Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

suriye arması lazım

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yapacağım bir logoda suriye arması hani bu kartal şekli olanı kullanacağım bulamıyorumyardımcı olursanız sevinirim. google da arattım birkaç tane çıktı fakat onlarında çözünürlükleri çok küçük fazla işime yaramadı. bir de vektörel olsa çok daha iyi olur. herkese iyi çalışmalar.

arkadaşlar yapacağım bir logoda suriye arması hani bu kartal şekli olanı kullanacağım bulamıyorumyardımcı olursanız sevinirim. google da arattım birkaç tane çıktı fakat onlarında çözünürlükleri çok küçük fazla işime yaramadı. bir de vektörel olsa çok daha iyi olur. herkese iyi çalışmalar.

kimsede yok mu arkadaşlar hala bekliyorum.acaba ne kastettiğim mi anlaşılmadı.bahsettiğim suriyenin arması veya amblemi bu kartal şeklinde olanı. yapacağım bir çalışmada kullanacağım. google da aradım ancak birkaç resim bulabildim onlarında çözünürlükleri çok düşük. vektörel olursa çok daha iyi olur.herkese iyi çalışmalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑

kimsede yok mu arkadaşlar hala bekliyorum.acaba ne kastettiğim mi anlaşılmadı.bahsettiğim suriyenin arması veya amblemi bu kartal şeklinde olanı. yapacağım bir çalışmada kullanacağım. google da aradım ancak birkaç resim bulabildim onlarında çözünürlükleri çok düşük. vektörel olursa çok daha iyi olur.herkese iyi çalışmalar.

kimse yazmadığına göre kimsede yoktur
anlamıyorum bu tavrı
açıklarmısınız
mesaja cevap yazılmaması insanların elinde olmadığını göstermez mi?
forumda kimsenin size bi tavrı olduğunu sanmıyorum
flood yapmanın yasak olduğunu defalarca söyledik
biraz kurallara saygı

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
kimse yazmadığına göre kimsede yoktur
anlamıyorum bu tavrı
açıklarmısınız
mesaja cevap yazılmaması insanların elinde olmadığını göstermez mi?
forumda kimsenin size bi tavrı olduğunu sanmıyorum
flood yapmanın yasak olduğunu defalarca söyledik
biraz kurallara saygı

horus arkadaşım yaptığın uyarının forum kurallarına aykırı olduğunu bilmiyordum. onun için tekrardan arkadaşların dikkatini bir kez daha çekmek amacıyla yazmak istedim. bazen insanın dikkatinden kaçabiliyor ondan yaptım. fakat forum kurallarına aykırıysa bundan sonra dikkat ederim. herkese iyi çalışmalar.