Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SUMMA D60 + CorelDRW hakkinda..

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Summa D serisi 1mm harf yüksekliği yada enin de kesim garantisi .. arıza yok .. avrupa standartlarında üretilen bir makine, kesim halısı derdin yok 2 sene kullan aynı halıyı (halı deyip geçme bıçak için önemli bi parça)... adamlar kendi sitelerinde hertürlü dökümanı veriyor , ücretsiz program gibi artısı olan bir makine... Asya menşei makine alacağına avrupa menşei makine al.. (MUTOH,GRAPHTEC,MIMAKI,Roland) japon (copam,) taiwan
(Ana expres) usa (SUMMA ) belçika - eskiden amerikaydı tabiki...

ayayra

🌱Yeni Üye🌱
teknik servis

arkadaşlar bilgileriniz için çok sağolun summa d60 makinem için teknik servis bilgisi olan varsa bilgilerini rica ediyorum.teşekkürler

handsfree_

🌱Yeni Üye🌱
Summa Cut Serisi piyasadaki en iyi makinalardan bir tanesidir, ve en çok ürün yelpazesine sahip makinelerdir. herkesin kullanmasını tavsiye ederim. özel bıçak tutucu sayesinde 1 mm. yüksekliğinde yazı kesebilmektedir. Belcika malıdır. uzun yıllar arıza yapmaz. 40 tane yakın kurdum ve şu ana kadar elektronik kısmını açmadım.

Bas/Kes Makinalar İçin Teknik Destek, yedek parça, garantili solvent boya..!

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben summa 120 kullanıyorum. Summa piyasanın en hızlı cut makinasıdır. Ayrıca cutmate de güzel verim alınıyor.mutoh 500 olarak tanıtılıp çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Tavsiyemdir. Ama Mutoh'un kendine has bir tarzı var. Bir numara deniyor ama summa da eksik kalmaz. Bence mutoh a o parayı vermeye değmez

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
summa hızlı bir makina ama hız demek bir o kadarda kaydırma demek. Mutoh çok iyi ve kalitede öncü bir makina. Ama çok pahalı. Benim tavsiyem yavaş ama profesyonel olan roland cx24 tür. Hem ucuz, hem poza tanımalı, hemde pratik bir makina. Summa gibi bu da corelden importlarda tireleme olayı yapıyor. Ama corelde çalıştığın dosyanın ebatını büyük tutup kopyalarsan nokta sayısı çoğalıyor ve tireleme olayıda bir o kadar azalıyor. Corel için ikiside aynı ama 4 lara bak seçimini yap

handsfree

🌱Yeni Üye🌱
Roland Türkiyenin tofaşı gibi görülüyor. ama versiyonlar arası takip ederseniz roland makinaların taklit olduğunu görebilirsiniz. çoğu parçanın ve özelliğiği diğer makinalardan aldığını görebilirsiniz. sıralamaya gelince motoh , summa , roland derim.

unsal70

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşların hepsi fikirlerini söylemiş. bende nacizhane birşeyler katmak istedim. arkadaşım alacağın makinede ne aradığın önemli. hız, performans, denge :) işin şakası bir yana nerede ve ne için kullanacağın önemli. ben tepe tepe kullanayım arıza vermesin hassas kesim yapsın birazda ekonomik diyorsan graphtec veya summa tavsiyemdir. param çok dersen mutoh derim yok çok nadir kullanırım ama kaliteli kesim yapsın dersen roland derim. ben ayda yılda kullanırım kesimi çokta önemli değil bayada ekonomik olsun dersen copam derim. bu arada poza tanımadan bahsedilir hep eğer önemli ise mutlaka graphtec al derim. bu arada servisi ve yedek parçayıda unutmayalım. olduki teknik servise düştün. ozaman yandın :) çünki hepsi aynı büyüklükte kazıklıyorlar :) ama copamın yedek parçalarının daha ucuz olduğunu biliyorum. kafanı iyice karıştırdım farkındayım ama önceliklerini belirleyip seçimini yapman lazım. hadi kolay gelsin çık çıkabilirsen işin içinden :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
summa graptech roland üçünden şaşma üçüde iyi markalar bir firma daha var ama reklam yasak diye onun adını vermiyorum onunda bir plotteri var çin malı olmasına karşılık kesim çok güzel ve çok hızlı ve fiyatıda 120 liğin 1800 dolar civarı

BEZEK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Summa D60 Plotter almayi düsünüyorum. Bu konuda tecrübem neredeyse yok gibi. Bu isi bilen tercübeli arkadaslara bazi sorularim olacak.

