Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım boyun boyun bölgesi çok uzun olmuş.Yüzde çok yazıf, çenedede bir orantısızlık söz konusu. Ama çok çok iyiye gideceğini ben biliyorum. Eline sağlık
göz bebekleri eşit büyüklükte değil gibi ve dudaklar fazlası ile ön plana çıkarılmış en azından üst dudak biraz daha ince olabilir saçları çok iyi çizmişsin bence ellerine sağlık
buradaki videoyu bir kaç kez izle,göz çizimi konusunda çok fayalı olacaktır.Ben burayı izleyene kadar göz çizimi konusunda çok kötüydüm.Basite indirgeyerek anlatıyor.Bir de önce kağıt üzerine çizip bilgisayarına aktarsan daha faydalı olabilir.Direkt tablet ile boş ekrana çizim yapmak daha zordur.Başarılar.
Çalışamanızaki yanlışlıklar belirtilmiş. Bir daha belirtmeye gerek yok sanırım. Bu deneme olduğu için zamanla daha iyi olacağına eminim. Emeğinize sağlık.
buradaki videoyu bir kaç kez izle,göz çizimi konusunda çok fayalı olacaktır.Ben burayı izleyene kadar göz çizimi konusunda çok kötüydüm.Basite indirgeyerek anlatıyor.Bir de önce kağıt üzerine çizip bilgisayarına aktarsan daha faydalı olabilir.Direkt tablet ile boş ekrana çizim yapmak daha zordur.Başarılar.