Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablosuz Tasarım Hakan Çamoğlu Anlatımı

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Arkadaşlar bugün geziyordum siteleri bir site de dreamweaver hakkında bir videoya göz attım gerçektende sağlıklı bir ders yapan arkadaşa minnetar kaldım...
Sizlerle paylaşıyorum...

Tablosuz Tasarım (Tableless Design) terimini sık sık duymuşsunuz! Tablo kullanmadan web sitesi tasarlamak web standartlarına uyumluluk anlamına gelmektedir. Sizde tablosuz tasarım yapmaya başlayın!

Bu video da yer alan konular...

- DIV kullanarak web arayüzü hazırlamak
- Genel CSS kullanımı
- Sayfa özelliklerini ayarlamak

https://vimeo.com/7333027

Not : Dersi Anlatan Ben Değilim , Paylaşmak istedim... Yardımcı olur benim gibi arkadaşlara...

Benzer konular

seminary

🌱Yeni Üye🌱
bence

öncelikle paylasim icin tesekkürler..arkadas guzel anlatmis ama bence ise yeni baslayipta bunu izleyen arkadaslar css konusunda bilgisizlerse daha sonrasinda zorlanacaklar diye dusunuyorum,cunku program uzerinde olusturduklari div lerin hepsini css de yazmak zorundalar..:surprised:

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
öncelikle paylasim icin tesekkürler..arkadas guzel anlatmis ama bence ise yeni baslayipta bunu izleyen arkadaslar css konusunda bilgisizlerse daha sonrasinda zorlanacaklar diye dusunuyorum,cunku program uzerinde olusturduklari div lerin hepsini css de yazmak zorundalar..:surprised:

haklısınız...:)

:handshake:​

DéMé'd

🌱Yeni Üye🌱
gayet basarılı bı anlatım :) ama yenı baslayan arkaDaslar ıcın gercekden zor olabılır anlaması ( emın olun kod yazmakdan daha kolay hazır yapım ) =)

yeakca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yeakca.com
CSS konusunda biraz bilgisi olanlar için yararlı bir ders bence...

dj_alper

🌱Yeni Üye🌱
paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ;)