Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takvim /acemi/

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam yine ben geldim arkadaslar biliyorsunuz aranıza katılmak benım cok hosuma gitti biliyorum selamsız sabahssız geldik bu arada herkeze tünaydın :) dün gece 04:00 e kadar bası calısmalar yapmaya calstım saolsun paylastıgınız calısmalar ve arka planlari kullanarak işlerimde yardımcı oldu bu arada herkeze basarılar ve huzurlu günler bol kazanclar dilerim
3904.bmp

Lambada

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış düşünmediysem siz bunları MSPAİNT'te yapıyorsun. Çalışmanıza emek verilmiş yalnız eksik birşeyler var. Eğer örnek çalışmaları takip ederseniz, hangi yazı fontu hangi renge daha çok yakışır. Resim nasıl ve ne şekilde kullanılır inceleyiniz. Sizinki word,paint gibi Ofis programlarında rahatlıkla yapılır cinsten ve özensiz.

emek verildiği için elinize sağlık.

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış düşünmediysem siz bunları MSPAİNT'te yapıyorsun. Çalışmanıza emek verilmiş yalnız eksik birşeyler var. Eğer örnek çalışmaları takip ederseniz, hangi yazı fontu hangi renge daha çok yakışır. Resim nasıl ve ne şekilde kullanılır inceleyiniz. Sizinki word,paint gibi Ofis programlarında rahatlıkla yapılır cinsten ve özensiz.

emek verildiği için elinize sağlık.

aslında benn MSpaınt den deil corel drawda calısmasini yapmıstım :)
neyse olur bzen öyle hayirli geceler