Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T.C Şanlıurfa İl Özel İdaresi Logo yarışma ilanı

E

energy_explode

Guest
ahahaha ben logoyu mahoni1987 nin sanmıştım :) neyse kısmet

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım yanlış anlaşılma var mahoni1987 kazanan logoyu paylaştı. Ama kazanan mahoni1987 değil.

ve mansiyon alan 1. ve 2. çalışmalar kesinlikle 1. olandan onlarca kat daha iyi.
Yarışmaya katılmamış olmama ramen. O mansiyona layık görenlerin adına diyorum ki o birinci olan yarışmacı alsın torpilini çektirsin gitsin. Moralim bozuldu yeminle.

ego tatmini yapan beceriksizler topluluğu. Artık o eleman kazansın diye her sene yeni logo yarışması yaparlar. Her sene de o kazanır. Engin bilgi tecrübe ve yetenekleri ile. Tahminimce bu logonun parası benim vergilerimden karşılandığından hakkımı haram ediyorum 1. ye.

mansiyonlara helaaal olsun :)

Merak ettim doğrusu aramızda böyle yarışmalara katılıp da kazanan ya da en azından ücretini alan arkadaş var mı :D

Ben bi sefer katıldım İzmir'de bi yarışmaya yaklaşık iki yıl olmuştur kazananlar açıklandı ama o kuruluş hala eski logosunu kullanıyor anlamadım gitti, aceba vaz mı geçtiler sonradan.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında çok iyi bir reklam aracı logo yarışmaları

düşünsenize mersindeki o logo yarışmasına binlerce kişi katılmış; tüm şehirde ilgi odağı olmuştu. Muhtemelen oradaki insanların gündemini bir kaç ay daha meşgul edecektir.Keza TÜSİAD yeni logosunu seçtiğinde bir süre haber sitelerinde kendine yer edindi. Bence TPAO da sonuçlandıkdan sonra aynı şey olacaktır. Sanırım amaç logo değil reklam.

34cjr

🌱Yeni Üye🌱
ben 2002 de balıkesir özel idaresinin logo yarışmasında 1. olmuştum. o zaman ikramiye 4000 tl idi. ve paramı ödül töreninde aldım. ama ondan sonra yapılan yarışmalarda pek neticeye ulaşılmadı . tarsus örneği gibi. ayıp ya insanların emeğine yazık. al işte şanlırfa gerçeği . böyle bir basitlik olamaz. kazanan da tesadüf şanlı urfa. logoyu tasarlayan arkadaşı merak ediyorum çok.:)
neyse TÜRKİYEDEKİ ACI GERÇEK havalı bir şekilde ikramiyeler belirlenir sıra vermeye geldimi her türlü dümene gidilir. TİLKİ MASALI :)

mahonii1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
meettomy.site
ben 2002 de balıkesir özel idaresinin logo yarışmasında 1. olmuştum. o zaman ikramiye 4000 tl idi. ve paramı ödül töreninde aldım. ama ondan sonra yapılan yarışmalarda pek neticeye ulaşılmadı . tarsus örneği gibi. ayıp ya insanların emeğine yazık. al işte şanlırfa gerçeği . böyle bir basitlik olamaz. kazanan da tesadüf şanlı urfa. logoyu tasarlayan arkadaşı merak ediyorum çok.:)
neyse TÜRKİYEDEKİ ACI GERÇEK havalı bir şekilde ikramiyeler belirlenir sıra vermeye geldimi her türlü dümene gidilir. TİLKİ MASALI :)

YARIŞMAYI KAZANAN arkadaş KENDİ bilgisayarcılarıymış iş bana geldiğinde söylediler logo kazanan açıklanmadan cebli dosya ve bloknot bastırdılar bizim firmada ya bişey demiyorum yazık verdiğimiz emeklere

buda benim logo

anlurfailzelidaresi.jpg

buda ikinci logom

anlurfailzelidaresi2.jpg

ben o kadar iddalı değildim ama bence 1. olan logodan kat ve kat güzel logolar vardır diye tahmin ediyorum mansiyon alanlar buna kanıt hayırlısı diyelim ya neyse