Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SUMMA D60 + CorelDRW hakkinda..

DyLeR

🌱Yeni Üye🌱
Tmm Roland makinaların üstünlüğü tartışılmaz buna katılıyorum ama attğın palavraya kendin inanıyormusun günde 5-6 top folyo kesdim diyorsun.5 top folyoyu hiç kesmeden cm 500 plotterden çıkaramazsın.36o metre bir günde kesecek makina imal edilmedi daha.kaldıki rolandın en yüksek hızı 40 cm/sn.summa yada mutoh iki kat daha hızlı yinede 360 metre iş kesmez bunu iddia ediyorum .Lütfen mantıklı açıklamalar yapalım.yanlış yönlendirmeyelim.

Siz hiç 1 günde 5 top folyo kestinizmi.?
Ben kestim, aşağıda dizili resmini gördüğünüz araçlardan 1 günde 6 adet kestim. Hesapladığınız zaman 310 metre gibi bir miktara denk geliyor. Sadece 1 firmaya çalışmadığımıza göre araya giren ıvır zıvır işleri saymıyorum.
Üstelik 6 top folyo 50 metreden 300 metre yapıyor. 360 metre kestiğimi idda etmiyorum ama siz m2 olarak hesapladığınız için evet 381.3 m2 folyoyu 1 günde kesiyorum.
Sonuçta itiraf ediyorum her gün 6 top kesemiyorum ama en kötü gün 2 top parçalıyorum. :)

Netice itibariyle Roland iyidir. :)

82173732.jpg

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar summa çok kaliteli bi makina ama bi sorunu var oda bıçak kafasının takıldığı yer çatlama yapıyor ben bir çok summa da gördüm o parçada yaklaşık 400 euro bilginize

pekoled

🌱Yeni Üye🌱
Bu parçayı değiştirince, yeni parça çatlama yapmıyor mu peki.?

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Üretici Belçika fabrikası bu çatlama şikayetlerinin sadece türkiyeden geldiğini belirtti.. Garanti kapsamı içindeyken çatlayan kafa için değişim yolu açık.. yalnız deformasyon edilmemiş olması gerekiyor yapıştırıcı ile kurcalanmamış olması şartı ile . Fakat kafaların çatlama sebebi makineyi kullanan operatörlerin bıçağı değiştirdikten sonra tutucuyu kavrayan vidayı haddinden fazla sıkmasından plastik çatlıyordu..

erser

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelden direk kesimyapmak istiyosanız signtools proğramını corele ekleyerek yapabiliyosunuz.umarım küçük bi katkım olmuştur.

pekoled

🌱Yeni Üye🌱
ben summa 120 kullanıyorum. Summa piyasanın en hızlı cut makinasıdır. Ayrıca cutmate de güzel verim alınıyor.mutoh 500 olarak tanıtılıp çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Tavsiyemdir. Ama Mutoh'un kendine has bir tarzı var. Bir numara deniyor ama summa da eksik kalmaz. Bence mutoh a o parayı vermeye değmez

Merhaba, bahsettiğiniz driver'ı göndermeniz mümkün mü?

Teşekkürler..

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
internetten araştır winplot programını kur o corelin içine patch olarak ekleniyo zaten
sonra işlerini winplot aracılığıyla gönder çok kullanışlı ve pratik ben yıllardır bu programı kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, soruların varsa yardımcı olurum, gerekirse programı mail atabilirim.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Winplot programının kendisi ve kurulum videoları istanbulreklam'ın sitesinde Teknik Destek_ Folyo kesiciler bölümünde 1 yıl dır mevcuttur.. Bilgilerinize..

Erkan DERYA
Teknik Servis Md.

pekoled

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Summa'da "bıçak kafasının takıldığı yer çatlama yapıyor " şikayeti olanlar için ihtiyacı olan varsa 40 euro karşılığında bu parçayı gönderebilirim. Bende de aynı şikayet olduğu için adetli olarak aynı parçadan yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Neden üzerinde elektronik bir aksam bulunmayan bir parçaya gereğinden fazla yüksek ücret isteyip kullanıcıları mağdur ederler hala anlamış değilim, anlamadığım içinde kendi çözümü ürettim.

Ticari amaçlı bir mesaj değildir,sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu.

Kolay gelsin.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Merhaba,

Summa'da "bıçak kafasının takıldığı yer çatlama yapıyor " şikayeti olanlar için ihtiyacı olan varsa 40 euro karşılığında bu parçayı gönderebilirim. Bende de aynı şikayet olduğu için adetli olarak aynı parçadan yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Neden üzerinde elektronik bir aksam bulunmayan bir parçaya gereğinden fazla yüksek ücret isteyip kullanıcıları mağdur ederler hala anlamış değilim, anlamadığım içinde kendi çözümü ürettim.

Ticari amaçlı bir mesaj değildir,sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu.

Kolay gelsin.

Resmini Buradan paylaşabilirmisin..

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar summa çok kaliteli bi makina ama bi sorunu var oda bıçak kafasının takıldığı yer çatlama yapıyor ben bir çok summa da gördüm o parçada yaklaşık 400 euro bilginize

Hocam eğer bıçak tutucunun oturduğu yuva vidasını çok aşırı sıkarsan sadece summada değil hepsinde yaşarsın. 10 yıldır bu makinayı kullananları tanıyorum servsi olarak sadece bıçak pinch ve halı değiştiriyorlar. Kısacası sorunsuz bi makine. Ayrıca fiyatıda o kadar değildir diye tahmin ediyorum.

cewo007

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar summa cut d60 kullanıyorum.kesici arıza yaptı her harfi kesmiyor atama yapıyor yıllar önce aldığım için teknik servisinin telefonunu bulamıyorum.önerebileceğiniz bir servis varmı?

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
summa winplot kullananlara SESLENİYORUM

bu programda mesela bi yazı kestiricem " kesim " kesim yazısında öncelik verme gibi bi olasılığım varmı acaba yani ilk önce k yi sonra e yi sonra s yi kessin sıralamayı ben belirlemek istiyorum bunun imkanı varmı acaba ?

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
summa winplot kullananlara SESLENİYORUM

bu programda mesela bi yazı kestiricem " kesim " kesim yazısında öncelik verme gibi bi olasılığım varmı acaba yani ilk önce k yi sonra e yi sonra s yi kessin sıralamayı ben belirlemek istiyorum bunun imkanı varmı acaba ?

Corel Draw içerisnde Tools menusunde Object Manager var..
bu bölümden sıralama yapabilirsin... Sabırlı bir şekilde uğraşman gerekebilir...

Summa kesicilere hizmet veriyoruz..
İstanbul Reklam Ürünleri...

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
orda tam olarak ne yapmam gerekiyo tam anlayamadım

chi

🌱Yeni Üye🌱
Müthiş bi makina bizim asıl işimiz etiket ve müthiş hızlı ,sorunsuz.Bu ara da en ince ayrıntıyı bile kaydırmadan kesiyo alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum...

amil47

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar kardesim
d120 modelini uzun suredir kullanmaktayim opos kesim zaten orjinalinde bulunmakta turkiyede bilinmeyen bir plotter
sessiz olusu bana gore en buyuk artisi
turbo cut a alindiginda rakipsiz hiza sahip diyebilirim
bana gore plotterler sirasinda 1ci numarada