Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasalan

empty

🌱Yeni Üye🌱
aslında grafik tasarım tarihi ile ilgili bir başlık açılabilir...

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kampüse girdinmi?
kampüsde sempozyum bölümü var öğrenciye hitap edildiği düşünülebilir fakat her yöne açık bir anlatım sergileneceğine eminim

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışman güzel. başarılar.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir çalışmanın "tasarım" olabilmesi için, belli disiplinleri içinde barındırması şarttır. Keza "grafik tasarım" olarak adlandıracaksak işimiz biraz daha özen gerektirecektir. Anlık fikirler yada esinlenmeler, kişisel algılar olarak karşımıza çıkarsa, bizler izleyenler olarak sizin ne anlatmak
istediğinizi anlama gibi bir zaman kaybını yaşamak durumunda kalıyoruz. Ki "Afiş tasarım" başlığı altında paylaştığınız çalışmanın, hangi disiplin ile bu kategoride olduğunu merak ediyorum. Birbiri ile kopuk leke değerleri ve kırmızı ağırlıktaki bu çalışmanız ancak bir kolaj yada ön eskiz olarak adlandırabilir. Sıkça yazılıp söylenen "daha fazla düşünüp, daha rafine işler yapmak"
İyi çalışmalar.

elifesen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam yapılan çalışma hoş olmuş mersinden yollanan en güzel çalışma bence

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Arkadaşlar güzel olan ne taraf onu merak edıyorum cıdden yanı anlayamadıgım bı konu var oda hiçbişey tamam grafik tasalan cart curt anlatıyor olabilir ama bu şekildemi yani açıkcası bu olay ya benı aşıyor yada gerçekten saçma bişey tamam ressamlıgımda vardır resımımde guzeldır fakat bu nedir ? hatalar var negatif pozitif demişsin en ortadakı siyah yerin ucu mora geçerken beyaz olmalıydı sende sıyah olmus en sagdakı tasarımda tasalan'ın altındaki uçta siyahlık var beyaz olan yerın ucunda... bunu nasııl elde çizip düzeltme yaptınız anlayamadım... coreldemı photoshoptamı yaptınız ? corelde decupe yapılmısa benzemıyor çünkü hatlar keskın olması lazımdı... yada dpi çok azmı verdınız ? biraz ayınlatırmısınız ama tasarım hakkında aydınlatın edebiyat yapmayın ;)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tiacari amacı olmayan hedef kitlesi olmayan sadece kişinin o anki ruh halini
yansıtan soyut bir çalışma,onun içinde kalıpların dışında ben bu açıdan bakıyorum
beğenenler olduğu gibi beğenmeyenlerde olacaktır bende ilk baktığımda bu nedir diye düşündüm
ama çalışmayı yapan arkadaşın yorumlarını okudukça güzel bir iş olduğunu düşündüm ellerine sağlık

Son düzenleme: