Beyefendi ben size bu tasarımları nerenizden çıkarttınız diye bir soru sormadım, eleştirilerimi sığlaştırmadım, kimsenin tasarım motivasyonunu kırma gibi bir gayem olmadığından emin olabilirsiniz. Siz bana "karnınızdan konuşma" diyebiliyorsunuz. Ortalama zekada olan bir insan eleştirilerimin hakaret içermediğini anlayabilir demekle bunu kastetmiştim, siz anlamamak konusunda hala ısrarlıysanız yapabileceğim birşey yok. Örneğin bir arkadaş balıklar çok büyük bunu bu haliyle kartvizite koyarsanız orantısal olarak düzgün olmaz demiş sizde kartvizitin üstüne koyup bak ne de güzel oldu diye cevap vermişsiniz. Halbuki kartvizitte güzel durmamış, olmamış yani bence.. Balıklar hakikaten büyük. Ama bunu size söyleyince zorunuza gidiyor, ben sizi tanımıyorum etmiyorum ve sizi üzmek gibi bir niyetim yok. Ben tasarımları sizi tanımayan biri gözüyle ele alıyorum ki en gerçekçi yaklaşım budur. Eğer biz samimi dost olsaydık gördüğüm hataları es geçip, süper olmuş diyecektim. Anlatabildim mi ? Eğer hoşnut değilseniz sizin tasarımlarınıza eleştiri yazmayacağım. Böyle bir inadım yok.
Ben size karnınızdan konuşuyorsunuz dedim ama yaptığım çalışmaya felaket dediğiniz için dedim ben çalışmamın arkasındayım kimse benim çalışmama felaket diyemez olmamış diyebilir beğenmedim diyebilir ama felaket diyemez bu forumda ne çalışmalar gördüm ama hiç birisi sizin söylediğniz ölçüde bi tepki almadı. ve "eleştirilerimi sığlaştırmadım" diyorsunuz