Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T.c. Hatay valiliği amblem logo yarışması

redjingle

🌱Yeni Üye🌱
Seçici kurul kaç günde bitirir acaba değerlendirmeyi :) Sanırım binlerce katılım var :) 1 haftadır devam ediyor, daha da bitmedi, değerlendirmeler :)))

morgri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya verdikleri internet sitesinde sonuçlandı yazıyor ama sonuç görünmüyor... Benim bilgisayarımda mı bir sorun var yoksa sadece sonuçlandığını mı açıklamışlar :)

redjingle

🌱Yeni Üye🌱
Sonuç açıklanmış arkadaşlar. Daha doğrusu sonuçsuzluk açıklanmış. Birinciliğe layık eser bulamamış beyfendiler. Ukalalık olsun diye söylemiyorum, yaptıım 3 logo da şu anda kullandıklarından bariz bir şekilde kat kat güzel. Şu anda kullandıkları çok amatör, çok basit.
Hadi benimkileri geç, 2 oluyormuş bu yarışma, yine bir şey seçememişler. Çok enteresan gerçekten. Verdiğim emeklere, harcadığım saatlere ve kargo ücretine yanarım... Bir tane seçseydiniz bari de görseydik "aa baba hakatten adam yapmış, tebrikler" deseydik. Öly bir şey de yok.

uygur

🌱Yeni Üye🌱
Sonuç açıklanmış arkadaşlar. Daha doğrusu sonuçsuzluk açıklanmış. Birinciliğe layık eser bulamamış beyfendiler. Ukalalık olsun diye söylemiyorum, yaptıım 3 logo da şu anda kullandıklarından bariz bir şekilde kat kat güzel. Şu anda kullandıkları çok amatör, çok basit.
Hadi benimkileri geç, 2 oluyormuş bu yarışma, yine bir şey seçememişler. Çok enteresan gerçekten. Verdiğim emeklere, harcadığım saatlere ve kargo ücretine yanarım... Bir tane seçseydiniz bari de görseydik "aa baba hakatten adam yapmış, tebrikler" deseydik. Öly bir şey de yok.

sonuçların açıklandığını nereden öğrendiniz?

redjingle

🌱Yeni Üye🌱
evet, sanırım yanlış yere bakıyorsun, sağda bir yerde duyurılar var.. yukarıya doğru kayan yazı olarak akıyor, oraya bak..

redjingle

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar. Aşağıdaki resimde benim yaptığım 3 logoyu, altında da şu anda kullandıkları logoyu görüyorsunuz... Diyecek bir şey bulamıyorum. İlla benimkilerden birini de seçmek zorunda değiller elbette. 2 oldu yapıyosunuz bu yarışmayı. Bir tane seçin ve gösterin ki, biz de hmm, adam yapmış falan diyelmi, bi şekilde kabullenelim. Koskoca valiliğin vizyonuna bak ! Yazıklar olsun.

webarben

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.origamiturkiye.com
Allah bilir çeşitli yerlerde fikir edinmek için kullanmışlardır. İnsanlarla resmen dalga geçiliyor.

2. olduğunu bilmiyordum. Hadi birincide böyle birşey yaptın ikincide yapılan ayıptır.

Ben de tasarımlar yaptım buraya koyacağım. Tabii ki kendi çapımda birşeylerdi ama bu yapılan bence terbiyesizliktir.

Memleket meselesi değil sonuçta bir dünya tasarım yollanmış seçersin birini biter. Yapamıyor musun ilk seferde, ikinciyi yapma grafikerlere yaptır kendi şehrinden.

