Bu işte çok işş var...!!! Merak edenler, göremeyenler baksın görsün.
Logo olarak seçilen SOĞAN burda..
Tam anlamıyla facia..
Arkadaşlar logo yarışması bana göre tam anlamıyla bir skandal ile sonuçlanmıştır. Nedeni ise şudur...
Logo yarışması için insanlardan istenen şey neydi ??? katılımcılar bilir..
Lütfen katılım şartlarını iyi okuyun..
------------------------------------------------------------------
2008 tarihinde Gaziosmanpaşa İlçesi’nden ayrılarak kurulan İstanbul’un yeni ilçelerinden Sultangazi’de Belediye kurumsal kimliğinin bir parçası olan “logo”, herkesin katılacağı ödüllü bir yarışma neticesinde belirlenecek.
“SULTANGAZİ BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI”NA KATILMA ŞARTLARI
Yarışmanın Adı: Yeni kurulan “Sultangazi Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması”dır.
Yarışmanın Amacı: Sultangazi Belediyesi’ni ulusal ve uluslararası düzeyde temsil edecek, doğal, tarihi ve ilçenin ön plana çıkabilecek diğer özelliklerini ifade edebilecek nitelikte akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamaktır.
Yarışmaya Katılım:Yarışma herkese açık ve katılım ücretsizdir. Yarışmaya en fazla beş ayrı çalışma ile katılınabilinir.
----------------------------------------------
şimdi söyleyin arkadaşlar nerde tarih, nerede doğa, nerede ilçenin ön plana çıkabilecek özellikleri.....
150 tane adam ama iyi ama kötü birşeyler yaparken bu katılım şartlarını baz alarak birşeyler çıkarmaya çalıştı. gel gelelim ortaya çıkan tablo bu...
bence bu işte büyük hata var.. yada başka birşeyler....
yanlış anlaşılmasın seçilen logoya hakaret etmiyorum yada seçilmedim diye çamur yapmıyorum.. ben hiç katılmamış olsaydım bile bu kadar adam dalga geçilmiş aldatılmış durumda...
üstüne üstlük 2008 de kurulmuş belediyenin logosuna 2009 yazması da cabası.
benim katıldığım logo burada..
SESSİZ kalmayalım....