Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tamplate Çözünürlük Sorunu

anelkaa88

🌱Yeni Üye🌱
Arakadaşlar merhabalar.
Sitem için hazırladığım tamplete oluşturup kaydettikten sonra. Bu tamplate üzerinden oluşturduğum sayfalar normal sayfayalara göre çözünürlüğü daha artıyor. Yani diğerlerine göre boytu biraz daha büyüyerek explorer da diğerlerine göre daha büyük görünüyor. Bu sorunun neden oluştuğunu bir türlü anlayamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arakadaşlar merhabalar.
Sitem için hazırladığım tamplete oluşturup kaydettikten sonra. Bu tamplate üzerinden oluşturduğum sayfalar normal sayfayalara göre çözünürlüğü daha artıyor. Yani diğerlerine göre boytu biraz daha büyüyerek explorer da diğerlerine göre daha büyük görünüyor. Bu sorunun neden oluştuğunu bir türlü anlayamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Digerlerine göre derken??

anelkaa88

🌱Yeni Üye🌱
Diğerleri derken hani dw de oluşturduğun sayfanın çözünürlüğü bellidir, çözünürlüğünü kendin ayarlayabiliyorsun istediğin gibi. Aynı şekilde oluşturduğum tamplate in de çözünürlüğü belli. Bu tamplete den oluşturduğum sayfaların kimi normal ayarladığım çözünürlükte bir sorun olmadan çalışırken kimi de her ne oluyorsa tarayıcada normal boyutunda çok daha fazla çözünürlükte görünüyor.
Atıyorum aynı tamplate de oluşturulan haberler sayfası normal olarak belirlenen çözünürlükte çalışırken, duyurular sayfası normal değerine göre daha fazla büyük boyutlarda tarayıcıda görünüyor.(Tabi bu durumu dw de anlayamıyorsun anca tarayıcıda görebiliyorsun, dw de her iki sayfanında boyutu aynı görünüyor)