Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Su Ürünleri Şirketine logo

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Firma Turizmle ilgili değil Su Ürünleri şirketi

imrenmarmaraturizmlogol.jpg

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir sorum var .
Hangi programda yapıyorsun bu işleri ?

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
4 numaralı logo güzelmiş

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üzgünüm ama olmamış. daha soyut çalışmanızı tavsiye ederim. fontlarda ciddi anlamda sorun var. 1.de özellikle herşey birbirine girmiş.
tekrar çalışın bence. kolay gelsin

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Flood yapan üye:

forum kuralları mutlaka okuyunuz
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki düzelt butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Flood yapan üye:

forum kuralları mutlaka okuyunuz
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki düzelt butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Pardon Dalgınlığıma Gelmiş. Dikkat Ederim Bundan Sonra

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence olmmaış daha sade ve net olabilirdi
karakter seçimi kötü ve kullanılan görseller çok büyük bunu karta basarsanız sadec balıklar gözükür

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence olmmaış daha sade ve net olabilirdi
karakter seçimi kötü ve kullanılan görseller çok büyük bunu karta basarsanız sadec balıklar gözükür

Yorumunuz için Teşekkür Ederim. Karakter sudamlası gibi olduğu için seçildi, karta basarsanız sadec balıklar gözükür? ,yanılıyorsunuz

okeylenenimarmaraturiml.jpg

Son düzenleme:

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Farklı ve daha net bir font seçebilirdiniz. Firma isminin altındaki ünvan Logoya fatura havası vermiş sadece " Su Ürünleri " yeterli olurdu. tic.ltd falan olmamış. Başarılar dilerim.

selant

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar gerekli eleştirileri yapmışlar ama siz yine "hayır ben süper bir iş yaptım" mentalitesiyle cevap vermişsiniz, bu tutumunuza bakarak benim ayrıca bir eleştiride bulunmama gerek yok, lakin siz tasarım yönünüzü geliştirmeden önce eleştiriyi yapıcı algılama konusunda biraz kendinizi geliştirmelisiniz.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar gerekli eleştirileri yapmışlar ama siz yine "hayır ben süper bir iş yaptım" mentalitesiyle cevap vermişsiniz, bu tutumunuza bakarak benim ayrıca bir eleştiride bulunmama gerek yok, lakin siz tasarım yönünüzü geliştirmeden önce eleştiriyi yapıcı algılama konusunda biraz kendinizi geliştirmelisiniz.

Arkadaşlar sizin gibi alay edercesine felaket olmuş tarzıda bi yaklaşımda bulunmamışlar, benim süper bi iş yaptım tarzında bi msjmı gösterin herkezten ve sizden özür dileyeceğim, eleştiriyi yapıcı lgılama konusunda bu forumdaki en hasas üyelerden biri olduğuma emin olabilirsiniz

Herzaman söyledim bi kere daha söylüyorun "eleştiriler doğruyu bulma yolunda en iyi silah hepimiz için bu silahı birbirimizi kırmak için değil doğruyu bulmak için kullanmalıyız. Bunu söyleyen bana nasıl oluyorda eleştirilere kapalı olduğumu söyleye biliyorunuz hayret" (Diğer konum da zeka sorgulaması yapmışsınız oraya hiç girmicem zira niyetiniz belli)

Son düzenleme:

selant

🌱Yeni Üye🌱
Beyefendi ben size bu tasarımları nerenizden çıkarttınız diye bir soru sormadım, eleştirilerimi sığlaştırmadım, kimsenin tasarım motivasyonunu kırma gibi bir gayem olmadığından emin olabilirsiniz. Siz bana "karnınızdan konuşma" diyebiliyorsunuz. Ortalama zekada olan bir insan eleştirilerimin hakaret içermediğini anlayabilir demekle bunu kastetmiştim, siz anlamamak konusunda hala ısrarlıysanız yapabileceğim birşey yok. Örneğin bir arkadaş balıklar çok büyük bunu bu haliyle kartvizite koyarsanız orantısal olarak düzgün olmaz demiş sizde kartvizitin üstüne koyup bak ne de güzel oldu diye cevap vermişsiniz. Halbuki kartvizitte güzel durmamış, olmamış yani bence.. Balıklar hakikaten büyük. Ama bunu size söyleyince zorunuza gidiyor, ben sizi tanımıyorum etmiyorum ve sizi üzmek gibi bir niyetim yok. Ben tasarımları sizi tanımayan biri gözüyle ele alıyorum ki en gerçekçi yaklaşım budur. Eğer biz samimi dost olsaydık gördüğüm hataları es geçip, süper olmuş diyecektim. Anlatabildim mi ? Eğer hoşnut değilseniz sizin tasarımlarınıza eleştiri yazmayacağım. Böyle bir inadım yok.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu logoyu kim ve nasıl okeylemiş. Aklım fikrim almaz oldu artık. Arkadaş bu sitenin ''temel tasarım ilkeleri'' adı altında bir forum başlığı var. Bu kısımda uzunca bir süre kalmalısın tasarım yapmadan önce.