Saçmalık.

cemdgn89

🌱Yeni Üye🌱
Ben de yaptım ama yollamadım :) Görün tüsiad da aynısını diyecek. 1. çıkamayacak ;)

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Ben Dedim :) Sakalımız Tam Çıkmıyo Diye Dinleyen Olmadı...Bende Yarışma Düzenlicem Arkadaşlar :) İsim "GrafiKing", Slogan " Aslında Herşey Hayal Gücümüze Bağlı...Siz Sadece Düşünün"...
Yarışma Şartları :
- Herkes Katılabilir.( grafiker olan da olmayan da )
- İstediğiniz Kadar Çalışma Gönderebilirsiniz. ( ne kadar çok örnek o kadar çabuk esinlenme-çalma )
- 1.ye Kıbrıs ile Türkiye Arasında Denizin Ortasında Bir Villa
- 2.ye İstanbul Boğazı'nın Gelirinden % 50 Hisse
- 3.ye Duruma Göre Bakıcaz Artık Vercek Birşey Buluruz.
- Çalışma Gönderen Tüm Arkadaşlara Laptop
Takma Kafana, Haydi Yarışmaya !! :)
Son Başvuru Tarihi 03.01.2011 - 15:00 a Kadar.

Yarım Saatte Logo Yapabiliyosanız Kesin Profesyonelsiniz, Bize de Böylesi Lazım..

akkaya1606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende bir kaç tasarım yaptım yarışma için ama göndermedim :D Sonucunu merakla bekliyorum..

akkaya1606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar böyle yarışmalara katılmamanızı öneririm.Haaa tasarımlarınızı yapın ama göndermeyin :) Katıldığımız yarışmalar sonuçlanmayınca hayal kırıklığına uğruyoruz. Kendi tasarımımızın beğenilmediğini düşünüp, yaptığımız işi beceremediğimizi sanıyoruz. Oysa ki bu tür yarışmalarda öncelikle neyi istediklerini açıkça belirtmelidirler. Kafalarında bir obje belirlemişler ve o objenin tesadüfen karşılarına çıkmasını istiyorlar. Bu çok düşük bir olasılık. Eğer kafalarındaki objeyi tam olarak yansıtabilrlerse ; memlekette iyi grafiker çok, onlara istediklerini verirler. Bundan şüpheleri olmasın.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Arkadaşlar böyle yarışmalara katılmamanızı öneririm.Haaa tasarımlarınızı yapın ama göndermeyin :) Katıldığımız yarışmalar sonuçlanmayınca hayal kırıklığına uğruyoruz. Kendi tasarımımızın beğenilmediğini düşünüp, yaptığımız işi beceremediğimizi sanıyoruz. Oysa ki bu tür yarışmalarda öncelikle neyi istediklerini açıkça belirtmelidirler. Kafalarında bir obje belirlemişler ve o objenin tesadüfen karşılarına çıkmasını istiyorlar. Bu çok düşük bir olasılık. Eğer kafalarındaki objeyi tam olarak yansıtabilrlerse ; memlekette iyi grafiker çok, onlara istediklerini verirler. Bundan şüpheleri olmasın.

İyi güzelde bir olumsuz sonuç neden kötü hissettirsinki aksine dahada hırslanabilirsin. Katılmayacaksam neden logo yapayım. Ozamanda ulen gönderseydim belkide alırdım diye dertlenmezmiyim. Ayrıca yarışmalar bakış açılarını değerlendirmek için yapılır. Adam ne istediğini bilse ve söylese ne diye yarışma yapsın. Oturur bir grafi operatörün yanına ona tarif ettirerek yaptırır. Bence eksik bir bakış açısı.

akkaya1606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu benim şahsi düşüncem..Sana da saygı duyarım...Yarışmadan sonuç çıkmayınca muhetemelen dediğin gibi yapıyorlardır...

redjingle

🌱Yeni Üye🌱
Şahsen kendi yaptıklarımın özellikle de 2. ve 3.sü, bu kendi sundukları alternatiflerden çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.

logosdq.jpg

Hatay valiligi logosunu seçiyormuş, logolara iyi bakin gönderdiginiz logoya benzer bir logo var mı aralarında :)

https://www.hatay.gov.tr/default_B1.aspx?id=1004

veya

https://212.156.78.254/