Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sulimasiyon baskı

krem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sublimasyon baskı için yazıcı almak istiyorum. Hangi yazıcı daha kulanışlı bilmiyorum. İnterdette yazıcıları biraz araştırdım. Epson RX585 marka bir yazıcı buldum nasıl bir yazıcı olduğunu bilmiyorum. Bu işe sıfırdan başlayan birisiyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekürler.

C-Ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Epson'u önenirim çok iyi bir yazıcıdır bendede var aynısı
kullanışlı tavsiye ederim çıktısı cok iyi yanlız kırmızılarda dikkat gerek

hacı1555

🌱Yeni Üye🌱
aynen epson zaten genellikle her çıkış alanlar epsonu kullanıyo çok iyi bir makine tavsiye ederim

C-Ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birde epsondan cıkış alıcagınız zaman daha net isterseniz
draw da tools>color management' tıklayıp color management'in off olmadıgına ve
default ayarından olmasına dikkat edin oki gibi yazıcılardada cıkış alırken color management off olarak işaretleyin kagıt agırlıgıyla alakalı olup eritebilir saygılar

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
bende sublimasyon baskıyı 10 yıldır yaparım epsondan başka tanımam epson sylus 3000 eski ama süper kolay gele

erolbaser

🌱Yeni Üye🌱
epson

Bende epson kullanıyorum.Epson R1400 öneririm.Besleme üniteside alırsanız çok ucuza çok sayıda çıktı alabilirsiniz.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bizde yeni r1400 aldık henüz denemeler yapıyoruz şimdilik bi sorun yok

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanlış bölümde açmışsın konuyu:)

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sublimasyon baskı için yazıcı almak istiyorum. Hangi yazıcı daha kulanışlı bilmiyorum. İnterdette yazıcıları biraz araştırdım. Epson RX585 marka bir yazıcı buldum nasıl bir yazıcı olduğunu bilmiyorum. Bu işe sıfırdan başlayan birisiyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekürler.

kesinlikle epson. amcam geçen hafta aldı. tişört ve şapka, bardak vb. baskılar yapıyoruz. süblimasyon için de epson aldı. kesinlikle epson.

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Epson D88 Stylus Al Derım Besleme Unıtesı De Saglam Cok Cıktı Alırsın Bence Ben Kulanıyorum Eray Plaket Ve Care Promaya Bak

Gun1975

🌱Yeni Üye🌱
Sublimasyon sistemleri bildiğim kadarı ile zaten sadece Epson ile uyumlu. Önemli olan kullanacğın mürekkep. Sakın Çin malı satanlara gitme.Neler çektik onlardan bir bilsen. İstanbulu Bursası mı kalmadı. 3-4 maki,ne attık. Şimdi Amerikan mürekkep kullnıyoruz. saat gibi basıyor epson R1400