Keşke tişörtlere yerleştirdiğin kompozisyonları ek olarak yerleştirseydin, o zaman sana net birşeyler söyleme fırsatım olabilirdi, özellikler beyaz kompozisyonu hiç algılayamadığımı ifade etmeliyim. Bende biraz daha algılanabilen siyah kompoziyon üzerinde duracağım. Yazı uygulaması ilgi çekicilik açısından fena değil, ama ben başka bir şey üzerinde duracağım: simge ve semboller, belki farkında, belki de farkında olmadan kullanıyoruz ama kullandığın bir simge özellikle dikkatimi çekti ve sanki kompozisyonun merkezindeymiş gibi duruyor I love this game yazarken kullandığın küçük "t" harfi ne kadar haçı anımsatıyor dikkatini çektimi bilmem, yazının ingilizce olmasının üzerinde durmuyorum bile. Ne var bunda diyeceksen söyleyeyim: Artık anglo-sakson kültürünün herşeyiyle kültürümüz üzerinde etkin olmasından müthiş derecede rahatsız olmaya başladım, oysa bizim sahip çıkmadığımız veya çıkamadığımız müthiş bir grafik sanatlar kültürümüz var, geride kalan kültür birikimimize kimse bir gözatma zahmetinde bulunmuyor bile. Arkadaşlar yazdıklarıma bakıp kimse benim tutucu ve modernlikten uzak biri olduğumu falan sanmasın, benim endişem sonderece kopyacı bir toplum olmaya doğru gittiğimizdir, hiçbir kopya aslının yerini tutamaz, mensup olduğumuz toplumun değerlerini savunarak daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum, kompleksli bir toplum hiç bir işe yaramaz. Kompozisyonlarımızı tasarlarken batı kültürüne ait sembollere daha az verirsek sevinirim.
İyi forumlar......