Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tamamen Türk Yapımı Ucuz Router

kmutlu

🌱Yeni Üye🌱
Ben iki yıl önce kendime hobi amaçli bir tane yaptım..baya sağlam oldu..450x450x120mm
bana yaklaşık maaliyeti 7.000 tl çıktı..tamamen yerli malzeme kullandm. Emsalleri yaklaşık
20.000 tl civarında..

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrblar bırakın yapsınlar ne olurki bundan ya ilk denemeyi kim yapacak bu iş nası büyüyecek her zaman biz yabancı firmalaramı mahkum olacağız söylesenize yaparlar tutmaz yaparlar eksiği çok olur yaparlar yedek parçası olmaz ama sonuçta yaparlar bize ya yabancı firmaların kalitesini gösterirler kendi yaptıkları makinelerle, yada şimdiye kadar bu kadar büyük paralar vererek aldığımız makinalar için biz kendimize kızarız
ha bide tabela olayı var
ya bırakın onuda yapsınlar yapsınları fark ortaya çıksın yapsınlarki bi eksikliklerimizi görelim yapsınlarki biz tekelleşmelim yine yapsınlarki biz kendimize kızalım niyemi müşteriyi bi malzemeciye kaptırdık diye acaba istediğimiz para mı çok geldi acaba işimizimi beğenmedi yoksa kalitemizi işte bunlar kendimizi sorgulamamıza yarıyacak diye düşünüyorum tşkler

ağzına sağlık

santazonta

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
CNC Yapmaya çalışmanın nesi kötü anlayamadım? Yukarıdaki eleştirileri okuyunca birden aklıma devrim arabaları geldi. Sanırım olaya eleştirel gözle bakan arkadaşlar bu konuda deneyim sahibi ancak bildikleriyle aydınlatmak yerine gereksiz bir kibire bürünmüşler. Ne sakıncası var bırakınız yapsınlar. Dünya amatör cnc yapanlarla dolu. İnsanların cesaretlerini kırmak yerine onları teşvik etmek doğru olanı. İlgilenen arkadaşlara karşılıksız bilgi paylaşımı için güzel bir link **** burada çok güzel paylaşımlar var

adacareklam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.adacareklam.net
sizde haklısız ama herkes bildiği işi yapması lazım ama şuda vark kmn el kimn cebinde belli değil,mesela malzemeciler mazlemeler bze verdiği fiyattan tabelacı olmayanlarada aynı fiyattan veriyr,digital basklıcıların çoğu bana yaptığı fiyattan aynısını hatta bazen daha dşüğünü müşteryede yapıyor,bazen fiyat verdiim müşteriler bana şurda şu malzemeci var tabakası şu kadar ,şurda şu baskıcı ar metresi bu kadar diyebilyor ,yani herkes her işi yapyor kmsenin kimseye saygısı kalmamış,mesela ben size beyazıt bölgesini söyleyim ,burdaki elektrikçiiler led tabela ve yanısıra her tabelalarıda yapıyor,pimapenciler kaplama ve yanısıra kabartma harfler yapıyor,demirciler kaplama ışıklı ışıksız tabela yapıyor,kırtasiyeler her tür tabela ve baskı işleri yapıyor...daha saymaya gerek varmı ..bu cnc yapan arkadaşı tanımıyorum ama en azından farklı sektörden giriş yapmamış

selgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işte açıklama budur.helal olsun kardeşim...

enkoder

🌱Yeni Üye🌱
bu tartışmalar yersiz. birşeyi yapmayı aklına koyan insan için başkalarının ne dediği çok önemli değil. bencede bırakınız yapsınlar(bırakmasanızda yapacaklar ayrı mesele) zaten altyapısı olmadan plansız programsız yapmayı deneyenler bu işe girdiklerine pişman olacaklar. cnc basit gibi görünen ama her makine gibi kalitesi detaylarda gizli olan bir konu.yapmayın etmeyin gibi telkinler sadece bu işe hevesle başlayanların azmini artıracaktır