Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sultangazi belediyesi için yaptığım logolar

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
yüz kişiden çok daha fazla katılmıştır yarışmaya çünkü ben sabah saatlerinde gidip kayıt oldum yarışmaya ve tam 100. kişiydim yarışmaya katılan:D sonuçlar bu akşam belli olmuş ama nerden öğrenebiliriz acaba?

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende 96.kişiydim ve sonuçlardan hala haberim yok

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logolarda;baya ugrasmıssınız;özellıkle shape kısımlarında

aslında pek de uğraşamadım ona üzülüyorum son anda haberim oldu yarışmadan katılabilmem bilr mucizeydi. biraz fazla zamanım olsaydı çok daha farklı işler çıkarabilirdim.:wink:

ted1guvenlik

🌱Yeni Üye🌱
Bu işte çok işş var...!!!

1112.jpg

Merak edenler, göremeyenler baksın görsün.

Logo olarak seçilen SOĞAN burda..

Tam anlamıyla facia..

Arkadaşlar logo yarışması bana göre tam anlamıyla bir skandal ile sonuçlanmıştır. Nedeni ise şudur...

Logo yarışması için insanlardan istenen şey neydi ??? katılımcılar bilir..
Lütfen katılım şartlarını iyi okuyun..
------------------------------------------------------------------
2008 tarihinde Gaziosmanpaşa İlçesi’nden ayrılarak kurulan İstanbul’un yeni ilçelerinden Sultangazi’de Belediye kurumsal kimliğinin bir parçası olan “logo”, herkesin katılacağı ödüllü bir yarışma neticesinde belirlenecek.

“SULTANGAZİ BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI”NA KATILMA ŞARTLARI

Yarışmanın Adı: Yeni kurulan “Sultangazi Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması”dır.

Yarışmanın Amacı: Sultangazi Belediyesi’ni ulusal ve uluslararası düzeyde temsil edecek, doğal, tarihi ve ilçenin ön plana çıkabilecek diğer özelliklerini ifade edebilecek nitelikte akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamaktır.

Yarışmaya Katılım:Yarışma herkese açık ve katılım ücretsizdir. Yarışmaya en fazla beş ayrı çalışma ile katılınabilinir.

----------------------------------------------
şimdi söyleyin arkadaşlar nerde tarih, nerede doğa, nerede ilçenin ön plana çıkabilecek özellikleri.....
150 tane adam ama iyi ama kötü birşeyler yaparken bu katılım şartlarını baz alarak birşeyler çıkarmaya çalıştı. gel gelelim ortaya çıkan tablo bu...
bence bu işte büyük hata var.. yada başka birşeyler....

yanlış anlaşılmasın seçilen logoya hakaret etmiyorum yada seçilmedim diye çamur yapmıyorum.. ben hiç katılmamış olsaydım bile bu kadar adam dalga geçilmiş aldatılmış durumda...

üstüne üstlük 2008 de kurulmuş belediyenin logosuna 2009 yazması da cabası.

benim katıldığım logo burada..

1121.jpg

SESSİZ kalmayalım....

erginozcan

🌱Yeni Üye🌱
Kesinlikle katılıyorum, haklısın bence çok kötü bir seçim, birçok yarışmada oldugu gibi kesinlikle bir yandaşlık durumu oldugunu düşünüyorum... yzık çok yazık, bizde katılmıştık yarışmaya , ama ben bundan sonra bu tip belediye çalışmalarına katılmamaya karar verdim, çünkü hepsi aynı şekilde sonuçlanıyor..

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Saçma sapan bir belediye ve saçma sapan bir logo...2009 olayıda komedi...
logodikey2renkli222.jpg

newage27

🌱Yeni Üye🌱
DEXOY senin logo hakikaten güzelmiş bende katıldım ama, şu seçilen benim gönderdiğim 5 logodan da daha kötü, kazanamamakla hiçbir alakası yok, kesinlikle çok ama çok basit bir logo olmuş

mustafa-pek

🌱Yeni Üye🌱
ilk seçim bu sene 2009'da yapıldığı için ilk kez belediyes olduğu için nu senede başkanlık olduğun için yazılmıştır belki.bende öle yaptım.yapan adamın bir şucu yok o da bizim gibi yapıp katılmış.suç belediyede tarihimizi yerimizi anlataman bir logoyu seçtiğidir.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Uzun lafın kısası büyük bir fiyasko çevresindeki tanıdıklarına dağıttılar ödülü işte bu kadar basit:) Zaten bu tarz organizasyonların sonuçları hep fiyasko oluyor genelde. en güzeli katılmamak ;) 1 ay 10 gün beklettiler sonuç için.Belki o sürede bizim çalışmalardan ortak bir fikir çıkartarak 3 tane logo yaptırmışlardır 3 arkadaşına :p

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Uzun lafın kısası büyük bir fiyasko çevresindeki tanıdıklarına dağıttılar ödülü işte bu kadar basit:) Zaten bu tarz organizasyonların sonuçları hep fiyasko oluyor genelde. en güzeli katılmamak ;) 1 ay 10 gün beklettiler sonuç için.Belki o sürede bizim çalışmalardan ortak bir fikir çıkartarak 3 tane logo yaptırmışlardır 3 arkadaşına :p

Kesinlikle sana katılıyorum yani birinci olan prof.muş adam nerden bulacak bu yarışmayı çünkü juride de 2 mi 3 mü tam hatırlamıyorum gsf'den proflar vardı. baktılar logolara ona da dediler gel yap bunlardan esinlenerek diye ne bileyim ya çok üzüldüm.:sadsmile:

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık ama biraz renkli olsa daha iyi olur

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İşte logo işte kazanan(Bana telefonda Prof. dediler ama...)

Bana 1.nin prof olduğu söylendi özel kalem müdürlüğünü aradağımda ama resimlerdeki genç galiba biraz prof olmak için...
İşte seçilen logo ben 2 ve 3de çok merak ediyorum:rofl:

76208928.jpg

seyda60

🌱Yeni Üye🌱
Bence suc bunu yapanda değil bunu 1. lipe layık görendedir kesinlikle işin icinde bir bit yeniği var. Bende katıldm ama öylesine bilgisayar bölümünde okuyorum henüz lisedeyim ama bundan daha iyi bi logo cıkartabilrdim sanırım. gözümde cok büyütmüşüm ben bu logo işini burdaki arkedaşların logosu mükemmel kesinlikle kazananın hakettiğine inanmıyorum :(

seyda60

🌱Yeni Üye🌱
2. ve 3. yü bende merak ediyorum o geceye bende gitttim ama gec kaldm sanırım ben gittiğimde saat 8 gb.ydi 7 de basladı en basta konfetiyle felan acıklamıslar muhtesem logomuzu :( ben görmedim ama eminimki birinciden üstün bi logodur. Bu logoyu yapan kişiden özür diliyorum ama gercekler acıdır.Süheyl uygur u buralara kadar yorduğumuza değmemiş açıkçası :(

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alanında uzman jüri üyeleri seçmiş logoyu alanları torpil olsa gerek...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
çok komik ya ilk 5 renkler ayrı bi rezalet şekiller desen öyle :D bunlarmı çok profesyonel bizmi çok acemiyiz anlamadım

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
vay be. bumudur yani. şahsen ben soğana bile benzetemedim :D sağdan baktım soldan baktım üstten baktım aşşağıdan baktım sultangaziyi anımsatacak hiiiçbirşey bulamadım. ya dediğiniz gibi tanıdıklarından birine verdiler birinciliği ya da logo o kadar muhteşem o kadar mana dolu ki biz anlayamıyoruz :)