Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasarım yaparken en çok hangi programı kullanıyorsunuz ?
Corel Draw kullananları hala anlamış değilim, Corel kullananlar kusura bakmayın ama bizim meslekte amale programdır derim ben...InDesingn, Photoshop, QuarkXpress, Freehand ve ıllustrator tasarım anlamında başka program bilmem de kullanmam da...
Corel Draw kullananları hala anlamış değilim, Corel kullananlar kusura bakmayın ama bizim meslekte amale programdır derim ben...InDesingn, Photoshop, QuarkXpress, Freehand ve ıllustrator tasarım anlamında başka program bilmem de kullanmam da...
corel draw kullananları hala anlamış değilim, corel kullananlar kusura bakmayın ama bizim meslekte amale programdır derim ben...ındesingn, photoshop, quarkxpress, freehand ve ıllustrator tasarım anlamında başka program bilmem de kullanmam da...
Bence bir kişi Photoshop'u kullanabiliyorsa Illustrator'ı da kolaylıkla kullanabilir, sistem üç aşağı beş yukarı aynı çalışıyor. Adobe programlarında sadece After Effects biraz üvey kardeş gibi, gerisi hep aynı.
Bence bir kişi Photoshop'u kullanabiliyorsa Illustrator'ı da kolaylıkla kullanabilir, sistem üç aşağı beş yukarı aynı çalışıyor. Adobe programlarında sadece After Effects biraz üvey kardeş gibi, gerisi hep aynı.
"Amele" yakıştırması yapmadan önce keşke Photoshop'ta yapılan çalışmanın nasıl vektörel olabileceğini de açıklasaydın. CNC kesim folyo kesim gibi yapılacak uygulamalarda vektörel çizimler gerekir. Önce Photoshop'ta çizip sonra vektörel tabanlı bir programda yeniden çizmek amelelik değil CorelDraw kullanarak bir seferde işi bitirmek "amelelik" diyorsunuz yani. Sarhoş musunuz? ...