Armut Tablet icon tasarımım. Parça görüntü Tam görüntü (HDD eklenmiş)
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 30 Ocak 2011 #1 Armut Tablet icon tasarımım. Parça görüntü Tam görüntü (HDD eklenmiş)
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 30 Ocak 2011 #3 pearpple ya da armıt dostum çok güzel ellerine sağlık.
E erenrh 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Ocak 2011 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 31 Ocak 2011 #4 Bir türke yakışır. Tebrik ediyorum
BlueX ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 1,022 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.bluexdesign.com 31 Ocak 2011 #5 @l!' Alıntı: apple'a rakip Genişletmek için tıkla ... medosanart' Alıntı: pearpple ya da armıt dostum çok güzel ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... erenrh' Alıntı: Bir türke yakışır. Tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim arkadaşlar
@l!' Alıntı: apple'a rakip Genişletmek için tıkla ... medosanart' Alıntı: pearpple ya da armıt dostum çok güzel ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... erenrh' Alıntı: Bir türke yakışır. Tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim arkadaşlar