- Sticker, yazi kesim isleri icin yeterli mi? 60cm araliginda aklima gelen herseyi yapabilecegim bir makine mi?
- Ince ayrintilarda (örn. bir insan in saclari..) sonuc nasil olur?
- Baska bir programa ihtiyac duymadan direk Corel´den calismak mümkün mü?
- Normal sartlarda, uzun vadede sorun cikarir mi?
- Ve benim aklima gelmeyen bir sürü sey..

Tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar. Simdiden herkese tesekkürler.

Summa%20D60.jpg

Fiyat 1590,00 EUR

geçen sen aldığım summa d60 makinam satılık daha 50 metre folyo kesilmemiştir hala düşünüyosan görüşebiliriz

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
uzun süredir summa kullanıyorum bence iyi bir makina 60 lıkın tam kesim alanı 58 dir ince kesimi cok iyi corelden direk kesim yabmaz ama corele eklenen bir kısa yolla summanın kesim programına gönderebilir ve oradan kesime verebilirsin hız olarak iyi ama fazla hız folyoyu kaydırma sebebi birde belcika orijinalsa bunlar gecerli bir seferde ortalama 5 metre iş gönderebilirsin bence iyi bir secim

by_dry

🌱Yeni Üye🌱
kardeş kullanımı kolay bir makina corel den direk kendi programına atıp kesiyosun güzel yani kulanıyorum memnunun kısaca

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland dan şaşma derim. Piyasada fırça ile çalışanların %99 u Roland alıp mesleğe devam etmiştir diyebilirim.Hassas kesim örneklerini görmeni tavsiye ederim, corel den freehand dan ve adobe programlarından kesim yaptırabiliyorsun. Fiyatı ise , kalitesi ve satış sonrası hizmeti düşünülecek olursa çok da değil bence.

DyLeR

🌱Yeni Üye🌱
Roland CM-500 ile 7 sene boyunca pazar günleri hariç günde en az 5-6 top folyo kesimi yaptim, banamısın demedi.

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım summa d60 makinemi 6 yıldır kullanıyorum bu güne kadar en ufak bir sorun yaşatmadı bana. Corel 12 ye winplot programı eklentisi yaptıktan sonra corelden direk kesime gönderebiliyorum istersen winplot programını rapide yükler siteye koyarım. bence summadan şaşma çok memnun kalacaksın.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
roland

Roland CM-500 ile 7 sene boyunca pazar günleri hariç günde en az 5-6 top folyo kesimi yaptim, banamısın demedi.

Tmm Roland makinaların üstünlüğü tartışılmaz buna katılıyorum ama attğın palavraya kendin inanıyormusun günde 5-6 top folyo kesdim diyorsun.5 top folyoyu hiç kesmeden cm 500 plotterden çıkaramazsın.36o metre bir günde kesecek makina imal edilmedi daha.kaldıki rolandın en yüksek hızı 40 cm/sn.summa yada mutoh iki kat daha hızlı yinede 360 metre iş kesmez bunu iddia ediyorum .Lütfen mantıklı açıklamalar yapalım.yanlış yönlendirmeyelim.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
arkadaşım summa d60 makinemi 6 yıldır kullanıyorum bu güne kadar en ufak bir sorun yaşatmadı bana. Corel 12 ye winplot programı eklentisi yaptıktan sonra corelden direk kesime gönderebiliyorum istersen winplot programını rapide yükler siteye koyarım. bence summadan şaşma çok memnun kalacaksın.

Winplot Programı Summa nın resmi sitesinde ve İstanbul Reklam'ın web sayfasında Servis bölümünde mevcuttur.

Ayrıyetten ek olarak Servis bölümünde Summa Katogorisinde Winplot kurulum paketi , Cutter Kontrol, 8metre düzeltmesi, Winplot Kurulum videosu bulunmaktadır.

Son düzenleme: