Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T-shirtlerİm

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar.bunları yeni yaptım ve sizinle paylaşmak istedim.I love thıs game yazısı bana ait.öylesine birşeyler karalarken çıktı.umarım beğenirsiniz.

lovethisgametirtmcopyfj5.jpg

lovethisgametirtmcopy3vn7.jpg

seagirlmu9.jpg

Benzer konular Forum Tarih
Y Moda ve Tekstil Tasarımı 3 1K
ddmbyzt Deneme Çalışmalar 6 1K

Benzer konular

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siyah tişort teki cin ali yi çok sewdim güzel olmuşlar ellerine saglık...:}

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel iş çıkarmışsın eline sağlık

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok SaĞooolun...

Son düzenleme:

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok iyisin.Gerçekten çok beğendim.Piyasada görürsem herbirinden kesin alırım.Özellikle 2. sinden.

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Keşke tişörtlere yerleştirdiğin kompozisyonları ek olarak yerleştirseydin, o zaman sana net birşeyler söyleme fırsatım olabilirdi, özellikler beyaz kompozisyonu hiç algılayamadığımı ifade etmeliyim. Bende biraz daha algılanabilen siyah kompoziyon üzerinde duracağım. Yazı uygulaması ilgi çekicilik açısından fena değil, ama ben başka bir şey üzerinde duracağım: simge ve semboller, belki farkında, belki de farkında olmadan kullanıyoruz ama kullandığın bir simge özellikle dikkatimi çekti ve sanki kompozisyonun merkezindeymiş gibi duruyor I love this game yazarken kullandığın küçük "t" harfi ne kadar haçı anımsatıyor dikkatini çektimi bilmem, yazının ingilizce olmasının üzerinde durmuyorum bile. Ne var bunda diyeceksen söyleyeyim: Artık anglo-sakson kültürünün herşeyiyle kültürümüz üzerinde etkin olmasından müthiş derecede rahatsız olmaya başladım, oysa bizim sahip çıkmadığımız veya çıkamadığımız müthiş bir grafik sanatlar kültürümüz var, geride kalan kültür birikimimize kimse bir gözatma zahmetinde bulunmuyor bile. Arkadaşlar yazdıklarıma bakıp kimse benim tutucu ve modernlikten uzak biri olduğumu falan sanmasın, benim endişem sonderece kopyacı bir toplum olmaya doğru gittiğimizdir, hiçbir kopya aslının yerini tutamaz, mensup olduğumuz toplumun değerlerini savunarak daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum, kompleksli bir toplum hiç bir işe yaramaz. Kompozisyonlarımızı tasarlarken batı kültürüne ait sembollere daha az verirsek sevinirim.

İyi forumlar......

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Keşke tişörtlere yerleştirdiğin kompozisyonları ek olarak yerleştirseydin, o zaman sana net birşeyler söyleme fırsatım olabilirdi, özellikler beyaz kompozisyonu hiç algılayamadığımı ifade etmeliyim. Bende biraz daha algılanabilen siyah kompoziyon üzerinde duracağım. Yazı uygulaması ilgi çekicilik açısından fena değil, ama ben başka bir şey üzerinde duracağım: simge ve semboller, belki farkında, belki de farkında olmadan kullanıyoruz ama kullandığın bir simge özellikle dikkatimi çekti ve sanki kompozisyonun merkezindeymiş gibi duruyor I love this game yazarken kullandığın küçük "t" harfi ne kadar haçı anımsatıyor dikkatini çektimi bilmem, yazının ingilizce olmasının üzerinde durmuyorum bile. Ne var bunda diyeceksen söyleyeyim: Artık anglo-sakson kültürünün herşeyiyle kültürümüz üzerinde etkin olmasından müthiş derecede rahatsız olmaya başladım, oysa bizim sahip çıkmadığımız veya çıkamadığımız müthiş bir grafik sanatlar kültürümüz var, geride kalan kültür birikimimize kimse bir gözatma zahmetinde bulunmuyor bile. Arkadaşlar yazdıklarıma bakıp kimse benim tutucu ve modernlikten uzak biri olduğumu falan sanmasın, benim endişem sonderece kopyacı bir toplum olmaya doğru gittiğimizdir, hiçbir kopya aslının yerini tutamaz, mensup olduğumuz toplumun değerlerini savunarak daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum, kompleksli bir toplum hiç bir işe yaramaz. Kompozisyonlarımızı tasarlarken batı kültürüne ait sembollere daha az verirsek sevinirim.

İyi forumlar......

eleştiriniz için teşekkürler hocam.ayrıntılı biçimlerini de yükledim t-shirtlerin.umarım haça benzettiğiniz t harfini pota yapmak istemiş olduğumu da anlarsınız:)ben size katılıyorum dilimizdeki bu yabancılaşma konusunda fakat ne kadar durumun içine battığımızın hepimiz farkındayız sanırım.kullandığımız bütün programlar ingilizce,ingilizce bilmeyeni işe almıyorlar,heryer ingilizce tabela dolu ,dinlediğimiz şarkıların çogu ingilizce çünkü türkçe pop için ağzımı bile açmak istemiyorum...ben burda ingilizceye karşı koyarsam çağımızdan geri kalırım diye düşünüyorum.edebiyatımızı herzaman yaşatabiliriz.fakat dilimiz kesinlikle elden gidiyor.bu durumda benim yapabileceğim şey tasarımlarımı türkçe yazmaksa bunu yapmayı istemiyorum.bunun yerine yaptığım tasarımı hem ingilizcesini hem türkçesini yaparım daha iyi.sonuçta bu bir pazar.bir mağaza da örneğin bu ı love thıs game yazılı tişörtün hem ingilizce baskılısını hemde bu oyunu seviyorum diye türkçe yazılısını koyalım.bence ingilizce olan daha çok satar.ingilizce yazmamın amacı bu.bilmem anlatabildim mi?

lovethisgametirtmayrntem6.jpg

seagirlayrntut0.jpg

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Beyaz kompozisyona gelince.
Görsel olarak fena bir çalışma değil (her ne kadar denge simetri ağırlıklı olsada) ama bence bir thi-shirt'e uygun bir çalışma olmadığı kanaatindeyim, grafik tasarımda (illüstrasyon hariç) algılama çok önemli bir kavramdır, çoğu zaman mesajı alanın süresi kısıtlıdır, istenilen etkiyi yaratabilmek saniyelerle sınırlıdır, thi-shirt'te bunlardan biridir, kompozisyon öyle sade öyle etkili kurulmalıdırki, iletişimi ve aktarımı o derece başarılı olsun. Bu açıdan bakınca bilmem haklımıyım sence.

İyi çalışmalar...

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumunuz için sağolun hocam.yanlız ben beyaz t-shıtte bir şey anlatmak istemedim.sadece yazın giyilen renkli thi-shirtlerden etkilendim ve böyle birşey yaptım.belki biraz daha sade olması konusunda haklısınız ama:)
teşekkürler...

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet haklısınız.sanırım beyaz thi-shirtün teması cıvıl cıvıl bir yaz:)ve deniz kızı:)

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siyahı sevdim uygulamayıda eline sağlık

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz, paintblack uzun zamandır gözükmüyordunuz...

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet yaz tatili malum.eğlenmek için son demlerimi yaşıyorum...
yokluğumun farkedilmesi ne güzel.
teşekkürler hocam=)

yldrm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence muhteşemler tebrikler......beyaza bayıldım... diğer eserlerini bekleriz

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok saol yldrm kardeş...
bizde senin eserlerini bekleriz:)