Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takvim Çalışması

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Masa Takvimi Her Ay Ayrı Kesilerek Üstten Spiral Takılacak...
47943910al9.jpg

arkabi3.jpg

Benzer konular

kerim9967

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dükkan resminin orada bulunması hususunu müşteri isteği olarak anlıyor ve uygunsuzluğu hakkında yorum yapmıyorum. Arka kapağa vodafone logosu da koyarsan iyi olur. (Ama ne desem boş dükkan resmi tasarımın ortasında yalı kazığı gibi duruyor, bu müşterileri anlamak zor).

Zeminde kullandığın gradienti petrol yeşili tonlarında veya içine siyah girilmiş lacivert tonlarında yapsan hoş durur.

Arka kısımdaki başlık yazılarını %10 oranında magenta girilmiş sarı ve metinleri fıstık yeşili kullanırsan ilk bakışta dikkat çeker.

Onun dışında fikir hoş, çalışmaların güzel olmuş ellerine sağlık.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Genelde fena degil ama yazilarinda kullandigin su sari renkten ne zaman vazgececeksin...

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeş eline sağlık güzel olmuş valla

karmaskesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
takvimde özel gün ve bayramlarıda farklı renk yapsaydın daha da güzel olacak. gayet başarılı çalışma. ben olsam arka kısımdaki yazılarda daha farklı font kullanırdım.

SUNRISE

🌱Yeni Üye🌱
Ay isimlerinin soldan mesafelerinin aynı olmasına dikkat et seninkinde her birinin yeri farklı yerde. Eline sağlık :)

mustafasevgi

🌱Yeni Üye🌱
bence fontları farklı yapsan daha hoş olur genel güzel bir çalışma

daisy

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet hoş olmuş, rakamları da sağdan hizalarsan süper olacak eline sağlık

kaanali

🌱Yeni Üye🌱
ben diğer arkadaşlar gibi iç açıcı cümleler sarf edemeyeceim.ön taraftaki kül rengi zemin , altında ki güzel tondaki kırmızıyı öldürmüş.arka taraf ise , ikametgah ilmuhaberi gibi her türlü yazı mevcut.bnce bi masa takviminde bu kadar yazıya gerek yok.dükkan resmide cabası.bu gibi çalışmalarda da futura ve frutiger gibi yazı karakterlerini öneririm.[/B][/B]

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben diğer arkadaşlar gibi iç açıcı cümleler sarf edemeyeceim.ön taraftaki kül rengi zemin , altında ki güzel tondaki kırmızıyı öldürmüş.arka taraf ise , ikametgah ilmuhaberi gibi her türlü yazı mevcut.bnce bi masa takviminde bu kadar yazıya gerek yok.dükkan resmide cabası.bu gibi çalışmalarda da futura ve frutiger gibi yazı karakterlerini öneririm.[/B][/B]

Doğru Söledin Ama Müşteri İsteği O Yazmak Zorundayım
Yorumlarınız İçin Teşekkürler...

collman

🌱Yeni Üye🌱
orjinal bi çalışma, ama yazılardaki sarı renkler biraz sanki değiştirmiş işi. ama genel olarak çok tatlı olmuş

egeweb

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş üstadım paylaşırsan seviniriz!.. emeğine sağlık!..

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Siyahtan bordoya geçiş tehlikeli duruyor, baskıda sorun yaşarsın. O siyahı 4 renkten ver (40x40x30x100)