Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablet monitör önerisi.

arph

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, coreldraw ve photoshop üzerinden vektörel ve serbest tekniklerde çalışmalar yapmak istiyorum... şimdi şöyle bir sorunum var; çizdiğini kalemin ucunda görmek isteyenlerdenim.

İos ve android tabanlı padlerde kullanacağım programların stabil olmadığını gördüm, yani en azından ipad hassasiyetinde ama istediğim bilgisayarla kullanabileceğim bir tablet monitör arıyorum ancak piyasada gördüklerim ya çok uçuk fiyatlarda ya da çok hantal.

Fikir olarak en yakın gelen wacom un 21" monitörü var ancak çok pahalı ve en azından yanımda taşıyabileceğim bir şey olsun istiyorum... önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
öncelikle piyasadaki android tabletlerin çizim yapacak basınç özelliği olmadığını ve programsal özelliklerinin gelişmesi için zamana ihtiyaçları olduğunu belirtmekte fayda var. I pad fiyatı ise malum. eğer bu işle yakından ilgilecekseniz lcd monitör tipi tabletlere veya tablet özelliği olan laptoplara bakmanız gerekecek .

rasput_in

🏅Acemi Tasarımcı🏅
toshiba tecra m4 kullanıyorum ben ikinci el aldım aleti içinde wacom board mevcut ve driverini indirirsen( ama şu an için wacomun siteden kalkmış bulman güç olabilir bu yüzden alırken bu wacom driverini kesinlikle iste ) bu driveri kurduktan sonra bildiğin cintiq gibi oluyor tek farkı 256 basınç duyarlığı var oda elde çizimi yapmak kontürü atmak renk için yeterli sadece çok detaylı illustrasyon yaparsan ozaman eksiklik hissedebilirsin biraz, ben photoshop yerine painttool sai ve alias sketchbook programlarını tercih ediyorum pc performansı daha iyi oluyor kasmıyor bunlarla ,diğer bi eksiği renkleri başka pc de gördüğünde deişmesi (bende ekran kartı onboard sen harici ekran kartı taktırır veya harici ekran kartı olan bişey bulursan bu sorunu yaşamassın) diyeceklerim bunlar ben kullanıyorum mennunum ben bu aleti 450 ye aldım şarj cihazını deiştirmeyle felan bana 550 ye geldi makul bi rakam bence he bide altına laptıp soğutucusu muhakkak al ram felan arttırsan ısınma sorun oluyor yoksa çalışırken .kısacası toshiba tecra m4 bakabilir yada içinde wacom board bulunan bütçene uygun başka bi tablet pc de bakabilirsin sanırım wacom digitizer olarak geçiyor .

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
2 hafta içinde UC Logic olarak LCD Tablet modelimiz uygun fiyatla piyasada olacak akortek.com ve teknobiyotik.com adreslerinden takip edebilirsiniz

sithocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renklerin başka bilgisayarda farklı görünmesi, ne çizim programından ne de ekran kartından kaynaklanıyor. Tamamen monitör kalibrasyonunun bozuk (Ya sizinki, ya diğer monitörler) olmasından kaynaklanıyor.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr