Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Şu Çılgın Türkler" Tiyatro Afişi

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben beğenmedim :sad: daha karamsar olamazdı sanırım :anlamadim:

NeKa

🌱Yeni Üye🌱
Emeğinize saygı gösteriyorum. Mükemmel olmasa da güzel bir çalışma. Teşekkürler...

mavisland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
tanjuyildiz.com
Güzel bir çalışma olmuş kardeş ellerine sağlık. Ama benim bir sitemim var (fatihtemel sana değil); hani yabancılarda "barbar Türkler" anlayışı varya, biraz da bu kanıyı biz oluşturuyoruz farkında mısınız? Film, grafik vb. yapımlarımızda kendimizi çok farklı dile getiriyoruz. Asıl kahraman bizken İngiliz olsun Anzak olsun ya da çok farklı bir millet olsun onu kahraman haline getiriyoruz. Aslen çile çeken biziz ama kaymağını İngilizi, Fransızı yiyor. Bende bu zamana kadar böyle bir kanı oluştu. fatihtemel başarılarının devamını dilerim.
Saygılarımla...

Skylight

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
sinema afişi gibi olmuş. bunun yanısıra Türkiye haritasıyla fon arasında kopukluk var, kitabı bile bu kadar çok tutulan konunun tiyatro afişi için daha özenli çalışılması gerek diye düşünüyorum. Üstteki bayrakla iyi başlamışsın ama sonra kopukluk olmuş bence...yine de emeğine sağlık, üzerinde çalışacağını umuyorum ki çok daha güzel bi sona ulaşsın :)

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haritadaki surat ile alttaki vücut arasında bi kopukluk var orada birleşim olsaydıı :) ama fikir güzel.. tebrik ederim ellerinize sağlık

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline saglik kardes cok hos duruyor

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olabilir ama baktığım zaman haz alamadım arkadaşım elimde değil. itici geldi Türklük-Türkiye kötü bi anımsama olur sinema film kitap gibi faktörlerle daha seri bi fikir dağılımı elde ediliyor. bu yüzden bence daha farklı,daha uçuk,çekici bi çalışma olmalı sanki...harita orda yama gibi duruyor en azından benim gözüme öyle görünüyor. bütün içtenliğimle başarılar ve kolaylıklar diliyorum arkadaşım:) tebrik ederim

kurbagaprens

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkiye haritası daraltılarak şekli bozulmuş
Bu afiş Barbar Türkler afişine daha çok yakışırmış. Kılıç sallayan Türk'ü biraz daha yumuşak gösterebilirdiniz.
Üç resim üst üste giydirilerek karmaşa ortaya çıkmış daha sade olabilirdi.
Hepsi şahsi fikrik kabul etmeyebilirsiniz.

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
beğendim ama elinde kılıç olan şahsı biraz yukarı alıp haritanın içindeki suratla birleştirirseniz iyi olur
tebrikler

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Eski bir konu ama bende yorum yapmak istiyorum:)

çizim harika, tasarım güzel. Ancak kapaktakiler çılgın Türk'lerden çok barbar Türk'ler edasında olmuş :S

muzaffer216

🌱Yeni Üye🌱
bu savaş çok yönü ile ele alınan bir senaryo ile yazılmış ise türklerin bu savaşta sempati uyandıran yönlerinin afişte yerr alması bir tiyatro afişi için daha çok tercih edilebilir olacağına inanıyorum.yinede çalışma çok güzel olmuş ellerine sağlık.