasında yapılmaya başlandı.. tiyatro afişi olduğu belirtilmese, sinema afişi olduğunu düşünürdüm bunun. afişte klasik ağlayan gülen yüz bile yok. daha tiyatroya özgü bir şeyler olabilir.
bu tarz tiyatro afişlerine karşıyım.. daha doğal ve sade olmalı.

kolay gelsin.

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
afişe diyecek bir şeyim yok... gayet güzel. fakat amatör bir tiyatrocu ve daha önce defalarca tiyatro afişi yapmış bir grafiker olarak bir iki şey söylemek istiyorum!
"bir turgut özakman eseri" yazılmış. tıpkı sinemada olduğu gibi. bir tiyatro oyunu bu.. son zamanlarda tiyatro afişleri, sinema afişleri havasında yapılmaya başlandı.. tiyatro afişi olduğu belirtilmese, sinema afişi olduğunu düşünürdüm bunun. afişte klasik ağlayan gülen yüz bile yok. daha tiyatroya özgü bir şeyler olabilir.
bu tarz tiyatro afişlerine karşıyım.. daha doğal ve sade olmalı.

kolay gelsin.
evet aslında hakılsın.

By-Bilken

🌱Yeni Üye🌱
Burada verilmek istenen "çılgın" olmamış daha çok "barbar" gibi olmuş. Sert bakan adam etkiledi benii...