Neler yeni

Tasarım yapacak grafiker aranıyor.

hcaliskan

🌱Yeni Üye🌱
bende aynı şeyi söylememe "Her grafiker arkadaşım da hakettiğini alabilmeli, kazanabilmeli. Bunu sonuna kadar savunuyorum" dememe rağmen neden benle inatlaştınız anlamak zor.

insanlar ilk önce hayat şartlarını devam ettireceklerki kendilerini, geliştirmek için imkan bulabilsinler. yani en azından ellerinde uğraşacakları iş olsun. herkes bilirki aç olan hiç kimse fikir üretemez. bütün mesajlarımda ben bunu ilettim. emekçi olduğumu söylememe rağmen, bir veya birkaç arkadaşımızın istifade etmesi adına verilen ilandı.

bana ve yaşıma yakışanı soracak olursan. ben özür dilemesini bilirim. çünkü en büyük erdemliktir. kasti olarak şahsına değil düşüncene sert üslup kullandım. şahsına hakaret olarak algıladı isen özür dilerim.

herkese en içten saygılarımla,

serdarkaraman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Amatör bile olamazsın, adam değilsin, adam olmazsın, grafiker bile değilsin, densiz, ukala, anlama özürlü, sizin profesyonelliğinizi 10'la çarpacak insanlar vardır, adınızı kendini profesyonel gören amatörler ligine yazdırırsınız, bir mesajı okumayı anlamayı beceremeyen senin gibi insanlar, madem profesyonel karikatüristsin nerde kaldın kapa arkasınamı saklandın"

Bunlar sizin bana sarfettiğiniz sözler...
Şahsıma değil de bunları kuşlara mı söylediniz asıl bunu anlamak oldukça zor...

Tüm bu sözleri sarfettikten sonra da,
"düşüncene sert üslup kullandım, şahsına hakaret olarak algıladı isen özür dilerim."
diyerek, hala algımda sorun olduğunu ima ederek özür dilediğinizi sanmıyorum.
Bu şekilde de kimseden özür dilenmez. Ben de bunu algılayabilecek yaştayım.

Bu kadarı yeterli, bu tartışma burada bitmiştir.
Size iyi akşamlar dilerim...

Son düzenleme:

hcaliskan

🌱Yeni Üye🌱
Demek erdemlik bile yeri geliyor işe yaramıyor, ne diyeyim artık, sen yoluna ben yoluma,

evet bu konu burada kapanmıştır.