Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tablet üzerinde çizim ?

kdrkrt

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, benim sorum,
tablet üzerinde çizim yapabileceğim ve
fiyat aralığı max 500 tl civarlarında olan bir ürün var mıdır?

kullanım amacım genellikle karikatürlerimi çizip pc ye aktarabilmek..
şimdiden teşekkürler..

kdrkrt

🌱Yeni Üye🌱
sanırım ben anlatamadım, tableti bagımsız kullanabilmek istiyorum
yani görsel olarak tabletın kendı ekranında çızım yapabilmeyı sormak ıstemıstım,
verdıgınız lınk de pc ekranında cızım yapıyoruz dıye gordum..

playexata

🌱Yeni Üye🌱
malesef

Malesef o fiyata zor değil imkanız cünkü cihazların sırf dokunmatik paneli (kalemli versiyonu) fabrika çıkışı 200 tl(~50$) bunu üstüne bir pc ve batarya koydunuzda fiyat 1500 tl ye varacak hatta geçecektir. Sizin isteğiniz en iyi diyebileceğim samsung note serisi bir cihaz cok ta bir özelliği olmasada çok iyi seyler yapan insanlar var ...:)

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba,

Özel çizim kalemine sahip olan ve üzerinde çizim yapmanızı sağlayan ürünler genelde içinde grafik tablet ünitesi olan bilgisayarlar bu sebeple aslında sorunuz grafik tablet değil

Siz grafik tabletli taşınabilir bilgisayar arıyorsunuz.

Bu noktada 500TL gibi bir değerden iyi bir laptop olmadığını var sayarsak bu fiyatlara grafik tablet üniteli bir bilgisayar olmayacağı sonucu kendiliğinden çıkacaktır.

Eğer bilgisayara bağlı iken ekranda profesyönel çizim yapmak isterseniz en uygun fiyatlı alternatifiniz yine UC Logic markasında

UC Logic Lapazz Artisul 13.3” Full HD IPS Basınç Hassasiyetli Dokunmatik Led Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri

Umarız yardımcı olmuştur.

UC Logic Türkiye