Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T.c. Hatay valiliği amblem logo yarışması

tidus07

🌱Yeni Üye🌱
bunlar resmen sahterkarlık yapıyorlar arkadaşlar. yarışmada ki görsellere bakarsanız hepsinin ortak noktaları var. burda bizim gibi insanları kullanıyorlar. bence bu yarışmaya birisinin dayısı müdahale etmiş. anlayan anladı.

grapharch

🌱Yeni Üye🌱
grapharch olayı çok güzel anlatmışsın ... senin o bahsettiğin kişi eğer aynı kişiden bahsediyorsak... yarışma tamamen onun düzenleği bir şey ben hatay da üni. okuyorum. bizzat kendisiyle konuştum.. yardımcı oldu biraz... ama şuan ne kendisine ulaşabiliyorum. ne de yarışmanın sonucunu.. eğer bir şeyler duyan birileri varsa yazsın arkadaşlar.. çok merak ediyorum ...

evet arkadaşım haklısın. aynı kişiden bahsediyoruz. hala üniversitede takılıp para vermeden çalıştıracağı genç beyinler arıyor anlaşılan...

neyse,

https://212.156.78.254/

arkadaşlar bu linkteki logolara bakarsanız, hepsinin ortak noktalara (aynı renk ve tonlara, aynı zayıf tipografik özelliklere, aynı güvercin sembolüne vs.) sahip olduğuklarını görebilirsiniz. ayrıca bu sektörde çalışan tecrübeli her kişi bu 8 logonun aynı elden çıktığını rahatlıkla söyleyebilir. o yüzden eski dostum 'HB' ya buradan saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde underground hislerimi iletiyor. yaşadığı küçük kentte yaptığı genç yetenekleri kullanma ve resmi makamlar araçılığıyla devleti dolandırma işini Türkiye çapına yaydığı için de eşşeğin kulağına su kaçırdığını söylemek istiyorum.

ayrıca bugüne kadar Antakya'da, valilik, il özel idaresi ve bu işlere beraber giriştikleri çok iyi bilinen şu anda il turizm müdürlüğündeki 'AÇ' ninde bu işin içinde olğunuda net bir şekilde belirtmek isterim. yasal olarak yapabileceğim bir şey varsa şu andan itibaren elimden geleni yapacağım.

Not: ben yarışmaya katılmadım. zaten sonucun böyle olacağını tahmin ediyordum. sadece dürüstlüğün hayattaki en önemli şey olduğunu ve bununda ülkemizde çok nadir görünen güzel bir hastalık olduğunu belirtmek istiyorum

Son düzenleme: